خواص باورنکردنی شربت عناب + دستور تهیه
از جمله فواید ویژه شربت عناب میتوان به خواص خنککنندگی آن برای درمان التهاب و گرگرفتگی اشاره کرد.
مواد لازم :
- عناب خشک : یک کیلوگرم
- آب : ۴ لیتر
- شکر : ۳ کیلوگرم
طرز تهیه :
ابتدا یک کیلوگرم عناب خشک را شکاف داده و ۱۲ ساعت در آب خیس کنید. سپس آنها را در ۴ لیتر آب بجوشانید تا بپزد.
سپس عناب ها را له کرده و مایع به دست آمده را صاف کرده و شکر (افراد دیابتی از شکر استفاده نکنند) در آن بریزید و دوباره کمی بجوشانید تا قوام پیدا کند.
روزی سه بار هر بار ۴ قاشق از شربت عناب را در یک لیوان آب خنک حل کرده و بیاشامید.
نکته: برای تهیه شربت عناب برای درمان فشارخون همراه با یک کیلو عناب مقدار ۱۰۰ گرم برگ زیتون هم با عناب جوشیده شود و بعد از جوشیدن برگ زیتون آن ها را از داخل عناب جدا کنید.
مهارکننده سلول های سرطان خون است زیرا به علت داشتن ویتامین C و آنتیاکسیدان، مانع از رشد و حرکت رادیکالهای آزاد و در نتیجه کمک به کنترل و رشد تومور و سلولهای سرطانی میکند
خواص شربت عناب :
– برای رفع استرس و اضطراب مفید است
– به علت دارا بودن آنتیاکسیدانها، روند پیری پوست را کاهش میدهد
– عناب به دلیل داشتن لعاب زیاد، نرمکننده سینه و ملین است
– کاهشدهنده فشارخون است
– به هضم غذا کمک میکند و تصفیهکننده خون است
– گرفتگی صدا را برطرف میکند و موجب تقویت دستگاه گوارش میشود
– مهارکننده سلول های سرطان خون است زیرا به علت داشتن ویتامین C و آنتیاکسیدان، مانع از رشد و حرکت رادیکال های آزاد و در نتیجه کمک به کنترل و رشد تومور و سلول های سرطانی میکند.
خواص شربت عناب از منظر طب سنتی :
شربت عناب تصفیه کننده خون است.
شربت عناب مفید در درمان فشارخون بالا می باشد.
شربت عناب برای بیماران گرم مزاج و افرادی که حرارت کبد دارند بسیار مفید است.
شربت عناب برای درمان یرقان و کهیر و خارش های صفراوی بدن مفید است.
شربت عناب تا حدودی قند خون را هم پائین میآورد و برای افرادی دیابتی توصیه میشود؛ البته اگر بدون شکر درست شود.
شربت عناب کاهنده میل جنسی میباشد.
افرادی که از نفخ بیش از حد، انگلهای رودهای و خلط بیش از حد رنج میبرند، بهتر است قبل از مصرف آن با پزشک مشورت کنند. مصرف زیاد آن برای افرادی که دچار غلظت خون هستند و خانمهای باردار توصیه نمیشود.
منبع : جی پلاس