آموزش تهیه دمنوش به + مزایا و معایب دمنوش به

0

«به» یک میوه بی‌ نظیر و آرام بخش است که خواص شگفت انگیزی برای بدن دارد. این میوه بهشتی به جلوگیری از سرطان کمک می‌کند و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و سلامت دستگاه گوارش می‌شود. از طرف دیگر خوردن میوه‌ی به، به هر شکلی می‌تواند به کاهش وزن کمک کند و موجب سلامت و زیبایی پوست شما شود. یکی از بهترین روش‌های خوردن به، دمنوش آن است.

دمنوش به خواص بیشماری دارد. با توجه به خواص دمنوش به و دارچین این سوال پیش می‌آید که دمنوش به را با چی بخوریم؟ دمنوش با چی خوبه؟ و اصلا دمنوش برای چی خوبه؟!

طرز تهیه دمنوش به تازه و دارچین

نکات آشپزی حرفه ای مواد لازم دمنوش به فوت و فن آشپزی طرز تهیه دمنوش به راز سلامتی دمنوش گیاهی دمنوش به دمنوش خواص دمنوش به چای و دمنوش تغذیه و سلامت ترفندها و نکات آشپزی تازه های سلامت انواع دمنوش های ایرانی آشپزی سنتی آشپزی ساده سریع و آسان

مواد لازم دمنوش به تازه

  • به : ۲ عدد
  • چوب دارچین : ۱ تکه
  • لیموی تازه : به مقدار لازم
  • دانه هل، لیمو عمانی و زعفران: به مقدار لازم (اختیاری)

مرحله اول ؛ طرز خشک کردن میوه به تازه

در اولین مرحله از طرز تهیه دمنوش به باید طرز خشک کردن میوه به را بلد باشید. برای این کار باید به‌ها را خوب بشویید و با رنده درشت یا به کمک چاقو آن‌ها را ریز کنید. سپس به خرد شده را روی یک سینی پهن کنید و یک روز آن را به این حال بگذارید، تا کاملاً خشک شود.

بعد از چند ساعت یا یک روز میوه خشک به را بدون روغن داخل یک ماهیتابه بریزید و شعله گاز را با حرارت ملایم روشن کنید. به‌ها را مدام هم بزنید تا رنگ به کم کم تیره‌تر شود و ظاهری شبیه به چای پیدا کند.

در این مرحله باید مراقب باشید تا به نسوزد و تنها کمی تفت بخورد. تفت دادن به موجب می‌شود تا به چای رنگ دهد و اگر این کار به درستی انجام نشود چای به شما رنگ نخواهد داشت.

مرحله دوم ؛ طرز تهیه دمنوش به و دم کردن چای به

نحوه دم کردن دمنوش به به این صورت است که، باید برای هر نفر یک قاشق غذاخوری به خشک داخل قوری بریزید. برای طعم دادن به دمنوش به می‌توانید یک عدد چوب دارچین، یک عدد دانه هل بدون پوست یا حتی زعفران و لیمو عمانی نیز به دمنوش خود اضافه کنید. به دلیل خواص دمنوش به و هل، هل را در تهیه دمنوش به اضافه می‌کنیم.

در درست کردن دمنوش به، بعد از ریختن مواد خشک در قوری، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید. همانند درست کردن چای ساده، اجازه دهید این دمنوش برای ۲۰ دقیقه روی بخار کتری دم بکشد و رنگ بگیرد.

در نهایت بعد از ریختن چای در فنجان می‌توانید مقداری آب لیمو ترش تازه یا عسل به آن اضافه کنید. سپس دمنوش به و دارچین پر از فایده را نوش جان کنید.

طرز تهیه دمنوش دانه به

نکات آشپزی حرفه ای مواد لازم دمنوش به فوت و فن آشپزی طرز تهیه دمنوش به راز سلامتی دمنوش گیاهی دمنوش به دمنوش خواص دمنوش به چای و دمنوش تغذیه و سلامت ترفندها و نکات آشپزی تازه های سلامت انواع دمنوش های ایرانی آشپزی سنتی آشپزی ساده سریع و آسان

اگر می‌خواهید با دانه به دمنوش درست کنید، ابتدا دانه‌های به را درون یک قوری حاوی آب جوش بریزید. درب قوری را بگذارید و آن را روی حرارت غیرمستقیم شعله گاز قرار دهید. طرز تهیه دمنوش به دانه، همانند طرز تهیه و دم کردن چای است.

برای لعاب انداختن دانه‌های به، باید به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه صبر کنید تا دمنوش دانه به، به خوبی دم بکشد.

مهم‌ترین خواص دمنوش میوه به

با طرز تهیه دمنوش با به تازه آشنا شدید. حال در اینجا می‌خواهیم با فواید دمنوش به، موارد مصرف به صحبت کنیم.

۱- کمک به کاهش وزن

چای به می‌تواند روند کاهش وزن و لاغری را تسریع کند. دمنوش به کالری پایین و فیبر زیادی دارد. ویتامین‌ها و مواد مغذی موجود در این میوه به افرادی که از رژیم غذایی پیروی می‌کنند، کمک می‌کند تا انرژی بیشتری داشته باشند. این دمنوش با تأمین کربوهیدرات‌های سالم؛ به بدن کمک می‌کند تا برای مدت زمان بیشتری احساس سیری کند.

از طرف دیگر خوردن دمنوش به می‌تواند موجب افزایش سوخت و ساز در بدن شود.

نکات آشپزی حرفه ای مواد لازم دمنوش به فوت و فن آشپزی طرز تهیه دمنوش به راز سلامتی دمنوش گیاهی دمنوش به دمنوش خواص دمنوش به چای و دمنوش تغذیه و سلامت ترفندها و نکات آشپزی تازه های سلامت انواع دمنوش های ایرانی آشپزی سنتی آشپزی ساده سریع و آسان

۲- کمک به درمان زخم‌ معده

مطالعات نشان می‌دهد که ترکیبات موجود در میوه به می‌تواند از تشکیل باکتری‌های هلیکوپیلوری جلوگیری می‌کند و به روند درمان زخم معده سرعت می‌بخشد. از طرف دیگر بسیاری از مشکلات مربوط به زخم معده به دلیل استرس و تغذیه نامتعادل رخ می‌دهد.

خوردن دمنوش به کمک می‌کند تا با کنترل استرس و تأمین ترکیبات مفید برای معده، سیستم گوارش عملکرد بهتری داشته باشد و از ایجاد زخم معده جلوگیری شود. خوردن میوه به تأثیر زیادی بر درمان اسهال و همچنین التهاب و ورم معده دارد.

۳- افزایش سیستم ایمنی بدن

به یک میوه مغذی سرشار از ویتامین C است که خوردن آن به صورت چای به می‌تواند با افزایش سطح ایمنی بدن از رشد و گسترش باکتری‌های مضر جلوگیری کند.

۴- مبارزه با رادیکال‌ های آزاد

میوه به سرشار از آنتی اکسیدان است و به از بین بردن رادیکال‌های آزاد و محافظت از سلول‌های بدن کمک می‌کند.

خوردن این دمنوش کمک می‌کند تا بدن شما جوان‌تر بماند و از طرف دیگر ترکیبات موجود در این دمنوش به کاهش استرس، التهاب کمک می‌کند و خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن همچون بیماری‌های قلبی عروقی و فشار خون را کاهش می‌دهد.

نکات آشپزی حرفه ای مواد لازم دمنوش به فوت و فن آشپزی طرز تهیه دمنوش به راز سلامتی دمنوش گیاهی دمنوش به دمنوش خواص دمنوش به چای و دمنوش تغذیه و سلامت ترفندها و نکات آشپزی تازه های سلامت انواع دمنوش های ایرانی آشپزی سنتی آشپزی ساده سریع و آسان

 

۵- جلوگیری از پیری پوست

از دیگر خواص دمنوش میوه به آنتی اکسیدان‌های موجود در آن است. خوردن دمنوش به، به دلیل داشتن آنتی اکسیدان‌های زیاد از پیری پوست جلوگیری می‌کند و کمک می‌کند تا سلول‌های پوست شما جوان و سالم بمانند.

۶- جلوگیری و درمان بیماری‌های ویروسی

تحقیقات نشان داده است که میوه به غنی از ماده‌ای به نام فنلیک است که سال‌ها از آن در طب سنتی برای درمان بیماری‌هایی نظیر آنفولانزا استفاده می‌شود. خواص دمنوش به به عنوان یک ماده ضد ویروسی در کنار آنتی اکسیدان فراوانی که دارد به جلوگیری از بیماری‌هایی مثل سرماخوردگی، آنفولانزا و کرونا کمک می‌کند و در درمان این بیماری‌ها نیز بسیار مؤثر است.

۷- بهبود مشکلات گوارشی

دمنوش به و دارچین برای رفع مشکلات گوارشی بسیار مؤثر است. مطالعات نشان داده است که دمنوش به می‌تواند به بهبود مشکلات مربوط به سیستم گوارشی کمک کند و با محافظت از بافت روده از اختلالات و بیماری‌ های مربوط به روده و کولیت نیز جلوگیری کند.

نکات آشپزی حرفه ای مواد لازم دمنوش به فوت و فن آشپزی طرز تهیه دمنوش به راز سلامتی دمنوش گیاهی دمنوش به دمنوش خواص دمنوش به چای و دمنوش تغذیه و سلامت ترفندها و نکات آشپزی تازه های سلامت انواع دمنوش های ایرانی آشپزی سنتی آشپزی ساده سریع و آسان

۸- کاهش سطح کلسترول خون و بیماری‌های قلبی عروقی

میوه به غنی از فیبرهای محلول است. پس خوردن آن می‌تواند از افزایش کلسترول خون جلوگیری کند و موجب کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی شود. از طرف دیگر خوردن به و دمنوش آن موجب تنظیم فشار خون و کاهش عوارض مربوط به فشار خون بالا مثل سکته و نارسایی‌های قلبی می‌شود.

فواید دمنوش به در بارداری

  • خوردن دمنوش به در بارداری به کاهش حالت تهوع کمک زیادی می‌کند. در بارداری بهترین زمان مصرف دمنوش به در هنگام صبح است.
  • خوردن به در دوران بارداری به بهبود وضعیت گوارشی مادر کمک می‌کند.
  • مصرف دمنوش به برای جلوگیری از سقط جنین بسیار مؤثر است.
  • دمنوش به موجب تقویت رحم در مادران باردار می‌شود.
  • در گذشته به زنان باردار توصیه می‌شد تا برای زیباتر شدن نوزاد خود به یا دمنوش آن را مصرف کنند.
  • به سرشار از ویتامین B6 است و خوردن آن در دوران بارداری به خصوص هفته ۶ تا ۱۴ بسیار مفید است.
  • برخی مطالعات نشان داده است که خوردن به می‌تواند روی افزایش هوش نوزاد و همچنین زیبایی جنین تأثیر زیادی بگذارد.

نکات آشپزی حرفه ای مواد لازم دمنوش به فوت و فن آشپزی طرز تهیه دمنوش به راز سلامتی دمنوش گیاهی دمنوش به دمنوش خواص دمنوش به چای و دمنوش تغذیه و سلامت ترفندها و نکات آشپزی تازه های سلامت انواع دمنوش های ایرانی آشپزی سنتی آشپزی ساده سریع و آسان

ضرر دمنوش به

ضرر دمنوش به چیست؟ به طور کلی خوردن دمنوش به عوارض و ضررهای خاصی ندارد و خواص دمنوش به بیشتر از مضرات آن است.

ولی از آنجایی که طبع میوه به گرم است، ضرر دمنوش به این است که خوردن بیش از اندازه آن برای افراد گرم مزاج مناسب نیست.

از طرف دیگر ممکن است خوردن دمنوش به اثر برخی داروهای خاص را تحت تأثیر قرار دهد، از همین رو بهترین زمان مصرف دمنوش به حداقل ۱ ساعت بعد از مصرف دارو است. به طور کلی بهتر است اعتدال را در مصرف هر نوع دمنوش و چایی رعایت کنید و روزانه یک وعده از دمنوش به استفاده کنید.

منبع : مجله افق کوروش

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ