رموز داشتن استخوان‌ های مستحکم

0

استخوان‌ ها ستون بدن هستند و مانند سایر اعضای بدن نیاز به رسیدگی و تغذیه مناسب دارند. بیماری‌ های استخوان معمولا تا مدت‌ ها بدون علامت و پنهان هستند. بنابراین تقویت استخوان برای پیشگیری از این مشکلات امری ضروری است.

روش‌ های تقویت استخوان

کمبود کلسیم در بدن چه نشانه هایی دارد کمبود کلسیم در بدن چه تاثیری دارد کمبود کلسیم در بدن سلامت استخوانها و مفاصل دریافت مواد معدنی خواص میگو خواص ماهی خواص بامیه خواص بادام حفظ سلامت استخوان ها تحرک کافی برای سلامت استخوان چه بخوریم استحکام استخوانها

مصرف انجیر

پنج عدد انجیر متوسط تازه حاوی حدودا ۹۰ میلی‌گرم کلسیم و سایر مواد مغذی برای استخوان‌ ها مانند پتاسیم و منیزیم است. انجیر خشک شده نیز درست مثل انجیر تازه مفید است. نصف فنجان انجیر خشک حاوی ۱۲۰ میلی‌گرم کلسیم است.

توجه به کمبود کلسیم

اگر رژیم غذایی کلسیم کافی نداشته باشد، کلسیم مورد نیاز بدن از استخوان‌ ها برداشته می‌شود. کمبود کلسیم موجب کاهش تراکم استخوان‌ها می‌شود.

مصرف ماهی‌

ماهی‌ ها حاوی مجموعه‌ ای از مواد مغذی برای تقویت استخوان‌ ها هستند. آن‌ ها حاوی ویتامین D هستند که برای جذب کلسیم و امگا ۳ ضروری است. ۸۵ گرم کنسرو ماهی قزل آلا حاوی ۱۸۳ میلی‌گرم کلسیم است. چرا چنین مقدار بالایی؟ چون استخوان‌ های کوچک و نرم این ماهی در فرآیند کنسرو شدن با گوشت آن همراه هستند( شما متوجه آن‌ها نمی‌شوید).

مصرف بادام

دو قاشق غذاخوری روغن بادام حاوی ۱۱۲ میلی‌گرم کلسیم است. به علاوه، بادام حاوی پتاسیم و همچنین پروتئین است که نقش حمایتی در ساخت استخوان‌های قوی ایفا می‌کنند.

مصرف بامیه

بامیه سرشار از ویتامین C، A و مواد معدنی مختلفی مانند کلسیم و پتاسیم است. بامیه حالت قلیایی بدن را بالا می‌برد و خواص ضدالتهابی دارد. در نتیجه برای حفاظت از غضروف‌ ها و کاهش التهاب مفاصل موثر است و مصرف آن توصیه می‌شود.

کمبود کلسیم در بدن چه نشانه هایی دارد کمبود کلسیم در بدن چه تاثیری دارد کمبود کلسیم در بدن سلامت استخوانها و مفاصل دریافت مواد معدنی خواص میگو خواص ماهی خواص بامیه خواص بادام حفظ سلامت استخوان ها تحرک کافی برای سلامت استخوان چه بخوریم استحکام استخوانها

تحرک کافی

انجام روزانه حداقل ۳۰ دقیقه ورزش و فعالیت بدنی برای حفظ استحکام استخوان ضروری است. ورزش در تاندون‌ ها (زردپی) و عضلات موثر است و فشارهای اضافی را از روی استخوان‌ ها برمی‌دارد.

خوردن میگو

میگو حاوی ماده‌ ای بنام گلوکزامین است که در غضروف‌ سازی و تقویت استخوان نقش دارد. این ماده به‌ راحتی در منابع دیگر یافت نمی‌شود.

دریافت مواد معدنی

مهم‌ترین مواد معدنی برای تقویت استخوان شامل موارد زیر هستند:

  •  منیزیم : در اسفناج، چغندر، بامیه، گوجه فرنگی، سیب زمینی و کشمش وجود دارد.
  •  پتاسیم : در گوجه فرنگی، سیب زمینی، اسفناج، پرتقال، موز و آلو وجود دارد.
  • ویتامین C : در فلفل قرمز و سبز، پرتقال، گریپ فروت، بروکلی، توت فرنگی و آناناس وجود دارد.
  • ویتامین K : در کلم برگ، سبزی خوردن، اسفناج و شلغم وجود دارد.

منبع : مجله دلتا

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ