طرز تهیه کباب ماهیتابه گوشت و بادمجان برای (۴ نفر)

0

کباب ماهیتابه گوشت و بادمجان وعده ای بسیار راحت و در عین حال سریع است که می تواند تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن را به راحتی تامین کند.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم کباب ماهیتابه گوشت و بادمجان مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه کباب ماهیتابه گوشت و بادمجان دستور آشپزی خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی اخبار آشپزی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با گوشت

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم

بادمجان : ۲ عدد

پیاز : ۱ عددبزرگ

نمک و فلفل و زرد چوبه و زعفران : به مقدار لازم

کره : ۵۰ گرم

طرز تهیه :

ابتدا بادمجان ها را کبابی کرده و پوست آن را جدا میکنیم و در میکسر به خوبی میکس می کنیم.

گوشت سرخ شده را به بادمجان ها اضافه و به آن پیاز رنده شده که  آب آن گرفته شده را می افزاییم و ادویه جات را در آخر به مخلوط اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر یکدستی به دست بیاید.

کف ماهیتابه را با کره به خوبی چرب می کنیم و کباب را در کف آن پهن می کنیم و در روی آن آب زعفران می ریزیم و می گذاریم با شعله کم به مدت نیم ساعت بپزد.

در آخر کباب را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن هم سرخ شود و بعد از پخت این غذا را با نان یا برنج سرو می کنیم.

نکات کلیدی :

  1. گوشت چرخ کرده ای که در این غذا استفاده می کنید بهتر است که مخلوط گوساله و گوسفندی باشد.
  2. بادمجان ها را می توان بجای دودی کردن سرخ کنید.
  3. بجای کره می توانید از روغن هم در کف ماهیتابه استفاده کنید.
  4. اضافه کردن جعفری ساطوری هم به این غذا طعم خوبی می دهد.

منبع : به وقت صبح

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ