طرز تهیه رنگینک به ۲ روش ساده و توپی درخانه

0

رنگینک یکی از مقوی ترین و لذیذترین دسرهای ایرانی است که معمولاً آن را در ماه رمضان و برای سحری و افطار درست می کنند. این دسر طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد و بسیار انرژی بخش است. اصالت این دسر متعلق به شهرهای جنوبی کشور است و به دلیل داشتن خرما، گردو و دارچین طبع فوق العاده گرمی دارد.

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم رنگینک مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه رنگینک دسر ساده و سریع دسر خوشمزه و خوشگل خواص دسر خلاقیت آشپزی تزیین دسر ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

طرز تهیه رنگینک ساده

زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه

زمان پخت : ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای یک بشقاب متوسط

آرد سفید : ۲ لیوان فرانسوی دسته دار

کره :۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم

پودر دارچین : ۱ قاشق مربا خوری

پودر هل : نصف قاشق چای خوری

خرما : به اندازه ظرفی که انتخاب کرده اید

گردو : به مقدار لازم

پودر نارگیل : به مقدار لازم برای تزئین

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم رنگینک مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه رنگینک دسر ساده و سریع دسر خوشمزه و خوشگل خواص دسر خلاقیت آشپزی تزیین دسر ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

مرحله اول؛ آب کردن کره در ماهیتابه

در اولین مرحله از طرز تهیه رنگینک ساده باید کره را داخل یک ماهیتابه بریزید. اجازه دهید کره با حرارت ملایم آب شود. مقدار کره مورد نیاز برای درست کردن رنگینک بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم است. در صورتی که دوست دارید از کره کمتری استفاده کنید می توانید ۲۰۰ کرم کره به کار ببرید. به یاد داشته باشید در طرز تهیه رنگینک خرما باید به اندازه نصف مقدار آرد، کره یا روغن به آن اضافه کنید.

مرحله دوم؛ تفت دادن آرد

در مرحله دوم از طرز تهیه رنگینک باید آرد را یک بار الک کنید تا اگر گلوله ای در آن وجود دارد جدا شود. سپس آرد یکدست شده را به کره آب شده اضافه کنید. با کمک یک قاشق چوبی کره و آرد را روی حرارت ملایم هم بزنید. این کار را آن قدر ادامه دهید تا خامی آرد گرفته شود و خوب تفت بخورد. آرد و کره را مدام هم بزنید تا ته نگیرد و کمی رنگ بگیرد و تیره شود. سپس شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. برای درست کردن رنگینک توجه داشته باشید که ترکیب آرد و کره نباید مثل حلوا تیره و سفت شود و باید آن را کمی رقیق تر از روی گاز بردارید.

مرحله سوم؛ آماده کردن خرما

در سومین مرحله از طرز تهیه رنگینک خرما باید پوست و هسته خرماها را جدا کنید. برای اینکه هسته خرماها را راحت تر خارج کنید می توانید از یک نی محکم یا لوله خودکار تمیز استفاده کنید. سپس به جای هسته خرما یک چهارم یک گردو را داخل خرما قرار دهید. این کار را برای همه خرماها تکرار کنید. مقدار خرمای شما باید به اندازه ای باشد که یک ظرف متوسط را پر کند. اگر دوست دارید گردویی که برای درست کردن رنگینک استفاده می شود، ترد باشد، می توانید مقداری آن را در تابه تفت دهید و بعد داخل خرما قرار دهید.

مرحله چهارم؛ ترکیب کردن مواد رنگینک

بعد از اینکه ترکیب آرد و کره کمی خنک شد، پودر دارچین و پودر هل را به آن اضافه کنید. سپس مواد را خوب با هم ترکیب کنید. حالا مقداری از این ترکیب را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید. خرماهایی را که داخل آن را با گردو پر کرده اید، روی این مواد و داخل ظرف بچینید. لازم نیست خرماها را کاملاً نزدیک به هم و متراکم کنار هم قرار دهید. تنها می توانید ظرف را پر کنید و هر جا که لازم است خرما بگذارید. این کار موجب می شود تا دسر شما بیش از اندازه طعم خرما به خود نگیرد و لذیذتر شود. سپس دوباره روی خرماها از ترکیب آرد و کره بریزید تا کاملاً سطح آن پوشیده شود.

مرحله پنجم؛ سرو کردن رنگینک

در آخرین مرحله از طرز تهیه رنگینک خرما باید آن را برای حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شود و خودش را بگیرد. سپس قبل از سرو کردن آن را از یخچال خارج کنید مقداری پودر نارگیل و پودر پسته روی آن بریزید. می توانید این دسر خوشمزه را همراه با چای یا هر نوشیدنی دیگری که دوست دارید میل کنید. در طرز تهیه رنگینک خرما و بعد از اینکه همه مواد را داخل ظرف ریختید، می توانید مقداری پودر قند و دارچین روی آن الک کنید. سپس دسر را در یخچال قرار دهید تا سفت شود. اگر هم دوست دارید رنگینک را گرم سرو و میل کنید و از طعم گرم و لطیف آن لذت ببرید.

طرز تهیه رنگینک توپی

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم رنگینک مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه رنگینک دسر ساده و سریع دسر خوشمزه و خوشگل خواص دسر خلاقیت آشپزی تزیین دسر ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

مواد لازم

آرد گندم : ۱ لیوان دسته دار فرانسوی

خرما : ۲۰ تا ۲۵ عدد

روغن یا کره : ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته دار

گردو : ۵۰ گرم

پسته : ۵۰ گرم

بادام : ۵۰ گرم

پودر نارگیل : ۲۰ گرم

پودر پسته و بادام هر کدام ۲۰ گرم

کنجد : ۵۰ گرم

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم رنگینک مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه رنگینک دسر ساده و سریع دسر خوشمزه و خوشگل خواص دسر خلاقیت آشپزی تزیین دسر ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

مرحله اول؛ آماده کردن خرما

در اولین مرحله از طرز تهیه رنگینک توپی باید پوست و هسته خرماها را جدا کنید. سپس در یک ماهیتابه نچسب مقداری روغن یا کره بریزید و خرماها را با دست یا چنگال له کنید و داخل روغن بریزید. برای ۲ تا ۳ دقیقه خرماها را در روغن تفت دهید و سپس شعله گاز را خاموش کنید.

مرحله دوم؛ تفت دادن آرد

در مرحله دوم از طرز تهیه رنگینک توپی باید آرد را داخل تابه بریزید. شعله گاز را با حرارت ملایم روشن کنید و مدام آرد را هم بزنید تا خامی آن گرفته شود. این کار را برای ۱۰ دقیقه ادامه دهید و زمانی که رنگ آرد کمی عوض شد و بو گرفت، کره آب شده را به آن اضافه کنید. سپس مواد را خوب با هم ترکیب کنید.

مرحله سوم؛ ترکیب کردن مواد رنگینک

در سومین مرحله از طرز تهیه رنگینک توپی باید خرمای تفت داده شده را به آرد اضافه کنید و مواد را خوب ترکیب کنید. سپس مغز گردو، مغز پسته و بادام را خرد کنید و به مواد اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید و اجازه دهید کمی خنک شود.

مرحله چهارم؛ شکل دادن رنگینک توپی

در آخرین مرحله از طرز تهیه رنگینک توپی باید مواد رنگینک را کمی ورز دهید تا بافت یکدستی پیدا کنید. سپس مقداری از مواد را بردارید و با دست گرد کنید. حالا پودر پسته، پودر بادام و پودر نارگیل را در کنار دستتان قرار دهید. هر بار که مواد رنگینک را به صورت توپی درست کردید، در یکی از مغزها بغلتانید و داخل ظرف بچینید. سپس رنگینک های توپی را برای حدود ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت و آماده شوند. می توانید این رنگینک خوشمزه را همراه با چای میل کنید.

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم رنگینک مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه رنگینک دسر ساده و سریع دسر خوشمزه و خوشگل خواص دسر خلاقیت آشپزی تزیین دسر ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

نکات و فوت و فن های طرز تهیه رنگینک خرما

  • موقع سرو کردن رنگینک خرما می توانید آن را با کمک یک چاقوی تیز به هر شکلی که دوست دارید برش دهید و بعد تزئین کنید.
  • می توانید رنگینک خرما را برای چند هفته در یک ظرف در بسته در یخچال نگه دارید.
  • در طرز تهیه رنگینک مجلسی می توانید بعد از سفت شدن رنگینک آن را با کمک قالب شکل دهید. سپس روی آن را با پودر پسته و خلال بادام یا پودر نارگیل تزئین کنید.
  • می توانید به جای ریختن رنگینک در ظرف، آن را داخل یک قالب سلیکونی چرب شده بریزید. سپس بعد از اینکه دسر چند ساعت در یخچال قرار گرفت، آن را برگردانید و تزئین کنید.
  • برای درست کردن رنگینک حتماً از خرمای نرم یا رطب استفاده کنید. اگر از خرمای سفت برای این کار استفاده می کنید، حتماً آن را چند ساعت در آب خیس دهید تا نرم شود.
  • به جای استفاده از کره برای درست کردن رنگینک خرما می توانید از روغن حیوانی یا روغن جامد نیز استفاده کنید.
  • در طرز تهیه رنگینک استفاده از آرد سبوس دار موجب می شود تا رنگینک شما عطر و طعم بهتری بگیرد.
  • بسیاری از افراد برای درست کردن رنگینک به جای اضافه کرده آرد به کره، ابتدا آرد را کمی در ماهیتابه تفت می دهند تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس بعد از این که رنگ آرد کمی تیره شد و عطر گرفت، کره یا روغن را به آن اضافه می کنند و خوب تفت می دهند.

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم رنگینک مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه رنگینک دسر ساده و سریع دسر خوشمزه و خوشگل خواص دسر خلاقیت آشپزی تزیین دسر ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

  • رنگینک به دلیل وجود خرما، گردو و آرد تفت داده شده طبع فوق العاده گرمی دارد. پس از مصرف بیش از اندازه آن اجتناب کنید و سعی کنید در کنار آن از غذاهایی با طبع خنک استفاده کنید.
  • برای اینکه رنگینک شما عطر و طعم بهتری به خود بگیرد، می توانید در زمان ترکیب کردن آرد و کره مقداری زعفران آب شده نیز به آن اضافه کنید.
  • برای ترکیب کردن آرد و کره حتماً از یک ماهیتابه یا قابلمه گود استفاده کنید تا آرد کاملاً در کره غوطه ور شود. سپس مواد را به سرعت هم بزنید تا گلوله نشود.
  • اگر دوست دارید بعد از درست کردن رنگینک در ظرف آن را به راحتی خارج کنید، بهتر است کف ظرف یک کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار دهید. سپس رنگینک را روی آن درست کنید و در نهایت رنگینک را بردارید و به دیس دیگری منتقل کنید و یا در اندازه دلخواه برش بزنید و بعد از اینکه تزئین کردید، سرو نمایید.
  • بیش از اندازه شل بودن و یا سفت شدن  ترکیب آرد و کره کاملاً روی طعم و ظاهر رنگینک تأثیر می گذارد. بنابراین سعی کنید مواد را به اندازه تفت دهید و با غلظت مناسب از روی گاز بردارید تا در نهایت رنگینک خوشمزه تری داشته باشید.

منبع : مجله افق کوروش

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ