طرز تهیه کلاب بادمجان ؛ لذت ناب یک وعده غذای گیاهی

0

این روزها که خیلی از خانمهای خانه دار در محیط بیرون از خانه هم کار می‌کنند خوب است غذاهایی را آموزش ببینند که در کمترین زمان و با ارزان ترین مواد بتوانند یک غذای ناب و خوشمزه را آماده کنند.

کلاب بادمجان یک غذای فوق العاده سریع و خوشمزه با کمترین مواد غذایی است.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم کلاب بادمجان مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی غذای گیاهی ایرانی طرز تهیه کلاب بادمجان خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی

مواد لازم جهت تهیه کلاب بادمجان (برای چهار نفر)

  1. بادمجان یک کیلو
  2. دو عدد فلفل دلمه ای
  3. دو عدد هویج
  4. گوجه فرنگی سه عدد
  5. پیاز یک عدد
  6. نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  7. نان تست یک بسته
  8. روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

 طرز تهیه:

برای تهیه کلاب بادمجان ابتدا پوست بادمجان ها را بگیرید و سپس آنها را به صورت نگینی خرد کنید.

در تابه ای مناسب ۳ قاشق روغن ریخته و تابه را روی شعله بگذارید تا گرم شود.

بادمجان های خرد شده را داخل تابه داغ شده بریزید ۱۵ دقیقه سرخ کرده تا بادمجان ها کمی نرم شوند.

گوجه ها را هم نگینی ریز خرد کنید و همراه با نمک و فلفل روی مواد بریزید. شعله را کم کنید و درب تابه را بگذارید.

اجازه دهید تا ۱ ساعت روی شعله ملایم بپزد. تا زمانی که مخلوط بادمجان حاضر شود مواد را هم بزنید. وقتی که آب مواد کشیده شد و مواد به شکل خمیر منسجمی در آمده باشد.

حالا در کف ظرفی نان تست بچینید و  از این مواد روی آن بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید و بعد نوش جان کنید.

نکات کلیدی:

  1. مواد اصلی این غذا بادمجان و گوجه است و می توان بقیه سبزیجات را به دلخواه حذف کرد.
  2. در این غذا از ادویه آویشن هم می توانید استفاده کنید.
  3. نان تست ها حتما تازه باشد تا مواد بر روی آن خمیر نشود.
  4. آب مواد کاملا کشیده شود تا زمانی که بر روی نان ها قرار می دهید نان ها خیس نشود.

منبع : وقت صبح

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ