پاسخ خواهر شهید فهمیده به ایجاد شبهه در شهادت حسین فهمیده
با درگذشت حمید هوشنگی؛ معاون ستاد تبلیغات جنگ، ادعایی در توییتر به نقل از نگین شیرآقایی (مجری فراری و همجنس باز بی بی سی) منتشر شد که واکنشهای فراونی را برانگیخت.
وی مدعی شده بود که حمید هوشنگی به او گفته است شکل شهادت حسین فهمیده، افسانهای ساختهی او برای قهرمانسازی بوده است و علت اینکه این مطلب را در زمان حیاتش مطرح نکرده، ترس بوده است. همچنین وی مدعی شده بود که پدر شهید فهمیده نیز از این ماجرا اطلاع داشته است.
فرشته فهمیده، خواهر شهید حسین فهمیده، با شنیدن این ادعا که پدر وی نیز از این موضوع که حسین فهمیده زیر تانک نرفته است، اطلاع داشته، خندید و گفت: قرار نیست هر کسی از هر جایی بلند شود و بر رشادتهایی که شهدای ما در ۸ سال دفاع مقدس داشتند، نام افسانه را بگذارد. اگر قرار باشد شهادت حسین فهمیده افسانه باشد، شهادت مدافعان حرم مانند محسن حججی هم افسانه است. دنیا رشادت مردان و زنان شجاع ایرانی را در هر شرایطی دیده است.
این خواهر شهید ادامه داد: ما در کشور جمهوری اسلامی قهرمان کم نداشتهایم. ۳۶ هزار نوجوان در جبهههای جنگ جنگیدند و خون خودشان را پای درخت اسلام ریختند. ما هم تا جایی که در توانمان باشد، ادامه دهندهی راه آنها هستیم. هر تعبیری که افراد دارند، بستگی به برداشتشان دارد. تمام زندگینامهها و خاطرات همرزمان شهید وجود دارد و ما مستند «رهبر روح الله» را داریم که در آنها نحوهی شهادت محمدحسین کاملا گویاست که در کجا و به چه شکل به شهادت رسیده است که بازخورد آن را در رسانههای ملیمان هم دیدهایم.
فرشته فهمیده گفت: این مسایل چیزی نیست که بخواهیم الان به آن بپردازیم یا دربارهی آن صحبت کنیم. سال ۵۹ امثال شهید فهمیدهها و ۱۳ سالههایی بودند که بخاطر عشق به حضرت امام و میهنشان به جبههها رفتند و تقدیر الهی بود که این عزیزان به شهادت برسند.
پاسخ مردم به ادعای افسانهای بودن شهادت محمدحسین فهمیده
در روزهای گذشته خبرهای ضدونقیضی از نحوه شهادت نوجوان بسیجی، شهید محمدحسین فهمیده در فضای مجازی منتشر شد. عدهای از معاندان تلاش کردند با نشر این مطلب در رسانههای خود نحوه شهادت محمدحسین فهمیده را افسانه جلوه دهند.
ماجرا از آنجا شروع شد که خبرنگار یکی از رسانههای ضدانقلاب و معاند، ساعاتی پس از اعلام درگذشت حمید هوشنگی معاون ستاد تبلیغات جنگ و از روزنامهنگاران باسابقه، برای نخستینبار از زبان این روزنامهنگارِ چشم از جهان فروبسته، ادعاهایی را مطرح کرد که در صحت آن تردید وجود دارد. ویسی ادعا کرد هوشنگی به او گفته که روایت مسلط و رسمی از نحوه شهادت حسین فهمیده منطبق بر واقعیت نبوده و صرفاً یک افسانهسازی از حضور این نوجوان در جبهه است.
پس از انتشار این مطلب در برخی رسانهها، کاربران فضای مجازی در پاسخ به این ادعاها نوشتند، حسین فهمیده برای افرادی امثال شما که تنها زندگی مادی را میبینید افسانه است ولی وقتی حقیقت خلقت را درک کنید و به جهان دیگر ایمان بیاورید، چنین عظمتهایی خلق میکنید که دیگران از درک آن عاجز میمانند.
گفتنی است؛ شهید محمدحسین فهمیده، نوجوان شجاع و دلاور جبهههای نبرد حق علیه باطل در سال ۱۳۴۶ در شهر مقدس قم چشم به جهان هستی گشود و در محیطی مذهبی و خانوادهای متدین پرورش یافت. او سومین فرزند از بین هشت فرزند خانواده فهمیده و یکی از رزمندگان بنام جنگ ایران و عراق است که در تاریخ ۸ آبان ۱۳۵۹ و در سن سیزده سالگی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
در ادامه بخشی از واکنش کاربران به ادعای افسانهای بودن شهادت حسین فهمیده را مشاهده میکنید:
hahram69344932 : از همجنس بازهایی که حتی به همکارانشون در اون … خونه بی بی سی رحم نمیکنن و دائم در حال تجاوز به هم هستن چه انتظاری دارید میخاید بیان برای شهید عزیز فهمیده یادمان بگیرن اگه اینا با شهید فهمیده مخالفت نکرده بودن باید در حقانیت شهید و شهادت شک میکردید