آموزش پخت انواع بورک ترکیه ای خوشمزه در خانه
ابتدا برای آشنایی با واژه خمیر یوفکا و بورک کمی توضیح درباره آنها میدهیم تا کاملا با غذای مخصوص ترکیه ها آشنا شوید
خمیر یوفکا چیست و از کجا بخریم
فهرست مطالب
- خمیر یوفکا چیست و از کجا بخریم
- بورک چیست
- وعده های مصرفی برای بورکای ترکیه ای
- اسامی انواع بورک
- پخت داخل فر یا سرخ کردن
- طرز پخت بورک گوشت و قارچ
- مواد لازم:
- مراحل پخت:
- طرز پخت بورکای اسفناج و پنیر
- مواد لازم:
- دستور پخت بورک گوشت و سبزیجات
- مواد لازم:
- طرز تهیه بورک گوشت:
- دستور پخت بورک سیب زمینی با خمیر یوفکا
- مواد لازم :
- روش پخت :
- طرز پخت بورک گوشت و کشمش
- مواد لازم خمیر
- مواد لازم
- طرز تهیه
- طرز تهیه بورک سوسیس و پنیر
- مواد لازم:
- طرز تهیه
- طرز تهیه بورک تره فرنگی
- مواد لازم خمیر:
- مواد لازم
- طرز تهیه
- دستور پخت بورک پای گوشت
- مواد لازم
- مواد لازم خمیر
- طرز تهیه
- رسپی بورکا گردویی
- مواد لازم
- طرز تهیه
- رسپی بورکا کاپ میلفوی
- مواد لازم
- طرز تهیه
- نکاتی برای خوشمزه تر شدن بورکای ترکیه ای
امروزه در بیشتر فروشگاه ها و سوپرمارکت ها بسته ای به نام خمیر یوفکا به چشمتان خورده و نمیدانید چطور باید از آن استفاده کنید، از خرید آن منصرف میشوید، اما بدانید که با این خمیرهای نازک و ظریف ، غذایی بسیار خوشمزه و لذید و مجلسی به نام بورک درست میشود که ما در این بخش از مجله حرف تازه سه نوع بورک به نام های بورک گوشت، بورک سیب زمینی و بورک را آموزش میدهیم.
بورک سیب زمینی با پنیر و یا بورک اسفناج و پنیر از انواع بورک بدون گوشت می باشند.
نوع دیگری از بورک بدون گوشت که ظاهری متفاوت داشته و می تواند یک بورک مجلسی باشد، بورک سیب زمینی مارپیچی و حلزونی است.
بورک سبزیجات می تواند انتخاب مناسبی برای گیاهخواران و همین طور کسانی که علاقه به گوشت ندارند باشد.
بورک چیست
بورک (borek) یکی از غذاهای معروف و محبوب ترکیه ای می باشد. پایه اصلی این غذا خمیر یوفکا یا همان خمیر فیلو است. یک غذای سنتی ترکیه است که مواد غذایی در خمیر یوفکا پیچیده و در تابه یا فر سرخ میشوند.
وعده های مصرفی برای بورکای ترکیه ای
این غذای پرطرفدار در ترکیه برای تمام وعده های صبحانه، ناهار، شام و میان وعده طبخ می شود. مواد داخل بورک بسته به نوع وعده غذایی مورد نظر متغیر می باشد. یک صبحانه ترکیه ای محبوب می تواند بورک پنیر و سبزیجات باشد و یا برای وعده های ناهار و شام بورک گوشت و بورک مرغ در رستوارن ها آماده و طبخ می شود.
اسامی انواع بورک
این غذا جزو غذاهای خیابانی ترکیه بوده و برای یک میان وعده مقوی و خوشمزه، انواع بورک ها مانند بورک اسفناج، بورک سیب زمینی پنیری، بورک پنیر و جعفری، بورک ژامبون و… داغ و تازه به فروش می رسد.
پخت داخل فر یا سرخ کردن
می توان درون خمیر یوفکا را با مواد دلخواه پر کرده، بورک را در فر طبخ کرد و یا آن را درون روغن سرخ کرده و نوش جان کنید.
این غذا جزو غذاهای فینگر فود بوده و شما می توانید آن را به راحتی تهیه کرده و در مناسبت های گوناگون برای مهمان هایتان سرو کنید.
طرز پخت بورک گوشت و قارچ
مواد لازم:
- ۲۰۰ گرم گوشت چرخ شده
۱ پیاز
۱۵۰ گرم قارچ
۱ قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
۱ تخممرغ
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن
خمیر یوفکای مستطیلی
پنیر موتزارلا
روغن سرخکردنی
کنجد و سیاهدانه (اختیاری)
مراحل پخت:
- قارچ را بشویید، خرد کنید و در یک تابه با روغن تفت دهید.
پیاز را خرد کنید و تفت دهید.
بعد از سبک و شفاف شدن پیازها، گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.
به گوشت، فلفل، زردچوبه و آویشن بزنید. - رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید
قارچهای سرخ شده را به مواد اضافه کنید و در آن را بگذارید تا مواد با هم بپزند.
یک لایه خمیر یوفکا را روی تخته آشپزی پهن کنید و با یک برس آشپزی خیس کمی آن را نمدار کنید تا نرم شود.
یک قاشق از مواد را بردارید و یک طرف خمیر یوفکا بریزید. - مقداری پنیر موتزارلا روی آن بریزید و خمیر را بپیچید تا به انتهای خمیر برسید.
در یک کاسه تخممرغ را هم بزنید.
نمک، فلفل، کنجد و سیاهدانه را در تخممرغ بریزید و مخلوط کنید.
این ترکیب را با برس آشپزی روی نانها بمالید تا بورک شما طلایی و زیبا شود.
سپس در تابه سرخ کنید.
و یا داخل فر قرار دهید
طرز پخت بورکای اسفناج و پنیر
مواد لازم:
- یک بسته خمیر یوفکا
یک کیلو اسفناج
۲ حبه سیر
۱ پیاز بزرگ
پودر کاری
۲ پیمانه پنیر خامهای
۱ پیمانه پنیر موتزارلا
۱ تخممرغ
نصف فنجان شیر
مراحل پخت:
- پیاز و اسفناج را خرد کنید
سپس پیازها را تفت دهید
کمی که سبک شد اسفناج را به آن اضافه کنید و خوب با هم تفت دهید
سیر را خرد کنید و به همراه پودر کاری به مواد اضافه کنید.
در یک کاسه تخممرغ و شیر را با کمی نمک و فلفل هم بزنید.
با برس روی هر لایه از خمیر یوفکا را به این مواد آغشته کنید. - فر را با دمای ۱۸۰ درجه داغ کنید.
کف یک تابه چهارگوش را با روغن چرب کنید
۴ لایه خمیر یوفکای آغشته به تخممرغ و شیر کنید
این خمیرها را روی هم در تابه بچینید
بعد نصف پنیر موتزارلا را روی آن بریزید. - مخلوط اسفناج را روی پنیر بریزید و یکنواخت پهن کنید.
پنیر خامهای را خرد کنید و روی اسفناج بریزید.
بقیه پنیر موتزارلا را روی مواد بریزید و ۴ لایه دیگر خمیر یوفکای آغشته به شیر و تخممرغ را روی آن بچینید.
تابه را ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا خمیر ترد و طلایی شود.
دستور پخت بورک گوشت و سبزیجات
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
قارچ ۵ عدد
سیب زمینی متوسط ۱ عدد
فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد - رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده به مقدار لازم
سیر(اختیاری) ۱ حبه
خمیر یوفکا به میزان لازم
پنیر پیتزا، گودا یا موزارلا(اختیاری) به میزان لازم - تخم مرغ ۱ عدد
ماست شیرین ۱ قاشق غذاخوری
کره نرم شده(یا روغن مایع) ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پودر آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه بورک گوشت:
- ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید
سیر را رنده کرده و یا ریز خرد کنید.
حالا پیازها را درون تابه بریزید و کمی تفت دهید
بعد سیر را اضافه کنید
سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. - سپس زردچوبه و کمی فلفل اضافه کنید.
حالا در تابه را بگذارید تا گوشت خوب و کامل پخته شود
سیب زمینی را به روش بخار یا آب پز، بپزید.
پس از اینکه پخته و خنک شد، آن را مکعبی ریز خرد کنید.
قارچ ها را نیز ریز خرد کرده، در تابه ای جداگانه در کمی روغن تفت دهید تا خامی و آب قارچ گرفته شود - فلفل دلمه را نیز به قطعات کوچک و ریز خرد کنید.
بعد از پخت گوشت ، سیب زمینی، قارچ و فلفل دلمه را به درون تابه بریزید و مخلوط کنید.
نمک، فلفل و آویشن را اضافه کنید.
در دقایق آخر رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. سپس تفت داده و سرخ کنید
جعفری تازه خرد شده را به مواد اضافه کنید و در حد ۲ دقیقه تفت دهید. - سپس زیر حرارت را خاموش کنید.
در ظرفی سفیده تخم مرغ، ماست، کره یا روغن را مخلوط کنید.
خمیر یوفکا آماده را که از قبل از فریزر خارج کرده بودید آماده کنید.
روی سطح صافی یک ورقه از خمیر را قرار دهید.
روی سطح خمیر را با یک برس مخصوص آشپزی آغشته به مخلوط سفیده تخم مرغ، ماست و کره کنید تا نرم شده و حالت شکنندگی آن از بین برود. - یک ورقه دیگر از خمیر را روی آن قرار دهید تا بورک مقاوم شده و مواد از آن بیرون نزند.
روی لایه دوم را نیز آغشته به مخلوط سفیده تخم مرغ کنید.
حالا مقدار لازم از مواد گوشتی که خوب سرد شده را در وسط خمیر قرار دهید.
در صورت تمایل پنیر مورد نظر خود را روی مواد گوشتی قرار دهید.
حالا گوشه های خمیر را به داخل تا کنید تا مواد از آن خارج نشود و سپس آن را رول کرده و بپیچید. - می توانید در قسمت آخر کمی از مخلوط سفیده بزنید تا چسبناک شده و رول بورک باز نشود
در ظرفی زرده تخم مرغ و زعفران دم کرده را مخلوط کنید.
سطح بورک های آماده شده را با کمک یک قلمو آغشته به مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران کرده و خوب رومال کنید. - در صورت دلخواه کمی کنجد روی هر رول از بورک بپاشید.
- برای تهیه بورک گوشت در فر در کف سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید، بورک های آماده شده را با فاصله درون آن بچینید.
سینی را درون فر که از قبل گرم کرده اید، برای مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا پخته شود.
می توانید ۵ دقیقه آخر را روی حالت گریل قرار دهید تا روی بورک ها طلایی و خوش رنگ شود.
بورک گوشت و سیب زمینی و قارچ شما آماده می باشد. آن ها را در ظرف مناسبی سرو کنید.
دستور پخت بورک سیب زمینی با خمیر یوفکا
مواد لازم :
- خمیر یوفکا
سیب زمینی : ۲ عدد بزرگ
کره : ۱۰۰ گرمی
شیر : نصف لیوان
نمک و فلفل: به میزان لازم
کنجد : یک قاشق سوپ خوری
روش پخت :
- مراحل پخت بورک سیب زمینی با خمیر یوفکا را در زیر با ساده ترین روش بخوانید:
ابتدا سیب زمینی ها را می پزیم . ( به صورت آبپز یا در داخل فر
نکته: برای پخت سیب زمینی داخل ؛ آنها را داخل فویل قرار دهید و روی فویل را چند عدد سوراخ کنید و به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بپزید )
پس از پخت سیب زمینی ها، آنها را رنده کنید - نصف کره را آب کنید و به سیب زمینی ها اضافه کرده و مخلوط کنید
سپس شیر را کم کم به مخلوط اضافه می کنیم تا به غلظت دلخواه برسد
نکته مهم: پوره نباید زیاد شل باشد
در پایان نمک و فلفل را اضافه می کنیم . - خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود
نکته مهم: برای استفاده از خمیر یوفکای فریز شده، یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و روی بسته را سوراخ کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . درب بسته را باز نکنید. - یک ورق از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر مرطوب شود
سپس خمیر را به شش قسمت تقسیم می کنیم ( یک برش افقی و دو برش عمودی ) - کمی از مواد را داخل خمیر قرار می دهیم.
دو طرف خمیر را توسط چنگال می بندیم.
حالا بورک های آماده را درون سینی فر چیده و روی خمیر ها را به کره ذوب شده آغشته کرده و مقداری کنجد می پاشیم.
خمیرها را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانی گراد قرار می دهیم تا سطح خمیر ها طلایی شوند.
طرز پخت بورک گوشت و کشمش
مواد لازم خمیر
- آرد: ۴ پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
روغن: یک سوم پیمانه
آب لیموسنگی: نصف یک عدد
نمک: یک قاشق چای خوری
آب: یک پیمانه
مواد لازم
- گوشت (چرخ کرده): ۲۵۰ گرم
پیاز درشت (خرد شده): یک عدد
کشمش: یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم - کره (ذوب شده): ۱۲۵ گرم
آرد: به مقدار لازم
طرز تهیه
- آرد، تخم مرغ و روغن را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. آب لیموسنگی، نمک و آب را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید. روی ظرف خمیر را با دستمالی مرطوب بپوشانید و حدود ۳۰ دقیقه در مجاورت دمای محیط قرار دهید تا رو آید.
- برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز و گوشت چرخ کرده را در روغن سرخ کنید. نمک، فلفل سیاه و کشمش را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
- خمیر ور آمده را به ۱۰ قسمت کنید و هر یک را روی سطح آرد پاشی شده نازک پهن کنید. کره ذوب شده را روی هر یک بمالید و مخلوط گوشت را روی آنها پخش کرده و رول کنید.
- رولها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و بقیه کره ذوب شده را روی آنها بمالید. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس برش داده و سرو کنید.
طرز تهیه بورک سوسیس و پنیر
مواد لازم:
- خمیر یوفکا: ۲ عدد
سودا یا آب گازدار: یک دوم پیمانه
روغن: ۳ قاشق سوپ خوری
سوسیس: به مقدار لازم
پنیر گودا (رنده شده): یک سوم پیمانه
پنیر چدار (رنده شده): به مقدار لازم
گوجه فرنگی (ریز خرد شده): یک عدد
فلفل سبز (خرد شده): ۲ عدد
زرده تخم مرغ (کمی زده شده): یک عدد
طرز تهیه
- خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید. سودا یا آب گازدار و روغن را با هم مخلوط کنید. نیمی از این مخلوط را با برس روی خمیر بمالید. خمیر دیگر را روی اولی قرار دهید و بقیه مخلوط را با برس روی آن بمالید، خمیر را طوری برش دهید که هشت مثلث از آن در آید.
- یک برش سوسیس و مخلوط دو پنیر را روی هر مثلث خمیر قرار داده و خمیر با بچینید و در سینی فر بگذارید. زرده تخم مرغ را با برس رویی رولها بمالید.
- با چاقو برش کوچکی روی هر یک از رولها ایجاد کرده و گوجه فرنگی و فلفل خرد شده را در آنها قرار دهید. اجازه دهید بورکها حدود ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فر از قبل گجرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) بپزند تا طلایی و برشته شوند.
طرز تهیه بورک تره فرنگی
مواد لازم خمیر:
- آرد: ۳ پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
سرکه: ۲ قاشق سوپ خوری
نمک: ۲ قاشق چای خوری
آب: یک پیمانه
کره (ذوب شده): ۲۵۰ گرم
مواد لازم
- تره فرنگی (ریز خرد شده): یک کیلوگرم
روغن: ۳ قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
زیره (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه
- برای تهیه خمیر، آرد، نمک، بیکینگ پودر و سرکه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. آب را به تدریج اضافه و مخلوط کنید. روی خمیر به دست آمده را با پارچهای مرطوب بپوشانید و حدود ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.
- روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و تره فرنگی ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شود. رب گوجه فرنگی، فلفل قرمز پودر شده، نمک، زیره و فلفل سیاه پودر شده را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید.
- سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. خمیر را به ۱۵ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت از خمیر را به اندازه قالب پای پهن کنید. هشت قسمت از خمیر را در سینی فر روی هم قرار دهید (روی هر یک کره ذوب شده بمالید و لایه بعدی را قرار دهید.) مخلوط تره فرنگی را روی خمیر به طور یکنواخت پخش کنید.
- بقیه لایههای خمیر را نیز به همین نحو روی هم قرار داده و سپس روی مخلوط تره فرنگی قرار دهید. کره ذوب شده باقیمانده را روی آخرین لایه خمیر بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا خمیر طلایی و برشته شود. سپس سرو کنید.
دستور پخت بورک پای گوشت
مواد لازم
- گوشت گوسفندی (نگینی خرد شده): ۵۰۰ گرم
روغن: ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز (خرد شده): یک عدد
فلفل قرمز (خرد شده): یک عدد
فلفل سبز (خرد شده): ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
مواد لازم خمیر
- آرد: ۴ پیمانه
روغن: یک دوم پیمانه + یک قاشق سوپ خوری
شیر: یک پیمانه
آب: یک دوم پیمانه
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه
- روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. گوشت را از قبل جداگانه پخته و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا برشته شود. فلفل قرمز، فلفل سبز خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل سیاه بزنید.
- برای تهیه خمیر، آرد، نمک، یک دوم پیمانه روغن، شیر و آب را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
- خمیر را حدود ۱۰ دقیقه استراحت دهید و سپس با وردنه روی سطح آرد پاشیده شده به اندازه قالب پای پهن کنید. خمیر را به قالب پای انتقال دهید.
- یک قاشق سوپ خوری روغن باقیمانده را روی خمیر بمالید و قسمت وسط خمیر را کمی گود کنید. مخلوط گوشت را روی خمیر پخش کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شود. سپس سرو کنید.
رسپی بورکا گردویی
مواد لازم
- آرد نخودچی: یک پیمانه
آرد: یک پیمانه
ماست: یک قاشق سوپ خوری
تخم مرغ: یک عدد - روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
آب: یک پیمانه - ماست: ۳ قاشق سوپ خوری
ارده: ۳ قاشق سوپ خوری
گردو (خرد شده): ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ: یک عدد
طرز تهیه
- آرد نخودچی، آرد و آب را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. ماست، تخم مرغ و روغن زیتون را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید. مواد را به خوبی ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را پهن کنید.
- هر قسمت خمیر را از وسط تا کنید. برای تهیه سس ماست و ارده را با هم مخلوط کرده و روی خمیر بمالید. گردوی درشت خرد شده را روی آنها بپاشید و رول کنید.
- رولهای خمیر را برش داده و روی آنها زرده تخم مرغ بمالید و در سینی فر بچینید و حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.
رسپی بورکا کاپ میلفوی
مواد لازم
- خمیر هزارلا: ۱۲ عدد
هویج (رنده شده): ۲ عدد
کدو سبز (رنده شده): ۲ عدد
برگ ج. ۰ عفری (خرد شده): ۲ قاشق سوپ خوری
شبت (خرد شده): به مقدار لازم (در صورت تمایل)
برگ نعناع (خرد شده): به مقدار لازم (در صورت تمایل)
آرد: ۴ قاشق سوپ خوری - تخم مرغ: ۳ عدد
پنیر فتا (خرد شده): ۵۰ گرم
بیکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه
- خمیر هزار لا را به مدت ۵ دقیقه در مجاورت دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. کدو سبز را رنده کنید و آب اضافی آن را با فشار دادن بگیرید.
- کدوی رنده شده، هویج رنده شده، برگ جعفری، شبت و نعناع خرد شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، آرد، پنیر فتای خرد شده، بیکینگ پودر، نمک و فلفل سیاه پودر شده را اضافه و مخلوط کنید.
- هر ۴ لایه خمیر هزارلا را روی هم قرار دهید و در داخل قالب مافین چرب شده با روغن یا کره بگذارید، طوری که اضافه خمیر از لبههای قالب آویزان باشد.
- مخلوط سبزیجات را در حفرههای خمیر بریزید و حدود ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید. آنها را از قالب درآورده و حدود ۱۰ دقیقه دیگر به پخت آنها در فر ادامه دهید. سپس سرو کنید.
نکاتی برای خوشمزه تر شدن بورکای ترکیه ای
- علاوه بر پخت در فر، می توانید انواع بورک و بورک گوشت را درون روغن نیز سرخ کنید.
برای پخت بورک گوشت هر نوع سبزیجاتی را می توانید همراه با گوشت استفاده کنید
میتوانید بدون سبزیجات بپزید و حذف و اضافه کنید
اضافه کردن هویج پخته، ذرت پخته(یا کنسرو شده)، گوجه فرنگی و… کاملا سلیقه ای می باشد
می توانید به جای گوشت از مرغ نیز استفاده کرده و بورک مرغ تهیه کنید.
می توانید در صورت تمایل، گوشت را از مواد بورک حذف کنید.
می توانید خمیر بورک را خودتان در خانه تهیه کنید.
برای تهیه یک بورک ترد و خوشمزه ، استفاده از خمیر یوفکا آماده مناسب تر می باشد. زیرا بورک بافت بهتری خواهد داشت. - مواد گوشتی قبل از قرار دادن روی خمیر، باید کاملا خنک شده و خیلی آبدار نباشند.
منبع : مجله حرف تازه