طرز تهیه کباب ساتای مرغ ؛ خوشمزه و خانگی

1

کباب ساتای مرغ، یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و عالی استوایی می‌باشد. ساتای (Satay) در اصل به معنای غذایی است که از گوشت قرمز و یا سفید تهیه شده و به همراه یک سس مخصوص مزه دار و سرو می‌شود. طبخ این کباب خوشمزه و خوش عطر بسیار راحت و آسان بوده و می‌توانید آن را با هر نوع سس مورد نظر خود، چون سس چیلی، سس گوجه و ریحان، سس بادام زمینی و… نیز میل کنید.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم کباب ساتای مرغ مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه کباب ساتای مرغ خلاقیت آشپزی بهترین سایت آشپزی اخبار آشپزی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

کباب ساتای مرغ تایلندی را می‌توانید به همراه پلو زعفرانی در وعده ناهار و یا به همراه نان در وعده شام سرو کنید. این کباب خوشمزه و متفاوت که با انواع ادویه‌های خوش عطر طعم دار شده است، یک غذای عالی و باب سلیقه همه افراد خواهد بود که از طعم و عطر آن لذت خواهند بود.

مواد لازم

سینه مرغ: ۲ عدد
لیموترش: ۱ عدد
سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
زیره سیاه: ۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم کباب ساتای مرغ مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه کباب ساتای مرغ خلاقیت آشپزی بهترین سایت آشپزی اخبار آشپزی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

طرز تهیه:

سینه مرغ را در اندازه‌های متوسط خرد کنید.

در یک کاسه مواد زیره سیاه، تخم گشنیز و سس سویا را ریخته و مخلوط کنید.

سپس آب لیمو ترش را گرفته و به مواد سس کباب اضافه و مواد را هم بزنید.

در آخر نیز ادویه‌ها را افزوده و مخلوط کنید.

سینه مرغ خرد شده را داخل مواد سس ریخته و کاملاً مخلوط نمایید.

ظرف را با سلفون بپوشانید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ‌ها کاملا مزه دار شوند.

سپس مرغ‌ها را به سیخ بزنید و آماده کنید.

در یک ماهی تابه کمی روغن ریخته و مرغ‌ها را با حرارت ملایم بپزید.

منبع : غذالند

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

1 نظر
  1. عاطفه می گوید

    سلام
    مرحله آخر به سیخ کشیده بشه و روی آتیش کباب بشه
    یا اینکه تو ماهیتابه سرخ بشه؟