آموزش تهیه سالاد مکزیکی به چند روش مختلف
سالاد مکزیکی یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین انواع سالاد است. این نوع سالاد تنوع بسیار زیادی دارد. می توانید با توجه به سلیقه و دائقه غذایی خود یکی از این انواع متفاوت را انتخاب کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.
طرز تهیه سالاد مکزیکی با مرغ
فهرست مطالب
- طرز تهیه سالاد مکزیکی با مرغ
- مواد اولیه مورد نیاز:
- روش تهیه
- طرز تهیه سالاد مکزیکی ساده و خوشمزه
- مواد اولیه مورد نیاز:
- روش تهیه:
- طرز تهیه سالاد مکزیکی با سیب زمینی
- مواد اولیه مورد نیاز:
- روش تهیه :
- طرز تهیه سالاد مکزیکی با کالباس
- مواد مورد نیاز:
- روش تهیه :
- طرز تهیه سالاد مکزیکی با ذرت
- مواد اولیه مورد نیاز:
- روش تهیه:
- طرز تهیه سالاد مکزیکی قالبی
- طرز تهیه سس مخصوص سالاد مکزیکی
- روش تهیه:
مواد اولیه مورد نیاز:
- یک عدد سینه مرغ
- دویست گرم کلم سفید
- دویست گرم کلم قرمز
- دویست گرم جعفری
- پنج عدد گوجه گیلاسی
- دو عدد پیازچه
- یک عدد ذرت
- چهار قاشق غذا خوری ماست
- چهار قاشق غذا خوری سس مایونز
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
روش تهیه
- برای تهیه سالاد مکزیکی با مرغ ابتدا باید سینه مرغ را با نمک، فلفل و زرد چوبه بپزیم و بعد ریش ریش کنیم.
- کلم سفید و کلم قرمز را به صورت رشته های نازکی برش می دهیم.
- پیازچه ها را حلقه حلقه می کنیم.
- جعفری را خرد می کنیم.
- گوجه گیلاسی ها را هم برش می دهیم.
- همه مواد بالا را با هم مخلوط می کنیم.
- ماست، سس مایونز، نمک و فلفل را مخلوط می کنیم تا سس یک دستی درست شود.
- سس را با مواد سالاد مخلوط می کنیم.
طرز تهیه سالاد مکزیکی ساده و خوشمزه
مواد اولیه مورد نیاز:
- یک عدد کلم سفید
- سه عدد هویج
- یک حبه سیر
- خیارشور
- ذرت پخته شده
- کالباس
- شوید خرد شده
- سس مایونز
- ماست
- آبلیمو
- پودر آویشن
- نمک
- فلفل
روش تهیه:
- برای تهیه سالاد مکزیکی به روشی ساده و خوشمزه باید کلم را خلالی کنیم.
- کالباس و خیارشور را خرد می کنیم.
- هویج را رنده می کنیم.
- کلم، کالباس، خیارشور، هویج، شوید خرد شده و ذرت را با هم مخلوط می کنیم.
- ماست، سس مایونز، سیر رنده شده، نمک، فلفل و پودر آویشن را به خوبی مخلوط می کنیم تا سس درست شود.
- سس را با سالاد مکزیکی مخلوط می کنیم.
طرز تهیه سالاد مکزیکی با سیب زمینی
مواد اولیه مورد نیاز:
- چهار پیمانه کلم بنفش
- یک پیمانه هویج خرد شده
- یک پیمانه سیب زمینی پخته شده
- نصف پیمانه فلفل دلمه ای زرد خرد شده
- نصف پیمانه فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
- نصف پیمانه گشنیز خرد شده
- پنج عدد پیازچه
- یک عدد فلفل
- سس مایونز
- آبلیمو
روش تهیه :
- برای تهیه سالاد مکزیکی با سیب زمینی ابتدا باید کلم پیچ ها را به صورت خلالی برش دهیم.
- همه ی مواد خرد شده را با کلم ها مخلوط می کنیم.
- سس مایونز را با کمی آبلیمو رقیق می کنیم و با سالاد مخلوط می کنیم.
طرز تهیه سالاد مکزیکی با کالباس
مواد مورد نیاز:
- نصف پیمانه کلم سفید خرد شده
- نصف پیمانه کلم قرمز خرد شده
- سیصد گرم کالباس خرد شده
- یک پیمانه سس مایونز
- یک پیمانه ماست
- یک پیمانه ذرت پخته شده
- چهار قاشق غذا خوری سرکه
- نصف قاشق غذا خوری شکر
- نمک و فلفل به مقدار لازم
روش تهیه :
- برای تهیه سالاد مکزیکی با کالباس ابتدا باید سس مایونز و ماست را به خوبی با هم مخلوط کنیم.
- نمک، فلفل، سرکه و شکر را به مخلوط ماست و سس اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
- تمامی مواد خرد شده را با یک دیگر مخلوط می کنیم.
- سس را به سالاد اضافه می کنیم و سالاد مکزیکی را به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم.
طرز تهیه سالاد مکزیکی با ذرت
مواد اولیه مورد نیاز:
- سیصد گرم کالباس
- دویست و پنجاه گرم کلم سفید
- دویست و پنجاه گرم کلم قرمز
- سیصد گرم ماست
- دویست گرم سس مایونز
- هشتاد گرم نخود فرنگی پخته شده
- هشتاد گرم ذرت پخته شده
- دو عدد خیار شور
- یک عدد هویج
- سه قاشق غذا خوری روغن زیتون
- سه قاشق غذا خوری سرکه سفید
- سه قاشق غذا خوری آبلیمو
- نمک و فلفل به مقدار مورد نیاز
روش تهیه:
- کلم سفید و کلم قرمز را خلالی می کنیم.
- کالباس را خرد می کنیم و با کلم ها مخلوط می کنیم.
- هویج و خیار شور را خرد می کنیم و با مواد بالا مخلوط می کنیم.
- ذرت و نخود فرنگی پخته را هم با مواد بالا مخلوط می کنیم.
- ماست، سس مایونز، نمک، فلفل، سرکه سفید، روغن زیتون و آبلیمو را مخلوط می کنیم تا سس درست شود.
- سس را با سالاد مکزیکی مخلوط می کنیم.
طرز تهیه سالاد مکزیکی قالبی
برای تهیه سالاد مکزیکی قالبی که ظاهر شیک تری دارد و برای سرو کردن در مهمانی ها مناسب تر است می توانید از هر یکی از دستوراتی که در بالا ذکر شده است استفاده کنید.
- ابتدا باید قالب مورد نظرتان را خیس کنید.
- یک کیسه فریزر در قالب بگذارید که کف و دیواره های قالب را بپوشاند.
- مواد سالاد را به خوبی با سس مخلوط می کنیم و در قالب می ریزیم.
- همه مواد را به خوبی در قالب فشار می دهیم.
- کیسه فریزر را روی مواد می کشیم و قالب را به مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم.
- بعد از آن می توانیم قالب را در ظرف مناسبی برگردانیم.
- برای زیباتر شدن می توانید کف قالب را با مخلوط کلم قرمز و سس پر کنید تا زمانی که قالب را بر می گردانید ظاهر سالاد زیباتر باشد.
طرز تهیه سس مخصوص سالاد مکزیکی
برای تهیه سالاد مکزیکی می توانید از این سس مخصوص استفاده کنید تا طعم بهتری به سالاد دهید. مواد اولیه مورد نیاز جهت تهیه این سس عبارتند از:
- دو سوم پیمانه آبلیموی تازه
- یک قاشق سوپ خوری عسل
- نصف قاشق چای خوری پودر تخم گشنیز
- سه چهارم قاشق چای خوری پودر زیره
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روش تهیه:
- برای تهیه کردن سس مخصوص سالاد مکزیکی پودر تخم گشنیز و پودر زیره را با هم مخلوط می کنیم.
- روغن زیتون، آبلیموی تازه و عسل را هم با هم مخلوط می کنیم.
- مواد بالا را با هم مخلوط می کنیم.
- نمک و فلفل را هم به مواد بالا اضافه می کنیم.
- همه مواد را به خوبی هم می زنیم تا سس یک دستی درست شود.