خلاقیت در آشپزی ؛ دستور پخت دلمه ماکارونی

0

طرز تهیه دلمه ماکارونی برای آن دسته از خانم‌های خوش ذوق که از خلاقیت در آشپزی استفاده می‌کنند و علاقه‌مند به تهیه غذا‌های نو و جدید هستند، درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش‌جان!

طرز تهیه دلمه ماکارونی با سبکی خاص

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم دلمه ماکارونی مجله آشپزی مثبت طرز تهیه دلمه ماکارونی طرز تهیه دلمه دلمه ماکارونی دستور پخت دلمه ماکارونی دستور پخت دلمه دستور آشپزی خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی پخت دلمه ماکارونی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی راحت آشپزی با گوشت آشپزی آسان در خانه

مواد لازم

  • ماکارونی شکلی : ۳ فنجان
  • لپه پخته : ۲ فنجان
  • سبزی دلمه ساطوری شده : ۵۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده:۳۰۰ گرم
  • سرکه در صورت تمایل: به مقدار کافی
  • زعفران دم شده: به مقدار کافی
  • شکر در صورت تمایل: به مقدار کافی
  • نمک و فلفل: کمی به مقدار کافی
  • ادویه: کمی به مقدار کافی
  • روغن مایع : یک فنجان
  • برگ مو یا فلفل دلمه یا بادمجان دلمه یا گوجه‌فرنگی: به مقدار کافی
  • پیاز نگینی شده: ۲ عدد

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم دلمه ماکارونی مجله آشپزی مثبت طرز تهیه دلمه ماکارونی طرز تهیه دلمه دلمه ماکارونی دستور پخت دلمه ماکارونی دستور پخت دلمه دستور آشپزی خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی پخت دلمه ماکارونی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی راحت آشپزی با گوشت آشپزی آسان در خانه

دستور پخت

گوشت چرخ کرده را با پیاز و روغن تفت دهید و نمک ، فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید.

ماکارونی را در ظرفی بزرگتر از حجمش با کمی نمک و روغن بپزید و بگذارید تا کاملاً مغز پخت شود سپس آبکش کنید و آب ولرم روی آن بریزید تا نچسبد.

یک ظرف جهت مخلوط کردن تمام مواد در نظر بگیرید و ماکارونی، گوشت تفت داده شده، سبزی و لپه را درون ظرف بریزید و مخلوط کنید و روی تمام مواد زعفران بپاشید. (در صورت تمایل به شیرین یا ترش بودن بودن درون مواد شکر یا سرکه یا هر دو را به یک میزان بریزید).

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم دلمه ماکارونی مجله آشپزی مثبت طرز تهیه دلمه ماکارونی طرز تهیه دلمه دلمه ماکارونی دستور پخت دلمه ماکارونی دستور پخت دلمه دستور آشپزی خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی پخت دلمه ماکارونی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی راحت آشپزی با گوشت آشپزی آسان در خانه

مواد آماده شده‌ دلمه را می‌توانید درون هر کدام از موارد، برگ مو، فلفل دلمه، بادمجان، گوجه‌فرنگی، کاهو یا کلم بریزید یا بچینید و با طعم ترش یا شیرین یا هر دو طعم استفاده کنید.

با این تفاوت که در برگ مو، با سس، آب، روغن و چاشنی مورد نظرتان بپزید . ولی در سایر دلمه‌ها می‌توانید با سس آب و رب گوجه‌فرنگیِ تفت داده شده در روغن و ادویجات (زردچوبه، زعفران، کاری) بپزید.

دلمه را با حرارت کم دم پخت کنید و هیچکدام از موارد یاد شده برای پر کردن را با هم طبخ نکنید.

برای تهیه چاشنی شیرین شکر را دو برابر سرکه و برای چاشنی ترش، سرکه را بعد از گذشت نیمی از زمان پخت دلمه‌ها بریزید تا دلمه‌ها سفت نشود و دلمه پخته بهتر، چاشنی را به خود می‌گیرد.

برای نرم و لطیف شدن دلمه کمی روغن از حد معمولی بیشتر بریزید.

منبع : برترین ها

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ