طرز تهیه ساندویچ بوریتو مرغ در خانه (مرحله به مرحله)

0

بوریتو یک ساندویچ خوشمزه و کامل مکزیکی است که از نان تورتیلا، گوشت یا مرغ در کنار سبزیجات خوشمزه درست شده است. در طرز تهیه ساندویچ بوریتو می توانید از مواد دیگری هم استفاده کنید تا آن را مطابق سلیقه و دلخواه خودتان در آورید. یا مثلا آن را بدون انواع گوشت و به شکل وگان به صورت ساندویچ بوریتو گیاهی تهیه کنید.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم ساندویچ بوریتو مرغ مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه ساندویچ بوریتو مرغ خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

بوریتو را معمولا به عنوان صبحانه، یا یک وعده غذایی کامل و به عنوان ناهار می توان میل کرد. و اتفاقا گزینه بسیار خوبی برای کسانی است که می خواهند این غذا را در محل کار سرو کنند. در ضمن بوریتو قابلیت را دارد که در فویل پیچیده و در فریزر قرار داده شود. به این ترتیب در مواقع لزوم، تنها با گرم کردن یا قرار دادن در مایکروفر، به راحتی مجددا آماده شود.

بوریتو یعنی چه؟

کلمه burrito در اسپانیایی به معنی «الاغ کوچک» و شکل کوچک burro یا الاغ است. نام بوریتو، احتمالا به این دلیل روی این ساندویچ گذاشته شده است که بوریتو ها حاوی مواد مختلفی هستند. شاید مثل الاغ قادر به حمل مقدار زیادی بار است. البته شاید برای ما فارسی زبان ها ارتباط این دو کلمه به هم خیلی آسان نباشد، ولی باید به فرهنگ دیگر کشورها هم به همین تناسب نگاه انداخت. طرز تهیه پیتزا بوریتو و ساندویچ بوریتو با گوشت یا مرغ و بوریتو گیاهی بسیار محبوب است.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم ساندویچ بوریتو مرغ مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه ساندویچ بوریتو مرغ خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

مواد لازم

نان تورتیلا : ۴ عدد

روغن زیتون : ۱ قاشق غذاخوری

پیاز (خرد شده) : ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی

مرغ (خرد شده و پخته شده) : ۲ لیوان دسته دار فرانسوی

ذرت (یخ زده) : ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی

سس سالسا : ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی

لوبیای تازه (قرمز یا سفید) : ۱ لیوان دسته دار فرانسوی

پنیر خرد شده : ۱ لیوان دسته دار فرانسوی

خامه ترش : ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی

چاشنی تاکو : ۱ قاشق غذاخوری

تخم گشنیز : ۱/۴ قاشق چای خوری

نمک و فلفل قرمز : به میزان دلخواه

طرز تهیه

مرحله اول ؛ پیازها را تفت دهید

در اولین مرحله از طرز تهیه ساندویچ بوریتو، یک پیاز بزرگ را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید. یک تابه بزرگ را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را در آن بریزید تا کاملا گرم شود. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا شفاف و طلایی شود.

مرحله دوم ؛ آماده کردن مرغ برای ساندویچ بوریتو

مرغ را به تکه های مربعی کوچک خرد کنید. حتما از قسمت فیله و بدون استخوان مرغ در طرز تهیه ساندویچ بوریتو استفاده کنید. بعد از اینکه پیاز به رنگ کاراملی در آمد، مرغ را به تابه اضافه کنید.

به مواد داخل تابه، ذرت، سس سالسا و تاکو اضافه کنید (اگر تاکو در دسترس ندارید می توانید از پودر کاری در آن استفاده کنید). نمک، فلفل قرمز و تخم گشنیز را در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ بوریتو اضافه کنید. همه مواد را  به هم بزنید و بپزید.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم ساندویچ بوریتو مرغ مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه ساندویچ بوریتو مرغ خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

مرحله سوم ؛ آماده کردن لوبیا برای ساندویچ بوریتو

لوبیاها را از قبل بپزید یا از کنسرو لوبیا در طرز تهیه ساندویچ بوریتو استفاده کنید. اگر می خواهید خودتان لوبیا را درست کنید، حتما از چند ساعت قبل، لوبیاها را در آب خیس کنید. به این ترتیب هم نفخ آن ها گرفته می شود و هم کمی نرم تر می شوند. در آخرین مرحله، لوبیا و ذرت پخته شده را در مرکز هر یک از تورتیلا پخش کنید. سپس روی آن را با مخلوط مرغ، خامه و پنیر پر کنید.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم ساندویچ بوریتو مرغ مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه ساندویچ بوریتو مرغ خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

 روش پیچیدن مرحله به مرحله ساندویچ بوریتو

پیچیدن یک ساندویچ بوریتو مکزیکی کمی قلق و فوت و فن دارد. برای اینکه مواد داخل ساندویچ بوریتو بیرون نریزد و خود ساندویچ هم از هم نپاشد باید یک سری دستور العمل را رعایت کنید.

  • وقتی همه مواد را پختید و آماده شد، آن ها را در وسط یک تورتیلا بزرگ پخش کنید. اگر نان تورتیلا در دسترس ندارید می توانید از انواع نان لواش هم در طرز تهیه ساندویچ بوریتو مکزیکی استفاده کنید.
  • حواستان باشد که تورتیلا یا لواش را بیش از حد پر نکنید، چون در این صورت بستن آن با مشکل مواجه خواهد شد.
  • کناره های تورتیلا را تا کنید.
  • دو طرف تورتیلای تا شده را با دستان خود بگیرید و سپس قسمت پایینی تورتیلا را روی مواد ساندویچ بوریتو تا کنید.
  • ساندویچ بوریتو را به آرامی فشار دهید و آن را به صورت زیر بپیچید.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم ساندویچ بوریتو مرغ مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه ساندویچ بوریتو مرغ خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم ساندویچ بوریتو مرغ مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه ساندویچ بوریتو مرغ خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم ساندویچ بوریتو مرغ مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه ساندویچ بوریتو مرغ خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم ساندویچ بوریتو مرغ مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه ساندویچ بوریتو مرغ خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

نکات تکمیلی در طرز تهیه ساندویچ بوریتو مرغ یا گوشت و بوریتو گیاهی

  •  اگر قبل از اضافه کردن مواد ساندویچ، تورتیلاها را گرم کنید، پیچیدن بوریتو راحت تر خواهد بود. آنها را برای چند ثانیه در مایکروویو یا روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شوند.
  •  می توانید به جای مرغ از گوشت چرخ کرده هم در طرز تهیه ساندویچ بوریتو استفاده کنید.
  •  ساندویچ بوریتو آماده شده و پیچیده را چند ثانیه در یک تابه قرار دهید تا روی تورتیلا قهوه ای یا طلایی شود. سپس آن را سرو کنید. از ساندویچ ساز هم برای این کار می توانید استفاده کنید.
  • اگر می خواهید رنگ ساندویچ تان قرمز شود، به مواد داخل تابه (در هنگام پخت) به اندازه ۱ قاشق غذاخوری سس یا رب گوجه اضافه کنید. در برخی از دستورالعمل ها از گوجه فرنگی خرد و نگینی شده به جای رب گوجه فرنگی نیز استفاده می شود.
  •  فراموش نکنید که استفاده از سیر رنده شده و پاشیدن آبلیموی تازه روی مواد ساندویچ باعث خوشمزه تر شدن ساندویچ بوریتو خواهد شد.
  •  در طرز تهیه ساندویچ بوریتو، دستتان باز است تا از سبزی های معطر مثل گشنیز و تره و جعفری خرد و ساطوری شده هم استفاده کنید. با این کار می توانید ساندویچ بوریتو را مخصوص و باب میل خودتان درست کنید.
  • در طرز تهیه ساندویچ بوریتوی اصلی گاهی از سبزی هایی مثل کاهو یا سبزی های محبوب هر کشوری که این ساندویچ در آن درست می شود، استفاده می کنند تا به قول معروف آن را به نوعی بومی سازی و مطابق سلیقه خود درست کنند.
  • می توانید علاوه بر مرغ و لوبیا، از برنج هم در طرز تهیه ساندویچ بوریتو استفاده کنید. در این صورت، برنج را به صورت جداگانه بپزید و بعد از اضافه کردن مواد به نان تورتیلا، برنج را هم به مواد داخل ساندویچ بیفزایید.
  • ساندویچ بوریتو را می توانید با انواع سس دلخواه سرو کنید.
  • در طرز تهیه ساندویچ بوریتو گیاهی یا بوریتو سبزیجات به جای گوشت یا مرغ از سویا استفاده کنید.
  • اگر گیاهخوار هستید از مرغ گیاهی یا همان مامسان یا توفو هم در طری تهیه بوریتو می توان استفاده کرد.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم ساندویچ بوریتو مرغ مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه ساندویچ بوریتو مرغ خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

ارزش غذایی ساندویچ بوریتو

ساندویچ بوریتو ۴۸۹ کالری انرژی دارد. این ساندویچ حاوی ۶ گرم فیبر، ۸ گرم شکر، ۶۳ میلی گرم کلسترول، ۴۷۰ میلی گرم پتاسیم، ۵۲ گرم کربوهیدرات و ۲۶ گرم پروتئین است.

البته با تغییر هر یک از مواد تشکیل دهنده ساندویچ بوریتو، میزان کالری و مواد معدنی دیگر  آن نیز تغییر خواهد کرد.

منبع : مجله افق کوروش

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ