چه قسمت هایی از بدن نباید هر روز شسته شوند؟

0

لایه‌بردارها، گوش پاک‌کن‌ها، درمان‌های گوناگون سم‌زدایی، دوش واژینال، فروکردن انگشت در بینی و بسیاری حرکات معمولی دیگر که برای نظافت شخصی‌ تان ممکن است در طول روز عادت به انجامشان داشته باشید، عملاً بی‌فایده‌ و چه بسا برای سلامت بدن خطرناک هستند.

در این مقاله‌ با برخی ژست‌های بهداشتی آشنا خواهید شد که در عمل یا باید از آن‌ها اجتناب کرد یا آن‌ها را به حداقل ممکن رسانید. با ما همراه باشید.

شاید این موضوع برایتان ناخوشایند باشد ولی باید بدانید که بعضی از قسمت‌های بدن که سابقاً عادت به شست‌وشوی مداوم آن‌ها داشتید، واقعاً به این میزان شست‌وشو نیازی ندارند. اما این قسمت‌ها شامل چه مواردی می‌شود؟

نظافت شخصی چیست مراقبت از گوش ها مراقبت از پوست صورت مجله سلامت متخصص گوش حلق بینی سلامت نیوز سلامت روده راهکارهای سلامت واژن خارش واژن از چیست حفظ سلامت بدن چگونه بدن تمیزی داشته باشیم

۱. گوش‌ ها

جرم گوش با جمع‌ آوری آلودگی‌ هایی که وارد گوش می‌شوند و نیز با بیرون راندن این آلودگی به سمت خارج، گوش‌ های شما را تمیز و پاکیزه می‌کند. گوش‌ های خود را هنگام بیرون آمدن از حمام با حوله پاک کنید و از داخل کردن گوش پاک‌کن یا انگشت به داخل آنها خودداری نمایید، زیرا این امر می‌تواند درنهایت منجر به مشکلات شنوایی یا عفونت گوش شود.

۲. صورت

متخصصان پوست و زیبایی همواره توصیه می‌کنند که صورت را دو بار در روز شست‌وشو دهید، اما تمیز کردن عمیق صورت نباید بخشی از برنامه روزانه شما باشد. لایه‌برداری بیش از اندازه پوست می‌تواند بسیار مضر باشد، زیرا باعث خشک شدن چربی طبیعی پوست و ایجاد بثورات پوستی خواهد شد.

اسکراب صورت، یک یا دو بار در هفته و برای از بین بردن و زدودن پوست‌ های مرده تجمع کرده روی صورت، کفایت می‌کند و البته بسیار نیز توصیه شده است. لازم به یادآوری است که اسکراب فرآیندی است که طی آن به پاک‌سازی و اصطلاحاً لایه‌برداری از صورت پرداخته می‌شود.

به‌طور کلی اغلب اوقات پوست‌ هایی که چرب هستند، در قسمت‌ هایی از صورت، آرنج، قوزک پا و زانو دچار تجمع پوست‌ های مرده روی هم می‌شوند که استفاده از اسکراب، این پوسته‌ ها را از بین برده و پوستی شفاف و لطیف حاصل خواهد شد. اسکراب خط‌ های سطحی ایجاد شده روی پوست را نیز از بین می‌برد.

۳. روده

پاک‌سازی بدن از طریق سم‌زدایی، اتلاف وقت و هزینه است. بدن با عملکرد خود در کبد، کلیه‌ها و روده بزرگ، سموم بدن را به‌طور طبیعی دفع و مجموعه بدن را پاکسازی می‌کند. روده‌ ها مملو از باکتری‌ های سالم هستند که به پاکسازی بدن کمک می‌کنند؛ در این میان محصولات سم‌زدایی این قابلیت خطرناک را دارند که فلور طبیعی روده را مختل سازند و چه بسا که از بین ببرند. در عوض، به جای دست کاری فلور روده، یک رژیم غذایی سرشار از فیبر را انتخاب کنید تا با تقویت باکتری‌های خوب، به بدن خویش سود و فایده برسانید.

۴. بینی

قرار دادن یا فروکردن انگشت در بینی باعث ایجاد خراش‌ هایی کوچک و سطحی می‌شود. در این شرایط میکروب‌ ها از خون تغذیه می‌کنند. بنابراین با خاریدن و دستکاری بینی، عملاً باعث تحریک فضای داخلی این عضو حساس خواهید شد. اگر نیاز به تمیز کردن بینی دارید، داخل یک دستمال کاغذی اصطلاحاً فین کنید.

۵. واژن

واژن این قابلیت را دارد که به‌طور خودکار، خود را تمیز و پاکسازی کند، بنابراین به اصول دوش گرفتن پایبند باشید و از هرگونه راهکار بهداشتی که به نحوی تحریک‌کننده واژن باشد، پرهیز نمایید.

آب ساده معمولاً برای پاکسازی فرج کافی خواهد بود. اگر می‌خواهید از صابون استفاده کنید، حتماً مطمئن شوید که ملایم و بدون عطر باشد چون در غیراین‌صورت بر PH و فلور واژن تاثیرات مخربی خواهد گذاشت.

اگر بوی بدی به‌طور مداوم از واژن شما به مشام می‌رسد، حتماً به پزشک مراجعه کنید: ممکن است دچارعفونت شده باشید که این عفونت یا ناشی از باکتری است (واژینوس) یا قارچ (عفونت مخمر).

منبع : مجله سلامت

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ