گزارش کامل مجمع سهامداران “کماسه”
جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت تأمین ماسه و ریختگری ( سهامی عام ) رأس ساعت ۹:۰۰ روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۳.۰۴.۲۳ درمحل قانونی شرکت با حضور بیش از ۷۷ درصد سهامداران برگزار شد.
ترکیب هیات رئیسه مجمع با حضور آقای صمدی به عنوان رئیس مجمع و نظارت آقایان احمدی نژاد و بختیاری و به دبیری آقای ستاری تشکیل شد.
همچنین نماینده سازمان بورس و نماینده موسسه حسابرسی نیز در جلسه حضور داشتند.
مجمع پس از استماع گزارش هیات مدیره توسط مدیر عامل محترم جناب آقای سبحانی و گزارش بازرس قانونی تصمیمات ذیل را اتخاذ نمود.
۱- تصویب صورتهای مالی منتهی به سال مالی ۱۳۹۲.۱۲.۲۹
۲- تقسیم ۲۸۰ ریال به عنوان سود نقدی به ازای هر سهم
۳- انتخاب موسسه حسابرسی بهبود ارقام به عنوان حسابرس و بازرس اصلی و موسسه حسابرسی ژرف بین نیکو روش به عنوان بازرس و حسابرس علی البدل
۴- انتخاب روزنامه اطلاعات به عنوان روزنامه کثیر الانتشار
گزیده اطلاعات:
پیام هیئت مدیره
وضعیت و تحولات ماسه های ریخته گری:
طی سال مالی مورد گزارش اقدمات لازم جهت افزایش مقدار فروش صورت پذیرفت، همچنین پیگیری های لازم جهت فروش پودر سیلیس (باطله ها) که در محوطه کارخانه انباشته شده و باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی میگردید انجام گرفت به عبارتی فروش محصولات در سال مالی مورد گزارش ۲۰۲،۵۵۸ میلیون ریال به عبارتی از نظر مقدار ۳.۷در صد کاهش و از نظر مبلغ ۱۵.۱درصد نسبت به سال گذشته افزایش نشان میدهد. علاوه برآن حدود مبلغ ۱،۶۵۳ میلیون ریال(به مقدار ۳،۶۸۹ هزار تن) پودر سیلیس(باطله) طی سال ۱۳۹۲ فروخته شد.
جایگاه شرکت در صنعت ماسه ریخته گری:
این شرکت اولین تولید کننده ماسه ریخته گری در کشور هم از نظر قدمت و هم از نظر تولید و فروش ماسه ریخته گری میباشد و هم از نظر دارا بودن معادن از نظر کیفیت، بهترین معادن تولید ماسه ریخته گری را به دلیل گرد گوشه بودن ماسه اختیار دارد و حدود ۳۰درصد بازار مصرف را در اختیار دارد.
استراژی شرکت:
استراژی شرکت حفظ رتبه اول فروش ماسه های ریخته گری و افزایش کیفیت محصولات تولیدی و در نهایت به حداکثر رساندن سود میباشد.
عملکرد شرکت طی سال مالی مورد گزارش:
شرکت، ابتدا سود هر سهم سال مالی مورد گزارش را به ۵۲۰ ریال پیش بینی نمود که با برسی واقعی ۶ ماهه،پیش بینی سود هر سهم را ۱۶ درصد افزایش و در مهر ماه سال ۹۲ سود هر سهم را به ۶۰۳ ریال پیش بینی و به سازمان بورس اعلام نمود.
از اهداف شرکت در سال مالی مورد گزارش تولید ماسه با کیفیت مطلوب و رسیدن به سود هر سهم ۶۰۳ ریال بود که با توجه به سود و زیان، سود هر سهم ۶۰۳ ریال بود که با توجه به صورت سود وزیان، هر سهم ۶۵۲ ریال تحقق یافته است. در ضمن سایر دستاورد های سال مالی مورد گزارش به شرح ذیل است.
۱- طی سال مالی مورد گزارش چهار دستگاه توزین نوار نقاله به همراه نرم افزار تحت شبکه نمایشگر دیجیتال جهت توزین مواد اولیه ورودی به سیستم خط تولید خریداری و نصب و راه اندازی و مورد بهره برداری قرار گرفت.
۲- طی سال مالی مورد گزارش طاح اکتشافات تفصیلی فاز یک معدن سیلیس سرنزا جهت تعیین مناطق پتانسل دار ذخیره معدنی سیلیس انجام گردید.
۳- طی سال مالی مورد گزارش نسبت به انعقاد نقشه برداری از زمین های شرکت و تهیه نقشه توپوگرافی به صورت بلوکی و جانمایی نقشه تهیه شده از محدود مورد مالکیت این شرکت در طرح جامع و طرح تفکیک مورد تأیید شهرداری فیروز کوه و اداره ثبت اسناد و املاک جهت تغیر کاربری زمینها منعقد گردید که در حال اجراء میباشد.
۴- طی سال مالی مورد گزارش عملیات حفاری و آتشباری در معادن شرکت جهت تأمین مواد اولیه مورد نیاز انجام گردید.
۵- طی سال مالی مورد گزارش سستم اتوماسیون تحت شبکه جهت توزین بار معدنی با بانک اطلاعاتی SQL خریداری، نصب و مورد بهره برداری قرار گرفت.
۶- طی سال مالی مورد گزارش جهت خردایش بهتر ماسه نسبت به تعمیر اساسی دستگاه رادمیل شماره ۲ نسبت به انتقال یک دستگاه خشک کن که مورد استفاده قرار نمیگیرد و تعویض با خشک کردن فرسوده اقدام میگردد.
۷- طی سال مالی مورد گزارش جهت بهبود و افزایش راندمان تولید واحد خردایش در زمستان، سیستم انتقال ماسه از واحد خردایش به شست وشو که قبلا از طریق نوار نقاله انتقال می یافت به روش انتقال می یافت به روش انتقال از طریق لوله و پمپ به همراه آب تغییر یافت.
برنامه ها چشم انداز وضعیت شرکت:
– از برنامه های مهم شرکت طرح انتقال کارخانه به نزدیک معادن میباشد که عملیات اجرایی انجام شده از این بابت در بخش سرمایه گذاری طرح در صفحه ۲۶ بطور کامل توضیح داده شده است.
چشم انداز وضعیت شرکت:
– باتوجه به این که واردات ماسه ریخته گری به دلیل هزینه حمل بالا صرفه اقتصادی ندارد و همچنین با عنایت به توسعه صنایع ریخته گری و نیاز کشور به صنایع فوق مصرف ماسه های ریخته گری در کشور روز به روز بیشتر می شودو از طرفی با توجه به اینکه معادن این شرکت از نظر کیفیت مناسب می باشد و همچنین به دلیل عدم وابستگی از نظر مواد اولیه و قطعات و لوازم یدکی به خارج از کشور وضعیت آینده شرکت مطلوب پیش بینی میگردد ولی باید سعی در بالا بردن کیفیت محصولات به صورت مستمر انجام شود تا در بازار رقابتی بتوان کلیه مشتریان راحفظ کرد.
کلیاتی در باره شرکت:
تاریخچه فعالیت شرکت:
شرکت تأمین ماسه ریخته گری (سهامی عام) به منظور تهیه و استخراج، فرآوری، خرید و فروش ماسه های ریخته گری و بازیابی آنها، خرید یا ایجاد کارخانجات و تأسیسات مربوطه و مبادرت هرگونه فعالیتی که به طور مستقیم یا غیر مستقیم (مانند خرید کارخانه مشابه، واردات ماشین آلات و مواد اولیه مورد نیاز، صادرات کالای ها تولید و غیره) برای انجام مقاصد بالا ضروری و مفید باشد مستقلا یا باشرکت اشخاص حقیقی یا حقوقی دیگر و سرمایه گذاری و خرید سهام دیگر شرکتها و یا کارخانه جات در تاریخ ۱۳۵۱.۰۳.۲۷ با سرمایه۱.۰۰۰.۰۰۰ ریال منقسم به ۱۰۰ سهم با نام ۱۰۰۰۰ ریالی تمام پرداخت شده،تشکیل گردید و در تاریخ ۱۳۵۱.۰۵.۲۹ تحت شماره ۱۵۸۷۴ در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسیده و مراتب در روزنامه رسمی مورخ ۱۳۵۱.۰۵.۲۹ جهت اطلاع عموم آگهی شد. تغیرات بعدی شرکت تا این تاریخ به شرح زیر بوده است.
-پروانه تأسیس کارخانه به شماره ۳۱۴۵۲۲ مورخ ۱۳۵۵.۰۲.۱۶ توسط وزارت صنایع و معدن صادر گردید.
– پروانه بهره برداری از کارخانه درتاریخ ۱۳۵۵.۰۷.۰۱ آغاز و پروانه بهره برداری به شماره ۳۴۲ مورخ ۱۳۵۸.۰۱.۱۴ به ظرفیت ۸۰۰۰۰ تن توسط وازارت صنایع و معدن و معادن صادر شد که در تاریخ ۱۳۸۳.۰۳.۶ با توجه به افزایش ظرفیت ۲۵۰ هزار تن توسط سازمان صنایع و معادن استان تهران صاد گردید.
– پیرو تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده شرکت در تاریخ های ۱۹ و ۲۰ آذر ماه ۱۳۷۰، نوع شرکت از سهامی خاص به سهامی عام و مبلغ سرمایه به ۳۰۰ میلیون و مبلغ اسمی هر سهم ۱۰۰۰ ریال تغیر یافت.
سرمایه و ترکیب سهامداران:
سرمایه شرکت در بدو تأسیس مبلغ ۱۰۰۰۰۰۰ ریال (شامل ۱۰۰ سهم به ارزش اسمی هر سهم ۱۰۰۰۰ ریال) بوده که طی چند مرحله به شرح زیر به مبلغ ۳۱۵۰۰میلیون ریال (شامل تعداد ۳۱۵۰۰۰۰۰ سهم به ازش اسمی هر سهم ۱۰۰۰ ریال) در پایان سال مالی منتهی به ۱۳۹۱.۱۲.۳۰ افزایش یافته است.
همچنین سهامداران دارای مالکیت بیش از ۱ درصد سهام شرکت در پایان سال مالی منتهی به ۱۳۹۲.۱۲.۲۹ و تاریخ تأیید گزارش به شرح جدول زیر است.
وضعیت معاملات و قیمت سهام
شرکت در تیرماه ۱۳۷۱ در بورس اوراق بهادار تهران در گروه کانی های غیر فلزی با نماد کماسه و کد ۱۴۱۰۰۱ پذیرفته شده ونام آن از اسفند ماه ۱۳۷۱ در فهرست نرخ های بورس درج شده و سهام آن برای اولن بار در تاریخ ۱۳۷۳.۱۲.۲۳ مورد معامله قرار گرفته است.
اطلاعات مربوط به پیش بینی های درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به ۱۳۹۲.۱۲.۲۹ و عملکرد واقعی آن به شرح زیر بوده است.
رتبه کیفیت افشاء اطلاعات و نقد شوندگی سهام:
وضعیت رتبه بندی از لحاظ نقد شوندگی سهام و کیفیت افشاء اصلاعات در سال مالی منتهی به ۱۳۹۲.۱۲.۲۹ بر اساس ارزیابی سازمان بورس اوراق بهادار به شرح زیر بوده است:
جایگاه شرکت در صنعت
شرکت در صنعت ماسه های ریخته گری فعالیت میکند این شرکت در بین شرکت های فعال در این صنعت با حجم فروش معادل مبلغ ۱۱۸۰۷۳ میلیون ریال و مقدار ۲۰۲۶۷۱ تن در رده اول قرار دارد .همچنین سهم فروش محصولات مختلف این شرکت از کل بازار داخلی به شرح زیر است. در ضمن بدلیل هزینه حمل بالا صادرات محصولات به سود شرکت نمی باشد.
اقدامات انجام شده در خصوص ماشین آلات و تجهیزات پروژه:
۱- تهیه فلوشیت خط تولید و جدول کامل سیستم آب در گردش
۲- تهیه نقشه های پلان خط تولید
۳- تهیه نقشه های بارگذاری طبقات مختلف و سالن های کوره و ماسه ویژه
۴- تهیه نقشه های اجرایی خشک کن ۲۰ تنی و ۱۰ تنی
۵- تهیه نقشه های اجرایی هیدروسایزر ۱۵تنی
۶- تهیه نقشه های اجرایی پن فیلتر ۱۰ تنی و ۷ تنی
۷- تهیه نقشه های اجرایی اسکرابر ۴۰،۲۰،۱۰ تنی
۸- تهیه نقشه های اجرایی پمپ های ۲و۴ اینچ
۹- تهیه نقشه های اجرایی سامپهای ۲در۲و ۱.۵در۱.۵
۱۰- تهیه نقشه های اجرایی اسپیرال۱۰ تنی
۱۱- تهیه نقشه های اجرایی سند کولر ۲۰ تنی
۱۲- تهیه نقشه های اجرایی کلاسیفایر ۲۰ تنی
۱۳- تهیه نقشه های اجرایی مقسم
۱۴- تهیه نقشه های اجرایی تیکر
۱۵- تهیه نقشه های اجرایی غبارگیر
۱۶- تهیه نقشه های اجرایی فلو تاسیون
۱۷- تهیه نقشه های اجرای کاندیشنر
۱۸- تهیه نقشه های اجرایی pinch valve۳و۴و۶ اینچ
۱۹- تهیه نقشه های اجرایی شاسی اسکرابر ۲۰و۴۰ تنی واسپیرال ۱۰ تنی
۲۰- تهیه مدل های آلومینومی قطعات پمپ دوغاب ۲۰و۴ انچ
۲۱- تهیه مدل های آلومینومی قطعات pinch valveهای ۲،۳،۴،۵،۶ اینچ
۲۲- ریخته گری قطعات چدنی ۲۴ دستگاه پمپ دوغاب ۲ اینچ و تراشکاری کامل قطعات
۲۳- ریخته گری قطعات چدنی ۱۴ دستگاه پمپ دوغاب ۴ اینچ و تراشکاری آنها
۲۴- ریخته گری قطعات چدنی و آلومینومی شیر های…..در سایز های ۲ الی ۶ اینچ به تعدادکلی ۹۰ دست کامل و تراشکاری تعداد ۱۲ دست شیر کامل ۴و۶ اینچ
۲۵- ساخت یکدستگاه اسپیرال ۱۰ تنی
۲۶- ساخت یکدستگاه اسکرایر ۱۰ تنی
۲۷- ساخت یکدستگاه اسکرابر ۴۰ تنی
ترازنامه:
صورت سود و زیان:
آدرس وبسایت شرکت: