طرز تهیه ترشی یونانی با قارچ و ذرت مجلسی و رستورانی

3

ترشی یونانی به دلیل داشتن زیتون، ذرت، قارچ، جوانه گندم یا ماش، علاوه بر این که یک چاشنی خوشمزه با طعم عالی می‌باشد، ارزش غذایی بالایی نیز دارد، زیرا هر یک از این مواد دارای خواص بی نظیر برای سلامتی انسان می‌باشند. به همین منظور در ادامه به ارائه طرز تهیه ترشی یونانی می‌پردازیم.

طرز تهیه ترشی رنگارنگ دستور آشپزی ترشی یونانی ترشی مخصوص ترشی قارچ مخلوط ترشی پیتزایی انواع ترشی های تابستانی انواع ترشی با روغن زیتون آموزش انواع ترشی

مواد لازم ترشی یونانی

قارچ: ٢۵٠ گرم
ذرت شیرین: ٢٠٠ گرم
جوانه گندم یا ماش: ١٠٠ گرم
فلفل دلمه ای: ۳ عدد (سبز، زرد، قرمز)
زیتون سبز: ١۵٠ گرم
زیتون سیاه: ۱۵۰ گرم
سرکه: ۲ لیوان
فلفل قرمز: ١ قاشق مرباخوری
نمک: به مقدار نیاز
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه ترشی یونانی

۱. در ابتدای کار قارچ‌ها را درون آب در حال جوش بیاندازید و ۶ دقیقه به آن زمان دهید، تا بپزد. سپس قارچ‌ها را آبکش کنید، پس از سرد شدن آن‌ها را به صورت ورقه ورقه و یا نگینی خرد کنید.

۲. در مرحله بعد قارچ‌ها را درون ظرف نسبتا بزرگی بریزید، سپس فلفل دلمه‌ای سبز و زرد و قرمز را به دلخواه به شکل نگینی و یا خلال مانند خرد کنید و به قارچ‌ها اضافه نمایید.

۳. در ادامه طرز تهیه ترشی یونانی لازم است، که از زیتون سبز و زیتون سیاه بدون هسته استفاده کنید و آن‌ها را به مواد قبلی اضافه کنید.

۴. سپس سرکه، ذرت شیرین، پودر فلفل قرمز، نمک و روغن زیتون را به مواد اضافه نمایید و کاملا آن‌ها را با هم مخلوط نمایید.

۵. در مرحله آخر، به دلخواه جوانه ماش و یا جوانه گندم را به آن اضافه کنید و دوباره مواد را باهم ترکیب نمایید.

۶. حال که ترشی یونانی آماده شده را درون ظرف شیشه‌ای در بسته بریزید و به مدت ۲ روز در یخچال نگهداری کنید. پس این مدت ترشی به اصطلاح رسیده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

منبع : برترین ها

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

نظرات شما ( 3 )
  1. فهیمه می گوید

    من از قارچ های ریز استفاده میکنم و قارچ خرد شده به نظرم خیلی خوب نشه
    ترشی خاصیه پیشنهاد میکنم حتما درست کنید

  2. ساناز می گوید

    وقتی این ترشی رو میخورم مزه پیتزا برام داره و واقعا خوشم میاد خیلی خوشمزه هست

  3. آتنا می گوید

    من همیشه این ترشی رو درست میکنم البته نه تو حجم زیاد چون طولانی مدت بمونه خیلی خوب نمیشه پیشنهاد میکنم درست کنید و از طعم اون لذت ببرید با بیشتر غذاها میشه این ترشی رو خورد