اسامی و تصاویر مرزبانان ایرانی ربوده شده توسط جیش العدل منتشر شد
گروهک تروریستی جیش العدل با انتشار دو عکس مدعی شد که افراد حاضر در این تصاویر نیروهای ربوده شده در مرز میرجاوه به همراه تسلیحاتی است که از آن منطقه غارت کردهاند.
گروهک تروریستی جیش العدل این تصاویر را در کانالی که منتسب به این گروهک است، منتشر کرد.
تعدادی از نیروهای هنگ مرزی میرجاوه بامداد ۲۴ مهر ماه به دست اعضای یک گروهک تروریستی ربوده شدند.
روز سهشنبه ۲۴ مهرماه، خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرد که یک گروه تروریستی تعدادی از نیروهای هنگ مرزی را ربود.
در ساعت اولیه انتشار این خبر از نحوه ربایش و سرنوشت این افراد اطلاعی منتشر نشد اما از همان دقایق اولیه برخی منابع خبری این عملیات را تروریستی دانستند که حدود ساعت چهار تا پنج بامداد در منطقه صفر مرزی لولکدان(منطقه صفر مرزی لولکدان مربوط به بخش ریگ ملک شهرستان میرجاوه است که در ۵۰ کیلومتری شهر میرجاوه قرار دارد.) انجام شده است و ۱۴ نفر ربوده شدهاند. این در حالی است که فرمانده نیروی زمینی سپاه بعد از ظهر آن روز از ربوده شدن ۱۱ نیروی بسیجی و هنگ مرزی در میرجاوه توسط تروریستهایی که در داخل خاک پاکستان مقر و پایگاه دارند خبر داد.
پس از آن بود که گروهک تروریستی جیشالعدل در کانال تلگرامی منتسب به این گروهک، مسئولیت ربوده شدن تعدادی از نیروهای هنگ مرزی میرجاوه را برعهده گرفت و در اطلاعیه ای که از سوی این گروهک تروریستی در این کانال منتشر شد نوشت که بامداد امروز سه شنبه ۲۴ مهرماه یک پایگاه مراقبتی در شهرستان میرجاوه را بصورت کامل خلع سلاح کردهاند.
خبرنگار ایسنا نیز در پیگیریهای خود اطلاع یافت که سربازان ربوده شده به کشور پاکستان منتقل شدهاند.
روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه «ربوده شدن تعدادی از بسیجیان بومی و مرزبانان در نقطه صفر مرزی» را تایید و خاطرنشان کرد که رد پای عوامل نفوذی در این حادثه وجود دارد.
قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در اطلاعیهای اعلام کرد:شامگاه دوشنبه ۲۳ مهرماه تعدادی از بسیجیان بومی و نیروهای هنگ مرزی که در پایگاه مراقبتی در نقطه صفر مرزی ( میرجاوه) استقرار داشتند، با خیانت وتبانی عامل یا عوامل نفوذی گروهک های ضد انقلاب ربوده شدند.
این اطلاعیه در ادامه با اشاره به اینکه این پایگاه از استحکامات خوبی برخوردار بوده ، خاطرنشان کرده است:عوامل گروهک های تروریستی که از سوی سرویسهای بیگانه هدایت و پشتیبانی میشوند ، با فریب و تطمیع عوامل نفوذی، این حادثه را در نقطه صفر مرزی و روبه روی یکی از پاسگاه های مرزی کشور پاکستان صورت دادهاند.
روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در پایان تاکید کرده است:عملیات تعقیب اشرار، تروریست ها و عوامل نفوذی دشمن ونیز اقدامات لازم برای آزاد سازی ربوده شدگان با جدیت در دستور کار نیروهای دفاعی و امنیتی مستقر درمناطق مرزی قرار گرفته است و ازدولت پاکستان نیز انتظار میرود با اشرارو تروریست هایی که در جوار مرزهای آنان لانه کرده و از سوی برخی کشورهای مرتجع شرور و تروریست پرور منطقه حمایت و به کارگیری می شوند، برخورد جدی داشته و به سرعت نسبت به آزادی و تحویل مرزبانان اقدام کند.
فرمانده نیروی زمینی سپاه نیز با اشاره به ربوده شدن ۱۱ نیروی بسیجی و هنگ مرزی در میرجاوه توسط تروریستهایی که در داخل خاک پاکستان مقر و پایگاه دارند، از آمادگی سپاه پاسداران برای هرگونه عملیات مشترک با ارتش پاکستان علیه اشرار و آزادی گروگانها خبر داد.
سردار محمد پاکپور با اشاره به ربوده شدن ۱۱ نیروی بسیجی و هنگ مرزی در میرجاوه، گفت: قطعا این اتفاقی که افتاده توسط عامل یا عوامل نفوذی بوده است.
وی با اشاره به حضور خود در منطقه میرجاوه، اظهار کرد: تماسهای مختلفی با ارتش پاکستان گرفتیم و از آنها خواسته شد نسبت به تحویل اشرار و سلامتی ربوده شدگان تضمین دهند و باید مسئولیت پذیرتر باشند.
فرمانده نیروی زمینی سپاه تاکید کرد: این تروریستها در داخل خاک پاکستان مقر و پایگاه دارند و ما برای هرگونه عملیات مشترک با ارتش پاکستان علیه اشرار و آزادی گروگانها آمادگی داریم.
اسامی مرزبانان ایرانی که در رسانه ها منتشر شده به شرح زیر می باشد:
اسامی نیروهای تکاور نیروی انتظامی
عباس عابدی
محمد معتمدی سده
پدرام موسوی
کیانوش بابایی فریدنی حیدری
مهرداد آبان
اسامی نیروهای سپاه پاسداران
مجید نارویی
محمود هرمزی
رسول گمشادزهی
سعید ریگی
زبیر ریگی
بهروز ریگی
عبدالکریم ریگی
علی کُرد نماینده مردم میرجاوه در مجلس ایران چندی پیش در خصوص آخرین وضعیت مرزبانان ربوده شده ایرانی گفت: هم اکنون دو سه گروه مردمی (سران طوایف) در آن سوی مرز حضور دارند و در حال رایزنی با معتمدان و سران طوایف آنها هستند تا این موضوع ختم به خیر شود. همچنین تا کنون پیگیریهای زیادی از سوی دولت و دستگاه دیپلماسی کشور صورت گرفته که در این رابطه میتوان به احضار سفیر و حضور فرمانده مرزبانی پاکستان در تهران اشاره کرد.
کُرد همچنین ادامه داد: صحبتهای زیادی با مسئولان دولتی و امنیتی پاکستان در خصوص نظارت بیشتر بر مرزهای مشترک صورت گرفته و آنها هم قولهای مساعدی دادهاند اما آنها هنوز به تعهداتشان جامه عمل نپوشاندهاند. در ایالت بلوچستان کشور پاکستان نابسامانی وجود دارد و هرگونه اشرار مسلح و گروهکهای تروریستی ضدانقلاب میتوانند در این ایالت استقرار پیدا کنند. متاسفانه مسئولان پاکستانی همکاری قابل توجهی برای مقابله با آنها انجام نمیدهند.