چگونه کتلت خوشمزه درست کنیم

0

طرز تهیه کتلت سریع و خوشمزه

کتلت یکی از غذاهایی هست که همه ما از کودکی با اون خاطره داریم و هر کجای جهان که باشیم طعم و بوی کتلت هایی که دوران کودکیمون میخوردیم رو از یاد نمی بریم.درسته که دنگ و فنگش زیاده ولی فقط کافیه که وقتی داره سرخ میشه بوش توی خونه بپیچه اونوقته که لبخند رضایت روی لب همه اعضای خونه میاد. در این مطلب هم درباره طرز تهیه کتلت و نکته هایی برای طعم و بافت بهتر اون توضیح میدیم.

ناهار و شام خوشمزه چی بپزم کتلت گوشت طرز تهیه کتلت خوشمزه طرز تهیه کتلت راز خوشمزه شدن کتلت دستور آشپزی

مواد لازم برای تهیه کتلت

  • ۳۰۰  گرم گوشت چرخ کرده
  • ۴  عدد سیب زمینی متوسط
  • ۲  عدد تخم مرغ در صورت تمایل
  • ۱  عدد پیاز متوسط
  • آرد سوخاری  به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زرچوبه  به مقدار لازم

مراحل تهیه کتلت

ابتدا پیاز رو رنده ریز کرده و آبش رو کاملا میگیریم.اگر پیاز آب داشته باشد کتلت شما منسجم نمی‌شود.

حالا سیب زمینی های رنده شده را اضافه کرده.

در نهایت گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، نمک، فلفل و زرچوبه هم به سیب زمینی و پیاز اضافه میکنیم. تمام ترکیبات را با دست ورز دهید تا حسابی با هم مخلوط شوند.در صورتی که احساس کردید مخلوط کمی شله و خوب منسجم نیست به اون حدود ۱ قاشق آرد سوخاری یا آرد نخود چی اضافه کنید.

اکنون ماهیتابه را روی شعله قرار داده به مقدار کافی روی آن روغن بریزید. اجازه دهید تا روغن به اندازه کافی داغ شود تا کتلت ها به ماهیتابه نچسبند. مقداری از مخلوط را بردارید و در کف دست قرار داده و به صورت دایره یا بیضی پهن کنید سپس آن را درون ماهیتابه گذاشته تا سرخ شود.

دقت کنید که کتلت ها را نازک بگیرید تا وسط آنها خام باقی نماند. می‌توانید برای فرم دادن به کتلت ها از قالب های آماده موجود در بازار نیز استفاده کنید. همه مواد را به همین شکل داخل تابه قرار دهید و شعله را کم کنید تا با حرارت ملایم کتلت‌ها سرخ شوند.

وقتی یک طرف کتلت‌ها سرخ و طلایی شد با استفاده از یک چنگال آن ها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

پس از سرخ شدن، کتلت ها را در ظرف مناسب چیده و با گوجه فرنگی، خیارشور، جعفری تازه، ترشی و زیتون تزئین کنید.

کتلت شما آماده است می‌توانید نوش جان کنید.

ناهار و شام خوشمزه چی بپزم کتلت گوشت طرز تهیه کتلت خوشمزه طرز تهیه کتلت راز خوشمزه شدن کتلت دستور آشپزی

فوت و فن کتلت خوشمزه و آسان

  • سیب زمینی های کتلت رو هم خام و هم پخته میتونید استفاده کنید و به سلیقه خودتون بستگی داره. در صورتی که کتلت رو با سیب زمینی خام درست کنید هنگام سرخ شدن روغن کمتری به خودشون میکشن.
  • حتما آب پیاز رو بعد از رنده شدن بگیرین. در غیر این صورت کتلت هنگام سرخ شدن وا میره.
  • بهتره گوشت کتلت کم چرب باشه تا شکل کتلت هنگام سرخ شدن بهتر حفظ بشه.
  • حتما مایه کتلت رو خیلی خوب و با حوصله ورز بدین تا منسجم بشه و موقع سرخ کردن شکل خودش رو حفظ کنه.
  • در صورت شل بودن مایه کتلت هم میتوان از آرد نخودچی و هم آرد سوخاری استفاده کرد ولی آرد نخود چی باعث میشه کتلت پوک تری داشته باشیم.
  • شعله گاز در هنگام سرخ شدن کتلت باید ملایم باشه تا کتلت ها علاوه بر سرخ شدن مغز پخت هم بشن.
  • لازم نیست در ماهیتابه در هنگام سرخ شدن کتلت بسته باشه چون ممکنه کتلت حالت خمیری پیدا کنه.
  • حتما کتلت ها رو بعد از سرخ شدن روی دستمال بذارین تا روغن اضافش جذب دستمال شده و زیاد روغنی نباشه.
  • بسته به ذائقه‌تان می‌توانید یک تا دو حبه سیر را درون مخلوط کتلت رنده کنید و از عطر و طعم سیر لذت ببرید.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ