دستور تهیه یخ طعم دار میوه ای و مجلسی

0

یخ طعم دار یا یخ تزیینی یکی از ترندهای امسال تابستان برای تهیه شریت خنک است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد و برای مهمانی و مجالس بسیار مناسب و از همه مهمتر شما همیشه یخ آماده دارید با میوه های مورد علاقه یا خاکشیر و تخم شربتی که در منزل دارید و بسیار سریع تهیه می شود شما بسته به شربت استفاده شده می توانید از انواع مختلف این یخ ها استفاده کنید. شما می توانید با کمک قالب یخ ساده این یخ ها را تهیه کنید و یا می توانید از قالب های سیلیکونی طرحدار برای تهیه یخ طعم دار استفاده کنید و به دلخواه از اسانس و طعم دهنده های مختلف در تهیه این یخ استفاده کنید. شما کافی است ۱ ساعت وقت بگذارید و این یخ ها را در طعم و مزه های مختلف تهیه کنید و برای مصرف ۱ ماه حداقل یخ تزیینی داشته باشید.

یخ طعم دار خانگی یخ طعم دار نکات آشپزی جدید خوب مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه ی یخ طعم دار دستور آشپزی خلاقیت آشپزی چگونه یخ طعم دار درست کنیم ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی ایده های یخ طعم دار آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

مواد لازم

  • آب : ۳ پیمانه
  • خاکشیر : ۱/۲ پیمانه
  • تخم شربتی : ۱/۲ پیمانه
  • لیموترش : ۲ عدد
  • میوه های فصل : به مقدار لازم
  • گلاب : به مقدار لازم
  • گل خشک محمدی یا تازه : به مقدار لازم

طرز تهیه

یخ طعم دار خانگی یخ طعم دار نکات آشپزی جدید خوب مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه ی یخ طعم دار دستور آشپزی خلاقیت آشپزی چگونه یخ طعم دار درست کنیم ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی ایده های یخ طعم دار آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

مرحله اول : آماده سازی خاکشیر و تخم شربتی

ابتدا خاکشیر را ریگ شوی کنید یعنی داخل کاسه ریخته و بگذارید چند دقیقه بماند سپس آب آن را مدام تعویض کنید تا تمام شن و سنگ ها تمیز شود سپس داخل آب قرار دهید و بگذارید بماند. به تخم شربتی چند قاشق آب اضافه کنید و بگذارید تا پف کند و آب را به خودش جذب کند دقت کنید آب زیاد نباید داخل تخم شربتی بریزید تا در انتها باز آب داشته باشد برای ۱ پیمانه آب ۱ ق غذا خوری تخم شربتی کافی است.

مرحله دوم : آماده سازی میوه

میوه های فصل مورد نظر مانند توت فرنگی یا خیار را شسته و به اندازه دلخواه برش بزنید. آب ۲ عدد لیموترش را بگیرید و کنار بگذارید و لیموترش سوم را به اندازه دلخواه برش بزنید.

یخ طعم دار خانگی یخ طعم دار نکات آشپزی جدید خوب مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه ی یخ طعم دار دستور آشپزی خلاقیت آشپزی چگونه یخ طعم دار درست کنیم ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی ایده های یخ طعم دار آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

مرحله سوم : تهیه یخ طعم دار با میوه

قالب های مورد نظر را آماده کنید و میوه های خرد شده مانند موز و توت فرنگی و کیوی را داخل قالب ها بریزید و به دلخواه در این مرحله می توانید چند عدد قاشق گلاب را با آب مخلوط کنید و داخل قالب ها یخ بریزید و برای چند ساعت داخل فریزر قرار دهید و بعد از فریزر خارج کنید و بگذارید چند دقیقه در دمای محیط قرار بگیرد سپس از قالب خارج و به همراه شربت دلخواه سرو کنید.

مرحله چهارم : تهیه یخ با خاکشیر و تخم شربتی

برای تهیه این یخ های رنگی و زیبا شما می توانید از ترکیب های مختلف استفاده برای ترکیب اول شما داخل قالب یخ تخم شربتی به همراه کمی گلاب و گل محمدی خشک و آب بریزید و داخل فریزر قرار دهید برای ترکیب با خاکشیر داخل قالب مورد نظر کمی خاکشیر با برش های لیمو انداخته و بگذارید در فریزر تا خودش را بگیرد.

یخ طعم دار خانگی یخ طعم دار نکات آشپزی جدید خوب مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه ی یخ طعم دار دستور آشپزی خلاقیت آشپزی چگونه یخ طعم دار درست کنیم ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی ایده های یخ طعم دار آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فرنکات کلیدی در تهیه یخ طعم دار و رنگی

  1. شما می توانید بجای گلاب از هر نوع عرقیحات مختلف استفاده کنید.
  2. می توانید از یخ های میوه های برای دتاکس واتر در ورزش خود استفاده کنید.
  3. از آب لیموترش تازه استفاده کنید.
  4. برای رنگی شدن یخ ها از آب پنیرک استفاده کنید.

منبع : پارسی دی

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ