طرز تهیه بیسکویت آدمک زنجبیلی خوشمزه
آموزش طرز تهیه آدمک زنجبیلی کریسمس برای افرادی که دوست دارند شیرینیهای کریسمس را خودشان در خانه آماده کنند، ایده جالبی است. درست کردن بیسکویت آدمک زنجبیلی کریسمس یا کوکی زنجبیلی کریسمس، یکی از آداب و رسوم کریسمس است.
طرز تهیه بیسکویت کوکی آدمک زنجبیلی
فهرست مطالب
- طرز تهیه بیسکویت کوکی آدمک زنجبیلی
- مواد لازم برای طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی آدمکی
- مواد لازم برای تزئین کوکی زنجبیلی
- مراحل تهیه طرز بیسکویت کوکی زنجبیلی آدمک کریسمس
- مرحله اول؛ روشن کردن فر و آماده کردن قالب
- مرحله دوم؛ آماده کردن خمیر بیسکویت زنجبیلی
- مرحله سوم؛ استراحت دادن به خمیر بیسکویت
- مرحله چهارم؛ قالب زدن شیرینی آدمکی زنجبیلی
- مرحله پنجم؛ قرار دادن شیرینی زنجبیلی در فر
- مراحل تهیه لایه تزئینی کوکی کریسمس
- مرحله اول؛ آماده کردن مواد آیسینگ برای تزیین کوکی زنجبیلی
- مرحله دوم؛ اضافه کردن رنگ به آیسینگ
- مرحله سوم؛ تزئین کردن نان شیرینی آدمکی برای کریسمس
- نکات و فوت و فنهای پخت بیسکویت کوکی کریسمس آدمکی
مواد لازم برای طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی آدمکی
آرد : ۳ لیوان فرانسوی دستهدار
نمک : نصف قاشق چایخوری
کره : نصف لیوان فرانسوی دستهدار
شکر : نصف لیوان فرانسوی دستهدار
شهد شکر : یک سوم لیوان فرانسوی دستهدار
پودر زنجبیل : ۱ و نیم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۱ عدد
وانیل : ۱ قاشق چایخوری
پوست پرتقال رنده شده : ۱ قاشق چایخوری (اختیاری)
مواد لازم برای تزئین کوکی زنجبیلی
آب لیمو ترش تازه : ۱ قاشق چایخوری
پودر قند : ۳ لیوان فرانسوی دستهدار
رنگ خوراکی : به میزان لازم
تخم مرغ : ۲ عدد در دمای اتاق
مراحل تهیه طرز بیسکویت کوکی زنجبیلی آدمک کریسمس
مرحله اول؛ روشن کردن فر و آماده کردن قالب
از مهمترین آداب و رسوم جشن روز کریسمس علاوه بر تزیین درخت کریسمس میتوان به تهیه کیک و کوکیهای کریسمس اشاره کرد. برای درست کردن این کوکی خوشمزه، به مواد اولیه سادهای نیاز دارید. اما خلاقیت در اجرای دستور تهیه کوکی آدمک زنجبیلی کریسمس مساوی با خوشمزهتر شدن آن خواهد بود!
برای درست کردن شیرینی آدمکی مخصوص کریسمس ابتدا فر را روی دما ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. سینیهای فر را با استفاده از کره یا روغن جامد، چرب کنید و کاغذ روغنی را روی سینیها قرار دهید.
مرحله دوم؛ آماده کردن خمیر بیسکویت زنجبیلی
در مرحله دوم از طرز تهیه بیسکویت کوکی آدمک زنجبیلی باید خمیر بیسکویت را آماده کنید. برای این کار ابتدا در ظرفی مناسب، آرد و بیکینگ پودر را ۲ بار الک کنید. سپس آرد، نمک، پودر زنجبیل، بیکینگ پودر و پوست پرتقال رنده شده را به خوبی با هم مخلوط کنید.
حالا در طرز تهیه بیسکویت جینجر باید ابتدا کره یا از یخچال خارج کنید و به تکههای مربعی کوچک خرد نمایید. سپس در ظرفی دیگر، کره و شکر را با کمک همزن برقی، تا زمانی که خوب پف کند، هم بزنید. تخم مرغ، شهد شکر قوام آمده و وانیل را به همراه آرد، به آرامی اضافه کرده و دوباره ترکیب را به خوبی هم بزنید.
ممکن است در ابتدا خمیر شیرینی جینجر برد کمی سفت به نظر برسد، اما زمانی که مواد خوب با هم ترکیب شوند، خمیر نرم شده و شکل می گیرد. بعد از آماده شدن خمیر بیسکویت کریسمس، دستان خود را به آرد آغشته کنید و خمیر را به مدت ۱ دقیقه خوب ورز دهید.
مرحله سوم؛ استراحت دادن به خمیر بیسکویت
بعد از آماده شدن خمیر، در این مرحله از طرز تهیه شیرینی زنجبیلی کریسمس باید خمیر به دست آمده را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت از خمیر را در کیسه فریزری جدا و یا کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا خوب استراحت کند.
مرحله چهارم؛ قالب زدن شیرینی آدمکی زنجبیلی
در این مرحله از شیرینی زنجبیلی مخصوص کریسمس به شکل آدمک باید خمیرها را از یخچال خارج کنید. آنها را روی سطح صافی که قبلاً آرد پاشی کردید، پهن کنید و شروع به ورز دادن خمیر کنید. ورز دادن خمیر را تا زمانی که به قطر ۲/۱ سانتیمتر برسد، ادامه دهید. حالا خمیر آماده است تا آن را قالب گیری کنید.
با استفاده از قالبهای مورد علاقهتان، کوکیهای زنجبیلی را جدا کرده و در سینی فر با فاصله از یکدیگر قرار دهید. معمولاً برای قالب شیرینی زنجبیلی از قالبهایی به شکل آدمک استفاده میشود. اما شما میتوانید این شیرینیها را به هر شکلی که دوست دارید نیز تهیه کنید.
مرحله پنجم؛ قرار دادن شیرینی زنجبیلی در فر
در این مرحله از دستور پخت شیرینی زنجبیلی به شکل آدمک باید کوکیهای قالب گیری شده را به مدت ۱۰ دقیقه در فر با حرارت ذکر شده، قرار دهید تا طلایی شوند. پس از طلایی شدن کوکیها، آنها را از فر خارج کنید. بهتر است نیم ساعت صبر کنید تا کاملاً خنک شوند و بعد کار تزیین کوکی را انجام دهید.
مراحل تهیه لایه تزئینی کوکی کریسمس
مرحله اول؛ آماده کردن مواد آیسینگ برای تزیین کوکی زنجبیلی
بعد از آماده کردن شیرینی آدمک زنجبیلی نوبت به تزیین شیرینی با رویال آیسینگ میرسد. برای این کار باید سفیده تخم مرغ را با آبلیمو ترکیب کنید. به آرامی پودر قند را به این ترکیب اضافه کنید و تا زمانی که یک ترکیب صاف و یکدست داشته باشید، هم زدن را ادامه دهید.
مرحله دوم؛ اضافه کردن رنگ به آیسینگ
بعد از درست کردن مواد آیسینگ برای تزئین آدمک زنجبیلی کریسمس باید کاسههای مورد نیاز را با توجه به رنگهای تزئینی که انتخاب کردید، کنار بگذارید و ترکیب سفیده تخم مرغ و آبلیمو را به نسبت مساوی با رنگها مخلوط کنید.
مرحله سوم؛ تزئین کردن نان شیرینی آدمکی برای کریسمس
برای تزئین نان زنجبیلی آدمکی برای کریسمس باید از قیفهای مخصوص شیرینی پزی استفاده کنید. با استفاده از قیفهای مناسب (برای هر رنگ یک قیف جداگانه انتخاب کنید) این ترکیب را برای تزئین کوکیها روی بیسکویت به شکل دلخواه قرار دهید.
سپس کوکیها را برای چند دقیقه تا چند ساعت به حال خود بگذارید تا لایه آیسینگ شیرینیها به خوبی خشک شود. برای آماده کردن کوکیهای خوشمزه، میتوانید از پودر قند و ترافل هم استفاده کنید.
نکات و فوت و فنهای پخت بیسکویت کوکی کریسمس آدمکی
- برای رنگ گرفتن ترکیب تزئینی بیسکویت کوکی، ابتدا چاقو را در رنگ خوراکی فرو کنید و بعد مواد را هم بزنید.
- در طرز تهیه بیسکویت جینجر، ترکیبات شهد شامل شکر، آب و آبلیمو هستند.
- برای تزئین کوکی از اسمارتیزهای خوشمزه هم استفاده کنید!
- *میتوانید بیسکویتهای زنجبیلی کریسمس را در یک ظرف در بسته قرار دهید و برای مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
- بعد از طرز تهیه شیرینی آدمکی برای درست کردن آیسینگ نیاز به آب نیست. اما اگر آیسینگ شما غلیظ شد و برای تزئین بیسکویتهای کریسمسی با مشکل مواجه شدید، میتوانید چند قطره آب به آیسینگ اضافه کنید و سپس از آن استفاده نمایید.
- برای تزئین بیسکویتهای زنجبیلی کریسمس میتوانید از شیرینی مارشمالو، شکلات آب شده و ترافلهای رنگی نیز استفاده کنید.
- خمیر کوکی زنجبیلی نباید به مدت زیاد در بیرون از یخچال بماند. اگر آماده کردن و قالب زدن کوکیها طول کشید، بهتر است که کوکیهای قالب زده را برای ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید و سپس فوراً روی سینی فر بچینید و برای پخت آماده کنید.
- در دستور پخت شیرینی زنجبیلی به شکل آدمک توجه داشته باشید که هر چقدر اندازه قالب شیرینی زنجبیلی شما کوچکتر باشد، شیرینی زودتر پخته میشود. به همین دلیل هر زمان که متوجه شدید اطراف شیرینی در حال طلایی شدن است، باید آنها را از فر خارج کنید.
- در طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی ساده و خوشمزه میتوانید از هر نوع قالبی که دوست دارید استفاده کنید و کوکی زنجبیلی خود را به شکلها مختلفی آماده کنید.
- در دستور پخت شیرینی زنجبیلی به شکل آدمک میتوانید به جای شکر سفید از شکر قهوهای و یا ترکیب شکر سفید و قهوهای استفاده کنید.
- برای درست کردن جینجر برد کوکی رژیمی میتوانید شیرینی را با شکر بسیار کمتر آماده کنید و تنها آیسینگ روی شیرینی را شیرین کنید و یا به جای آیسینگ از شکلات تلخ استفاده کنید.
منبع : مجله افق کوروش