طرز تهیه کیک موز و گردو ؛ عصرانهای مقوی و خوشمزه
کیک موزی از دسته کیک های بسیار خوشمزه می باشد که در سراسر دنیا بسیار محبوب است و میتواند گزینه بسیار مناسبی برای دورهمی و عصرانه باشد.
این کیک همان طور که از نامش پیداست از موز و گردو تشکیل میشود البته ریختن گردو به سلیقه شما بستگی دارد بافت این کیک بسیار نرم است و اصلا بافتی خمیری شکل ندارد.
مواد لازم:
فهرست مطالب
آرد : ۱ پیمانه
تخممرغ : ۱ عدد
شکر قهوهای : ۱ پیمانه
کره : ۸۰ گرم
موز : ۴ عدد
بیکینگپودر : ۱ ق چای خوری
وانیل : ۱ ق چای خوری
جوش شیرین : ۱ ق چای خوری
گردو : ۳ ق غذا خوری
شکلات چیپسی : ۲ ق غذا خوری
مرحله اول : آماده سازی
ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود. موزهای رسیده را پوست بگیرد و با چنگال له کنید تا مانند پوره شود. کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط و سه بار الک کنید تا سبک شود.
مرحله دوم : هم زدن کره و تخم مرغ
کره نرم شده را به همراه موز خوب با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود. در ظرف دیگر تخم مرغ و شکر قهوهای و وانیل را با همزن برقی به مدت ۳ دقیقه خوب هم بزنید تا کشدار و حجیم شود.
مرحله سوم : تهیه مایه کیک موزی مجلسی
پوره موز و کره را به مواد فوق اضافه کنید و چند دقیقه دیگر هم بزنید تا یکدست شود سپس مخلوط آرد را طی دو مرحله اضافه کنید و با لیسک هم بزنید سپس در انتها گردوی خرد شده و شکلات چیپسی را اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید.
مرحله چهارم : پخت کیک موزی
کف قالب لوف را چرب کنید و کاغذ روغنی انداخته سپس مایه کیک را داخل قالب ریخته و یک عدد موز را از طول برش بزنید و قسمتی که رگ دار هست را با قلمو آبلیمو بزنید و روی مواد قرار دهید سپس قالب را در فر گرم به مدت ۵۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا کمی پخته شود بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید برای براق شدن سطح کیک میتوانید کمی عسل رقیق شده را روی کیک بزنید.
نکات کلیدی در تهیه کیک موزی ساده
از شکر سفید میتوانید استفاده کنید.
سایز قالب ۱۳*۲۳ باشد.
با توجه به دماهای مختلف فر بعد از ۴۵ دقیقه کیک را چک کنید.
وقتی موز را روی کیک قرار میدهید زیاد فشار ندهید که بعد از پخت داخل کیک برود.
برای فرهای برقی و توستر ۲۰ درجه دما را کمتر تنظیم کنید.
میتوانید به جای گردو از فندوق استفاده کنید.
منبع : عصر ایران