طرز تهیه «دلمه برگ مو» غذای خوشمزه و پرطرفدار ترکی

0

دلمه برگ مو”، یکی از لذیذترین غذایی است که اگرچه به ظاهر ساده و مختصر به نظر می رسد، ولی مرحله آماده سازی سخت و وقت گیری دارد.

نکات آشپزی خوشمزه ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم دلمه برگ مو مواد لازم برای چاشنی دلمه مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو فوت و فن آشپزی طرز تهیه دلمه برگ مو دلمه دامه برگ مو ترفندها و نکات آشپزی برگ مو آشپزی سنتی آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی با گوشت آشپزی ایرانی آشپزی آسان در خانه

 مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو

  •     برگ مو : به مقدار لازم
  •     گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
  •     برنج : یک پیمانه
  •     سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر : ۳۰۰ گرم
  •     پیاز متوسط : دو عدد
  •     لپه : یک پیمانه
  •    نمک : به مقدار کم
دلمه برگ مو

مواد لازم برای چاشنی دلمه

  •     آب : یک پیمانه
  •     سرکه : نصف پیمانه
  •     شکر : یک قاشق غذا خوری
  •     نمک : به مقدار کم

نکات آشپزی خوشمزه ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم دلمه برگ مو مواد لازم برای چاشنی دلمه مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو فوت و فن آشپزی طرز تهیه دلمه برگ مو دلمه دامه برگ مو ترفندها و نکات آشپزی برگ مو آشپزی سنتی آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی با گوشت آشپزی ایرانی آشپزی آسان در خانه

طرز تهیه دلمه برگ مو

لپه و برنج را جداگانه خیس کنید .و بعد نیم پز کنید.

تابه ای را روی حرا رت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را به همراه کمی زرد چوبه به روغن اضافه کنید و تفت دهید.

وقتی رنگ پیاز طلایی شد ، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

برنج و لپه نیم پز شده را به گوشت درحال تفت خوردن اضافه کنید و هم بزنید.در آخر سبزی را اضافه کنید و تفت دهید. بعد از کمی پاشیدن نمک روی مواد ، آنها را از روی حرارت بردارید.

و مواد را داخل برگها  به صورت بقچه ای بپیچید.اگر برگهایی که استفاده میکنید تازه هستند باید دو سه دقیقه ای در آب جوش بجوشند تا نرم شوند و نشکنند.

سپس دلمه ها را به صورت فشرده و از پشت داخل قابلمه بچینید و چاشنی را روی آن بریزید.

در قابلمه را ببندید تا دلمه ها با حرارت کم و با بخار چاشنی بپزند.

طعم چاشنی دلمه:

برای چاشنی دلمه از سرکه یا آبلیمو ، آب ، نمک و شکر استفاده کنید و به اندازه دلخواه از آنها استفاده کنید.

دقت کنید سرکه را  هنگام دم گذاشتن دلمه ها  اضافه نکنید .

فوت وفن پیچیدن دلمه ها

نکات آشپزی خوشمزه ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم دلمه برگ مو مواد لازم برای چاشنی دلمه مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو فوت و فن آشپزی طرز تهیه دلمه برگ مو دلمه دامه برگ مو ترفندها و نکات آشپزی برگ مو آشپزی سنتی آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی با گوشت آشپزی ایرانی آشپزی آسان در خانه

برای پیچیدن دلمه ها روشهای مختلفی وجود داره که مرسوم ترینشون بقچه ای هست و رولی.

اگر برگهایی که استفاده میکنین تازه هست باید دو سه دقیقه ای در آب جوش بجوشه تا نرم بشه و موقع پیچیدن نشکنه.

برگها رو که آماده کردین، پهن کنین و مواد رو داخلش بریزین و بپیچیدش.

نکات:

اگر سرکه را در هنگام دم گذاشتن اضافه کنیم باعث سفت شدن برگ ها می شود.

می توانید به جای سرکه از آبلیموی تازه نیز استفاده کنید

نکات تکمیلی در مورد دلمه برگ مو

دلمه برگ مو جزو دلمه و کوفته میباشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد.
دلمه برگ مو را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.

منبع : نمناک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ