طرز تهیه چیز کیک یخچالی موکا در خانه

0

اگر شما از دوستداران طعم قهوه هستین عاشق این چیز کیک یخچالی موکا میشوید. ترکیبی عالی از قهوه و شکلات شیری. این چیزکیک بسیار خوشمزه و سبک است؛ و البته مانند دیگر چیزکیک‌های یخچالی بسیار آسان تهیه میشود.

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم چیز کیک یخچالی فوت و فن آشپزی طرز تهیه کیک شکلاتی طرز تهیه کیک طرز تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور دسر خوشمزه و خوشگل خلاقیت آشپزی چیز کیک یخچالی شکلاتی بهترین کتاب آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع دسر آموزش کیک آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

مواد لازم:

۱۷۰ گرم بیسکوییت کراکت و یا پتی بور

۹۰ گرم کره آب شده

۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو

مایه چیزکیک

۵۰۰ گرم پنیر خامه‌ای

۱۶۰ میلی لیتر خامه پرچرب سرد

۸۰ گرم پودر شکر

۱۵۰ گرم شکلات شیری

۱-۲ قاشق غذاخوری قهوه فوری

۹ گرم ژلاتین

۴۵ میلی لیتر آب

۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل

گاناش شکلات قهوه

۱ قاشق چایخوری قهوه فوری

۱۲۰ میلی لیتر خامه پرچرب

۱۱۰ گرم شکلات تلخ

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم چیز کیک یخچالی فوت و فن آشپزی طرز تهیه کیک شکلاتی طرز تهیه کیک طرز تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور دسر خوشمزه و خوشگل خلاقیت آشپزی چیز کیک یخچالی شکلاتی بهترین کتاب آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع دسر آموزش کیک آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

طرز تهیه:

در غذا ساز یا زیپ کیپ بیسکویت‌ها و پودر کاکائو را مخلوط کنید و بیسکویتها را خرد کنید. سپس کره آب شده را اضافه کنید تا زمانی که کاملا مخلوط شوند. مواد را درون قالب کمربندی ۲۰ سانتی متر فشرده کنید و درون یخچال بگذارید.

مایه چیزکیک

در یک کاسه کوچک پودر ژلاتین و آب را مخلوط کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند.

شکلات‌های شیری را خرد کنید و روی حرارت قرار دهید. قهوه فوری را اضافه کنید. کاسه را روی بخار آب جوش قرار دهید. زمانی که کاملا ذوب شدند ظرف را کنار گذاشته تا اینکه کاملا خنک شود.

در یک کاسه بزرگ پنیر خامه‌ای پودر شکر و عصاره وانیل را با هم مخلوط میکنیم تا زمانی که یکدست شود. شکلات آب شده را اضافه میکنیم. سپس خامه را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا صاف و یک دست شود.

ژلاتین را بمدت ۱۵ ثانیه درون مایکروویو قرار دهید؛ و آرام آرام به مخلوط پنیری اضافه کنید. تا زمانی که کاملا ترکیب شوند. سپس روی کرتست در قالب کمربندی بریزید و درون فریزر قرار دهید و تاپینگ را آماده کنید.

طرز تهیه گاناش شکلات قهوه

شکلاتها را خرد کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. خامه و قهوه را روی حرارت ملایم قرار دهید. زمانی که حبابهایی اطراف خامه ایجاد شد از روی حرارت برداشته و شکلاتها را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که یکدست شود. اجازه دهید ۱ تا ۲ دقیقه بماند. سپس روی چیز کیک بریزید گاناش را.

حداقل ۷ ساعت درون یخچال قرار دهید.

منبع : شفان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ