آموزش درست کردن کمپوت گیلاس در خانه

0

کمپوت گیلاس یکی از خوشمزه ترین کمپوت ها هستند که به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید و در یخچال برای حداقل یکسال نگهداری کنید تا هر موقع که دلتان هوس گیلاس کرد کمپوت آن را داشته باشید و از مدل های آماده و کنسروی مارکت ها بسیار مقرون به صرفه است شاید برای شما پیش بیاد که مقداری گیلاس در یخچال بماند و برای جلوگیری از خراب شدن آنها بهترین راه کمپوت کردن آنها است.

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم کمپوت گیلاس مجله آشپزی مثبت کمپوت گیلاس خانگی فوت و فن آشپزی طرز تهیه کمپوت گیلاس خانگی طرز تهیه انواع دسر ساده دستور آشپزی خواص گیلاس خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع دسر آموزش درست کردن کمپوت آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فرگیلاس به دلیل قندی طبیعی که دارد برای افراد دارای دیابت مناسب است و همچنین برای کاهش درد عضلات نیز توصیه شده است و برای سلامت قلب نیز بسیار مفید است با روش ذیل شما می توانید کمپوت ها را تا یکسال در یخچال قرار دهید و مطمئن باشید اصلا خراب نمی شوند ولی دقت کنید عمل هواگیری آن کاملا انجام شود.

مواد لازم برای تهیه کمپوت گیلاس خانگی

  • گیلاس ۲ کبوگرم
  • شکر ۳۰۰ گرم
  • آب ۱ لیتر

کمپوت شلیل یکی از انواع کمپوت های خوشمزه تابستانی می باشد که با میوه خوش آب و رنگ شلیل تهیه می شود. شلیل با هلو …

طرز تهیه کمپوت گیلاس

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم کمپوت گیلاس مجله آشپزی مثبت کمپوت گیلاس خانگی فوت و فن آشپزی طرز تهیه کمپوت گیلاس خانگی طرز تهیه انواع دسر ساده دستور آشپزی خواص گیلاس خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع دسر آموزش درست کردن کمپوت آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

مرحله اول : مخلوط کردن مواد

ابتدا داخل قابلمه گیلاس های شسته و خشک شده را بریزید و آب و شکر را اضافه کنید دقت کنید خود گیلاس شیرین است و اصلا نیازی به افزودن خیلی شکر نیست و همین مقدار برای ۲ کیلوگرم کافی می باشد شما می توانید تناسب بگیرید و بسته به مقدار گیلاس شکر را اندازه کنید.

مرحله دوم : جوشاندن

حالا قابلمه را روی حرارت قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید تا به جوش بیاد و باید مدام کف روی آن را جمع کنید و بگذارید برای ۱۵ دقیقه کاملا بجوشد سپس شیشه های مورد نظر را آماده کنید و همان طور که گیلاس ها داغ هستند داخل شیشه بریزید و درب آن را محکم ببندید.

مرحله سوم : هواگیری درب

حالا باید شیشه های کنسرو را که به محکمی بستید به صورت سر و ته داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و بگذارید از زمان جوش آمدن آب ۱۰ دقیقه دیگر بماند و با آب بجوشد.

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم کمپوت گیلاس مجله آشپزی مثبت کمپوت گیلاس خانگی فوت و فن آشپزی طرز تهیه کمپوت گیلاس خانگی طرز تهیه انواع دسر ساده دستور آشپزی خواص گیلاس خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع دسر آموزش درست کردن کمپوت آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

مرحله چهارم : تهیه کمپوت گیلاس

وقتی ۱۰ دقیقه تمام شد حرارت را خاموش کنید و بگذارید در همان حال به صورت سر و ته بماند تا خنک و عمل هواگیری در آن انجام شود سپس از قابلمه بردارید و خوب نگاه کنید تا درب هیچکدام شل نشده باشد سپس کمپوت گیلاس آماده شده را در یخچال نگهداری کنید. به روش فوق تا یکسال بدون خرابی کمپوت گیلاس خواهید داشت.

منبع : پارسی دی

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ