طرز تهیه پیتزا شیکاگو خوشمزه ؛ آمریکایی اصل
پیتزا شیکاگو از انواع پیتزاهای خوشمزه است و در طرز تهیه پیتزا شیکاگو نسبت به سایر پیتزاها از پنیر پیتزا و خمیر پیتزا با ضخامت بیشتری استفاده می شود به همین دلیل است پیتزا شیکاگو طرفداران زیادی دارد.
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا شیکاگو
فهرست مطالب
- آرد : ۲ و یک چهارم پیمانه تا ۳ و یک چهارم پیمانه
- مخمر : یک بسته
- آب گرم : یک پیمانه
- نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری
- روغن زیتون و یا روغن مایع : دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه خمیر پیتزا شیکاگو
مخمر و نمک و ۱ و یک چهارم آرد را درون ظرفی بزرگ با یکدیگر ترکیب کنید سپس آب و روغن را به مخلوط آرد بیفزایید و با کمک همزن برقی و با سرعت پایین مخلوط آرد را به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید.
توجه داشته باشید که در هنگام هم زدن مخلوط خمیر باید مواد چسبیده شده به کنارهای ظرف را به طور مداوم با کمک همزن بگیرید. خمیر پیتزا را مجددا به مدت سه دقیقه با سرعت بالا هم بزنید و به کمک قاشق از باقی مانده آرد به مایه خمیر اضافه کنید و آرد را با مایه خمیر مخلوط کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه خمیر پیتزا سطح صافی را آرد پاشی کنید سپس خمیر پیتزا را روی سطحی که آرد پاشی کرده اید قرار دهید و باقی مانده آرد را با دست به خمیر اضافه کنید و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا نسبتا سفت شود و سطح آن ارتجاعی و نرم شود سپس خمیر را به ۲ قسمت تقسیم کنید و روی آن را بپوشانید و خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه استراحت دهید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا شیکاگو
- خمیر پیتزا : به مقدار لازم
- سس پیتزا : به مقدار لازم
- سوسیس خرد و سرخ شده : ۱۵۰ گرم
- قارچ ورقه ای خرد شده : ۱۵۰ گرم
- زیتون هسته گرفته و ورقه ای شده : ۱۰ عدد
- فلفل دلمه ای : یک عدد
- کالباس خرد شده : ۱۵۰ گرم
- فلفل دلمه ای : یک عدد
- پنیر پیتزا رنده شده : ۱۵۰ گرم
- ریحان و آویشن : به مقدار لازم
- پنیر موزارلا تازه و مکعبی خرد شده : ۱۲۵ گرم
طرز تهیه پیتزا شیکاگو
برای طرز تهیه پیتزا شیکاگو خمیر را با ۵۰۰ گرم آرد آماده کنید و در فاصله ای که خمیر ور می آید مواد میانی پیتزا را آماده کنید.
برای تهیه سس پیتزا رب گوجه فرنی را با ریحان و آویشن و نمک و سیر رنده شده و آبلیمو و فلفل سیاه و روغن زیتون و یا روغن مایه ترکیب کنید می توانید برای تهیه سس مخصوص پیتزا از گوجه فرنگی و پیاز میکس شده نیز استفاده کنید.
خمیر پیتزا را به ۲ قسمت بزرگ و کوچک تقسیم کنید و با کمک وردنه نانوایی قسمت بزرگ تر خمیر را روی سطح صافی پهن کنید
در این مرحله از طرز تهیه پیتزا شیکاگو خمیر پیتزا را درون قالب پیتزا به صورتی پهن کنید که خمیر هم کف قالب را بپوشاند و هم اطراف و دیواره های قالب پیتزا را بپوشاند و علاوه بر این خمیر پیتزا از دیواره های قالب حدود ۱ تا ۱٫۵ سانتی متر بالا بیاید سپس قسمت های اضافه خمیر را قیچی کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزا شیکاگو ابتدا مقداری از سس پیتزا را روی خمیر پیتزا بمالید سپس مقداری پنیر پیتزا روی سس بریزید و کالباس و قارچ و فلفل دلمه ای و زیتون و سوسیس را به صورت لایه لایه روی خمیر پیتزا قرار دهید و روی همه مواد را با کمک پنیر پیتزا بپوشانید سپس قسمت کوچکتر خمیر را روی تخته ای مناسب باز کنید و روی لایه اول خمیر بکشید به طوری که حدود ۱ سانتی متر از خمیر پیتزا از لبه قالب بیرون بیاید سپس دور تا دور لایه خمیر پیتزا را به سمت داخل جمع کنید و روی سطح خمیر سوراخ هایی را به کمک چاقو ایجاد کنید و روی خمیر را به کمک باقی مانده سس پیتزا بپوشانید و پنیر پیتزا و پنیر موزارلا را روی سس پیتزا بریزید و قالب پیتزا را به مدت ۴۵ دقیقه درون فر با درجه حرارت ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید تا پیتزا درون فر به خوبی پخته شود.
در طرز تهیه پیتزا شیکاگو اگر در طول پخت پیتزا احساس کردید که رنگ سطح پیتزا تیره شده است با کمک ورقه آلومینیومی روی پیتزا را بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر لایه زیرین مغز پخت شود. بعد از اینکه پیتزا پخته شد ۱۰ دقیقه صبر کنید تا پیتزا شیکاگو خنک شود سپس آن را از قالب جدا کنید.
در طرز تهیه پیتزا شیکاگو از پنیر پیتزا و سس زیادی استفاده می شود همچنین می توانید برای پخت این پیتزا به جای سوسیس از گوشت چرخ کرده و ادویه و پیاز استفاده کنید.
منبع : سیما کوک