طرز تهیه کباب لا پلو سماقی برای ۴ نفر

غذای جدید پیش چشم کباب‌ خورها

0

کباب لا پلو سماقی غذایی آسان با کمترین زمان پخت مناسب شاغلانی است که زمان زیادی برای تهیه غذا ندارند و در ثانی به دنبال یک غذای خوشمزه هستند.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم کباب لا پلو سماقی مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه کباب لا پلو سماقی خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با گوشت

مواد لازم ( برای ۴ نفر)

  1. ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  2. پیاز بزرگ ۲ عدد
  3. برنج ۴ پیمانه
  4. نمک و فلفل و زردچوبه و سماق به میزان لازم
  5. کره ۵۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا پیازها را با رنده ریز خرد کرده و آب آن را کاملا می گیریم و گوشت را به ظرف اضافه کرده و به میزان لازم به مواد زردچوبه و نمک و فلفل و سماق اضافه می کنیم.

بعد از ورز دادن گوشت آن را در کف ماهیتابه پهن می‌کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا گوشت آب بیاندازد و بعد از تمام شدن آب گوشت دو طرف کباب را با نیمی از کره سرخ می کنیم.

در مرحله بعد برنج را آب کش کرده و در کف قابلمه یک کفگیر برنج ریخته و کباب را روی آن قرار می دهیم و بقیه برنج را روی کباب می ریزیم و آب و کره را برای دم کشیدن برنج در روی آن میریزیم و اجاره می دهیم برنج دم بکشد و درآخر با زعفران تزیین می کنیم.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم کباب لا پلو سماقی مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه کباب لا پلو سماقی خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با گوشت

نکات کلیدی:

  1. در موقع پخت کباب می توانید برای خوشمزه تر شدن به آن جعفری تازه هم اضافه کنید.
  2. هر چه سماق کباب بیشتر باشد کباب شما ترش تر و لذیذتر میشود.
  3. آب پیاز کامل گرفته شود تا کباب وا نرود.
  4. برای خوشمزه تر شدن کباب از مخلوط کوشت گوشاله و گوسفند استفاده کنید.

منبع : به وقت صبح

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ