طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار

2

خمیر بنیه برای سوخاری کردن عالی است. برای سوخاری کردن میگو، پیاز، قارچ، مرغ (جوجه چینی) استفاده می‌شود.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم فوت و فن آشپزی طرز تهیه سس مرغ طرز تهیه خمیر بنیه برای جوجه چینی طرز تهیه خمیر بنیه آموزش مرغ سوخاری آموزش غذای چینی آموزش آشپزی آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

مواد لازم برای خمیر بنیه:

دلستر ساده یا لیمویی ۱ پیمانه
آب ۱ پیمانه
آرد سفید ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه خمیر بنیه:
ابتدا دلستر و آب را مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود و یکدست شود. غلظت آن باید معمولی باشد نه شل، نه سفت و باید به غلظت ماست همزده باشد.

در مرحله آخر بکینگ پودر را اضافه کنید و کمی هم بزنید، زیرا اگر زیاد هم بزنید پف خمیرتان کم می‌شود و از بین می‌رود.

به جای دلستر یا ماءالشعیر می‌توانید از ماست استفاده کنید.

مواد لازم برای “جوجه چینی”:

فیله یا سینه مرغ ۵۰۰ گرم
سس خردل در صورت تمایل به مقدار لازم
پودرسیر یا سیر به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه جوجه چینی:

ابتدا سینه‌های مرغ را به صورت نواری باریک برش بزنید سپس با مقداری نمک و فلفل و پودر سیر و در صورت تمایل سس خردل مزه دار کنید و چند ساعت در یخچال قرار بدهید. تا کاملا مزه دار شوند.

سپس خمیر بنیه برای جوجه چینی را آماده کرده اید را زعفران و نمک و فلفل و ۳ عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید.

مرغ‌های مزه دار شده را درون خمیر بنیه قرار بدهید و اجازه بدهید درون آن ۱-۲ ساعت باقی بماند تا مزه‌ی مواد‌ها به خورد هم بروند.

سپس درون قابلمه‌ای روغن مایع فراوان بریزید، و اجازه بدهید داغ شود و مرغ‌ها را به همراه خمیر‌های اطراف آن داخل روغن داغ قرار دهید و اجازه بدهید سرخ شوند.

برای تهیه پیاز حلقه ای:

پیاز‌ها را حلقه‌ای برش بزنید و آن‌ها را جدا کنید؛ و درون خمیر بنیه قرار بدهید و داخل روغن سرخ کنید واقعا بی نظیر می‌شود.

سس جوجه چینی، سس تارتار است که جوجه چینی همراه این سس فوق العاده می‌شود.

مواد لازم برای سس تارتار:

خیارشور ۲ قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده (پیازچه ریز شده) ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
جعفری تازه ریز شده ۲ قاشق غذاخوری
کیپر ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
سس مایونز ۱ پیمانه

طرز تهیه سس تارتار جوجه چینی:

طرز تهیه سس جوجه چینی یا سس تارتار یک سس غلیظ می‌باشد که از سس مایونز درست می‌شود. سس مایونز با خیارشور، جعفری تازه، ترخان، آب لیموترش و پیاز که به خوبی خرد شده باشند مخلوط کنید. می‌توانید به آن سس خردل هم اضافه کنید.

به سس مایونزتان ادویه‌های لازم را اضافه کنید. می‌توانید مقداری پوست لیموی تازه رنده کنید.

سس تارتار را با انواع غذا‌های گوشتی به ویژه غذا‌های دریایی سرو می‌کنند.

منبع : بیتوته

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

نظرات شما ( 2 )
  1. سارا می گوید

    وای چه خوشگل شده خیلی دلم میخواد درست کنم ببینم چه جوری میشه

  2. ویدا می گوید

    سارا خانم درست کن به ما هم بگو خوب شد یا نه که ما هم درست کنیم مرسی