آموزش تهیه بستنی شکلاتی بدون ثعلب

چوبی و اسکوپی

0

جولای (تیر تا اوایل مرداد) ماه جهانی بستنی است. حالا دیگر صنعت بستنی‌سازی در سرتاسر دنیا آنقدر پیشرفت کرده که بستنی با طعم شیر مرغ تا جان آدمیزاد هم در یخچال هایپرمارکت‌ها و سوپرمارکت و فروشگاه‌های زنجیره‌ای هم پیدا می‌شود. یکی از محبوب‌ترین و قدیمی‌تر انواع بستنی کلاسیک، بستنی شکلاتی است. شما به راحتی در خانه می‌توانید انواع بستنی از جمله بستنی شکلاتی با شیر یا بدون شیر درست کنید.

طرز تهیه بستنی شکلاتی خانگی چوبی بدون ثعلب

نکات آشپزی جدید خوب نام انواع بستنی مواد لازم بستنی شکلاتی مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی طرز تهیه بستنی شکلاتی بدون ثعلب خلاقیت آشپزی ثعلب بستنی ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی بستنی خانگی اموزش تهیه بستنی شکلاتی آموزش بستنی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

مواد لازم

شیر : ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

نشاسته ذرت : ۱ قاشق غذاخوری

نشاسته گل : ۱ قاشق غذاخوری

شکر : ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار

وانیل : ½ قاشق چایخوری

خامه صبحانه : ۱۰۰ گرم

پودر پسته : ۲ قاشق غذاخوری

شکلات تخته‌ای : ۲۰۰ گرم

روغن مایع : ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

نکات آشپزی جدید خوب نام انواع بستنی مواد لازم بستنی شکلاتی مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی طرز تهیه بستنی شکلاتی بدون ثعلب خلاقیت آشپزی ثعلب بستنی ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی بستنی خانگی اموزش تهیه بستنی شکلاتی آموزش بستنی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

مرحله اول

برای درست کردن بستنی شکلاتی خانگی چوبی بدون ثعلب ابتدا باید شیر، نشاسته گل، نشاسته ذرت و شکر را با هم مخلوط و روی شعله ملایم گاز خوب هم بزنید تا تمام مواد حل شده و یکدست شوند. صبر کنید تا غلظت این ترکیب مثل فرنی شود و سپس خامه و وانیل را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید.

مایه را از روی شعله گاز بردارید ولی باز مرتب هم بزنید که گوله نشود و رویه آن نبندد. صبر کنید مایه به دست آمده خنک شود سپس پودر پسته را به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

باید درست کردن بستنی چوبی شکلاتی یا هر نوع دیگری از بستنی چوبی قاعدتا باید چوب بستنی و قالب بستنی تهیه کنید. چوب بستنی‌ها را در قالب بستنی بگذارید و در هر قالب مقداری از مایه بستنی بریزید. روی قالب فویل بکشید تا بستنی حین سفت شدن یخ نزند.

نکات آشپزی جدید خوب نام انواع بستنی مواد لازم بستنی شکلاتی مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی طرز تهیه بستنی شکلاتی بدون ثعلب خلاقیت آشپزی ثعلب بستنی ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی بستنی خانگی اموزش تهیه بستنی شکلاتی آموزش بستنی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

مرحله سوم

بستنی را یک شب تا صبح یا حدود ۸ ساعت باید در فریزر بگذارید تا خوب سفت شود و خودش را بگیرد. وقتی بستنی خوب سفت شد باید آن را به شکلات آغشته کنید.

مرحله چهارم

برای این کار شکلات تخته‌ای را به روش بن ماری روی سماور یا بخار کتری آب کنید. شکلات آب شده را با روغن مایع مخلوط کنید. صبر کنید مایه شکلاتی سرد شود و از گرما بیفتد. سپس بستنی‌ها را از فریزر بیرون بیاورید و در مخلوط شکلاتی فرو ببرید. مقدار روغن را اضافه نکنید چون در این صورت بافت شکلات رقیق شده و لایه شکلاتی نازکی روی بستنی تشکیل می‌شود. هر چه شکلات آب کرده غلیظ‌تر باشد لایه شکلاتی هم ضخامت بیشتری پیدا می‌کند.

در صورت تمایل می‌توانید مقداری مغز بادام یا پسته و فندق به صورت خرد شده به این مایه شکلاتی اضافه کنید. در این صورت بستنی چوبی معروف مگنوم را خواهید داشت. بستنی‌ها را دوباره به مدت ۲ ساعت در فریزر بگذارید تا سفت شوند. در صورت تمایل برای شکلات بستنی از شکلات تخته‌ای سفید یا شکلات تلخ هم می‌توانید استفاده کنید.

طرز تهیه بستنی شکلاتی خانگی ایتالیایی یا اسکوپی بدون ثعلب

نکات آشپزی جدید خوب نام انواع بستنی مواد لازم بستنی شکلاتی مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی طرز تهیه بستنی شکلاتی بدون ثعلب خلاقیت آشپزی ثعلب بستنی ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی بستنی خانگی اموزش تهیه بستنی شکلاتی آموزش بستنی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

مواد لازم

شیر : ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

نشاسته ذرت : ۲ قاشق غذاخوری سر صاف

پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری

شکر : ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار

تخم مرغ : ۲ عدد

گلاب : ۲ قاشق غذاخوری

خامه فرم گرفته قنادی : ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

وانیل : ½ قاشق مرباخوری

طرز تهیه

نکات آشپزی جدید خوب نام انواع بستنی مواد لازم بستنی شکلاتی مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی طرز تهیه بستنی شکلاتی بدون ثعلب خلاقیت آشپزی ثعلب بستنی ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی بستنی خانگی اموزش تهیه بستنی شکلاتی آموزش بستنی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

مرحله اول

برای درست کردن بستنی شکلاتی فوری و خانگی ایتالیایی یا اسکوپی ابتدا باید تخم مرغ، شکر و وانیل را به مدت ۵ دقیقه با دور تند همزن هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود.

مرحله دوم

نشاسته ذرت، پودر کاکائو را روی مواد الک کنید و خوب هم بزنید. مایه به دست آمده را در یک قابلمه کوچک بریزید و حین هم زدن شیر و گلاب را اضافه کنید و مرتب هم بزنید که ته نگیرد و در نهایت یک مایه کرمی به دست بیاید. مراقب باشید که این مایه کرمی نباید بجوشد و صرفا باید کمی غلیظ شود. وقتی که مایه کرمی خودش را گرفت از روی شعله گاز بردارید.

مرحله سوم

مایه کرمی به دست آمده را به یک ظرف دیگر منتقل کنید و روی آن سلفون بکشید تا سرد شود. وقتی مایه کرمی از حرارت و گرما افتاد و سرد شد خامه فرم گرفته قنادی را اضافه کنید. خودتان هم در خانه می‌توانید با خامه قنادی یا خامه صبحانه خامه فرم گرفته قنادی درست کنید.

خامه فرم گرفته را که اضافه کردید مقداری هم بزنید تا مایه بستنی یکدست شود. سپس مایه بستنی شکلاتی را در یک ظرف درب‌دار بریزید و به مدت ۱۲ ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی ببندد و سفت شود. موقع سرو بستنی کمی صبر کنید تا بستنی مقداری نرم شود و سپس با اسکوپ در ظرف یا به صورت بستنی قیفی سرو کنید.

طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی

نکات آشپزی جدید خوب نام انواع بستنی مواد لازم بستنی شکلاتی مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی طرز تهیه بستنی شکلاتی بدون ثعلب خلاقیت آشپزی ثعلب بستنی ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی بستنی خانگی اموزش تهیه بستنی شکلاتی آموزش بستنی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

نکته مهم: یک سوال مهم در مورد طرز تهیه بستنی خانگی و بستنی سنتی این است که چرا روی بستنی خانگی یا سنتی یخ می‌زند یعنی تکه‌های یخ تشکیل می‌شود. تنها دلیل یخ زدن سطح بستنی در انواع سنتی و خانگی این است که شما آن را مدتی بیرون از فریزر نگهداری کرده‌اید و یخ بستنی باز شده و دوباره آن را داخل فریزر گذاشته‌اید. برای یخ نزدن روی بستنی باید آن را همواره در دمای بین ۰ تا منفی ۵ درجه سانتی‌گراد داخل فریزر نگه دارید و بعد از اینکه مقدار مورد نیاز بستنی را از ظرف بستنی برداشتید دوباره آن را خیلی سریع به فریزر برگردانید.

یکی از راه های ابتکاری که می توانید با انجام آن از یخ زدن بستنی جلوگیری کنید اضافه کردن کمی نمک به بستنی است. این کار دمای انجماد محلول را پایین آورده و مانع از یخ زدن بستنی شما می‌شود.

منبع : مجله افق کوروش

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ