این غذا را بخورید تا ذهنتان جوان بماند

0

ذهن شما نیز بخشی از بدن شما است و همانطور که خوردن غذا‌های مختلف بر روی بدن شما تاثیر می‌گذارد، می‌تواند بر روی ذهن و مغز شما نیز تاثیر گذار باشد.

پیش از این برخی از مطالعات نشان داده بودند که بین میزان باکتری‌های مفید دستگاه گوارش (روده) و مغز ارتباط مشخصی وجود دارد، از این رو دانشمندان بررسی کردند تا بفهمند که این ارتباط آیا بر روی پیری مغز تاثیر می‌گذارد یا خیر؟

مواد غذایی برای تقویت حافظه معنی پروبیوتیک چیست مجله سلامت متخصص تغذیه دکتر تغذیه پیشگیری آلزایمر پروبیوتیک چیست بیماری آلزایمر برای تقویت حافظه چه بخوریم باکتری های پروبیوتیک

محققان با وارد کردن باکتری‌های مفید روده و موش‌های نوجوان به موش‌های مسن دریافتند که برخی از فاکتور‌های ذهن مانند حافظه و عملکرد‌های شناختی بهبود می‌یابد.

آن‌ها همچنین متوجه شدند که عامل اضطراب که یکی از اصلی ترین نشانه‌های بیماری آلزایمر است به شکل قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند.

جان اف کریان، پروفسور و معاون تحقیقات و نوآوری در کالج دانشگاه کورک، می‌گوید: این تحقیقات نشان می‌دهد که میکروبیوم روده می‌تواند از آسیب مغز در برابر افزایش سن محافظت کند.

این تحقیق هنوز در مراحل اولیه خود به سر می‌برد، اما محققان این مطالعه انتظار دارند تا در آینده بتوان با تعدیل میکروبیوتای روده از مشکلات مربوط به افزایش سن بر روی مغز جلوگیری کرد.

این موضوع از آنجا اهمیت بسیار بالایی دارد که افراد بسیار زیادی در کشور‌های مختلف جهان از بیماری‌های زوال عقل و آلزایمر رنج می‌برند.

با توجه به این تحقیق می‌توان گفت که خوردن ماست و دیگر غذا‌های حاوی پروبیوتیک می‌تواند به شما کمک کند تا در آینده کمتر به بیماری‌های مرتبط با افزایش سن مانند آلزایمر مبتلا شوید.

منبع : باشگاه خبرنگاران

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ