آموزش تهیه انواع کوکتل و نوشیدنی های پائیزی
طرز تهیه ۱۰ کوکتل و نوشیدنی نوشته شده که مناسب پاییز است و با میوههای این فصل تهیه میشوند.
۱- سانگریا
فهرست مطالب
- ۱- سانگریا
- مواد لازم
- طرز تهیه
- ۲- لیموناد رزماری
- مواد لازم
- طرز تهیه
- ۳- کوکتل کامکوآت
- مواد لازم
- طرز تهیه
- ۴- کوکتل گلابی
- مواد لازم
- طرز تهیه
- ۵- کوکتل انار و گریپفروت
- مواد لازم
- طرز تهیه
- ۶- یخ چای سبز با زنجبیل، نعناع و عسل
- مواد لازم
- طرز تهیه
- ۷- کوکتل هلو
- مواد لازم
- طرز تهیه
- ۸- کوکتل انگور سفید
- مواد لازم
- طرز تهیه
- ۹- آب آناناس و زنجبیل
- مواد لازم
- طرز تهیه
- ۱۰- کوکتل کره کاکائو
- مواد لازم
- طرز تهیه
مواد لازم
- ۲ پیمانه آب داغ
۲ عدد چای سیاه کیسه ای
۲ چوب دارچین
نصف پیمانه شکر
۳ پیمانه آب انار
۱ پیمانه آب پرتقال تازه
۱ عدد پرتقال متوسط
۱ عدد لیموترش زرد متوسط
۱ عدد لیموترش سبز متوسط
۱ عدد سیب متوسط
۳ پیمانه آب گازدار
طرز تهیه
- چای کیسه ای را درون آب داغ بریزید. چوب های دارچین را درون آن بیندازید و ۵ دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد.
- در یک پارچ بزرگ، چای دارچینی را با همه مواد مخلوط کنید.
- آن را یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شده و همه مزه ها به خورد هم بروند.
- نوشیدنی را با یخ سرو کنید.
۲- لیموناد رزماری
مواد لازم
- ۱ پیمانه آب لیموترش
۳/۴ پیمانه شکر
پوست دو عدد لیموترش
دو ساقه رزماری
۴ تا ۶ پیمانه آب گازدار
طرز تهیه
- آب لیموترش و شکر را درون شیرجوش با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشند. آن را دایم هم بزنید تا شکر کاملا در آب لیمو حل شود.
- پوست لیموترش و ساقه های رزماری را اضافه کرده و روی حرارت هم بزنید.
- از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن، یک شب تا صبح در یخچال بگذارید.
- این لیموناد را از صافی عبور داده و با ساقه رزماری تزئین و سرو کنید.
۳- کوکتل کامکوآت
مواد لازم
- ۱ پیمانه شکر
۱ پیمانه آب
۲ قاشق چایخوری دانه فلفل قرمز کوبیده شده
۲۴ عدد کامکوآت
یخ
۳ لیتر آب گازدار
طرز تهیه
- آب و شکر را در یک شیرجوش کوچک با هم مخلوط کرده و هم بزنید. پس از جوشیدن شربت، شعله را خاموش کنید.
- دانه های فلفل قرمز را به مدت ۳۰ دقیقه درون شربت بیندازید. سپس آن را از صافی عبور دهید.
- کامکوات ها را حلقوی برش داده و درون پارچ بریزید. شربت را روی آن ریخته و با یخ سرو کنید.
۴- کوکتل گلابی
مواد لازم
- ۱ پیمانه آب گلابی
۱ قاشق چایخوری آب لیموترش
۳/۴ پیمانه عسل
۱/۴ پیمانه شکر
۱ ساقه رزماری
۱ عدد زنجبیل پوست کنده
مقدار کمی پودر جوزهندی
یخ
آب گازدار
طرز تهیه
- آب گلابی، آب لیموترش، عسل، شکر، رزماری، زنجبیل و جوزهندی را درون قابلمه کوچکی با هم مخلوط کنید.
- آن ها را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا بجوشند. پس از ۵ دقیقه شعله را کم کنید و هم بزنید تا شکر به طور کامل در مواد حل شود.
- آن را از روی حرارت بردارید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. شربت را از صافی عبور دهید و کنار بگذارید تا خنک شود.
- برای سرو، نصف پارچ را با یخ پرکنید، ۳ قاشق غذاخوری از این سیروپ را ریخته و آب گازدار را بیفزایید.
- در صورت تمایل می توانید سیروپ بیشتری اضافه کنید تا کوکتل شیرین تر شود.
۵- کوکتل انار و گریپفروت
مواد لازم
- نصف پیمانه آب گریپفروت
نصف پیمانه آب انار
۱ پیمانه شکر
۲ عدد بادیان ستاره ای
یخ
آب گازدار
دانه های انار
طرز تهیه
- آب گریپفروت، آب انار، شکر و بادیان ستاره ای را درون شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
- شربت را مدام هم بزنید تا شکر کاملا آب شود.
- آن را از روی حرارت بردارید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. سپس از صافی عبور داده و کنار بگذارید تا خنک شود.
- برای سرو، پارچ را تا نیمه از یخ پر کنید. ۴ قاشق غذاخوری از سیروپ را ریخته و آب گازدار را بیفزایید.
- در آخر، کوکتل را با دانه های انار تزئین و سرو کنید.
۶- یخ چای سبز با زنجبیل، نعناع و عسل
مواد لازم
- ۶ پیمانه آب
۱/۴ پیمانه زنجبیل
۳ تا ۶ عدد چای سبز کیسه ای
نصف پیمانه برگ نعناع
۱/۳پیمانه عسل
۱ عدد لیموترش
طرز تهیه
- درون یک قابلمه کوچک، آب و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
- سپس از روی حرارت برداشته، کیسه های چای سبز و برگ های نعناع را در آن انداخته و ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد.
- چای را از صافی عبور دهید. عسل و آب لیموترش را اضافه کرده و هم بزنید.
- برای سرو، دو برش لیموترش، برگ نعناع و یخ در لیوان ریخته و چای را به آن اضافه کنید.
۷- کوکتل هلو
مواد لازم
- ۲ پیمانه آب
۳ عدد چای سبز کیسه ای
۴ عدد هلوی درشت
آب ۱ عدد لیموترش
۴ پیمانه نوشیدنی زنجبیلی
عسل
برگ ریحان یا نعناع
طرز تهیه
- چای را در آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه دم کنید. سپس کنار بگذارید تا سرد شود.
- هلوها را پوست کنده و درون مخلوط کن بریزید. هم بزنید تا کاملا پوره شود. سپس آن را از صافی عبور دهید.
- چای، پوره هلو و نوشیدنی زنجبیلی را با هم مخلوط کنید. عسل را افزوده و هم بزنید.
- نوشیدنی را با برگ های نعناع یا ریحان تزئین و سرو کنید.
۸- کوکتل انگور سفید
مواد لازم
- ۱/۲ پیمانه انگور سفید یخ زده
۱/۲ انگور قرمز یخ زده
۱ عدد پرتقال
۱ عدد لیموترش
۴ پیمانه نوشیدنی زنجبیلی
۴ پیمانه آب انگور سفید
طرز تهیه
- لیموترش و پرتقال را قاچ کرده و درون پارچ بریزید. بقیه مواد را به آن ها افزوده و هم بزنید.
۹- آب آناناس و زنجبیل
مواد لازم
۴ پیمانه نوشیدنی زنجبیلی
۴ پیمانه آب آناناس
۱ تکه زنجبیل خرد شده
۱ عدد پرتقال
نصف پیمانه برگ تازه ریحان
طرز تهیه
- پرتقال را قاچ کرده و درون پارچ بریزید. بقیه مواد را افزوده و هم بزنید.
۱۰- کوکتل کره کاکائو
مواد لازم
۵۷ گرم کاکائوی سیاه
۲۱ گرم سس کارامل
۱ اسکوپ بزرگ بستنی وانیلی
نصف اسکوپ یخ
نوک انگشت نمک دریایی
طرز تهیه
همه مواد را به غیر از نمک را با هم درون مخلوطکن بریزید. پس از اینکه پوره و یکدست شدند، درون لیوان دلخواه ریخته و با نمک دریایی تزئین و سرو کنید.
منبع : برترین ها