دستور پخت مافین گوشت قلقلی ؛ غذای شیک و خوشمزه
مافین گوشت قلقلی، یک غذای شیک و خوشمزه است که همه از خوردن آن لذت خواهند برد. این غذا را میتوانید برای مهمانی های ساده یا دورهمی های عصرگاهی تهیه کنید.
- تعداد : ۱۲ نفر
- زمان تهیه : ۴۰ دقیقه
- زمان پخت : ۴۵ دقیقه
مواد لازم
- دو عدد تخم مرغ هم زده
- نصف پیمانه خرده های نان تست
- نصف پیمانه قارچ تازه خرد شده
- نصف پیمانه هویج رنده شده
- ۱/۳ پیمانه پیاز خرد شده
- ۳ قاشق غذا خوری کچاپ
- یک قاشق غذا خوری خردل
- یک قاشق غذا خوری سس گوجه فرنگی با طعم سیر و فلفل
- دو حبه سیر رنده شده
- ۹۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
- نصف پیمانه کچاپ
- ¼ پیمانه سس آلو
- یک قاشق چایخوری پودر چیلی
- ۶۸۰ گرم خامه ترش
- نصف پیمانه پنیر چدار یا پارمسان رنده شده
- پیاز خرد شده
طرز تهیه
- ۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه بزرگ، تخممرغ، خردههای نان، قارچ، هویج، پیاز، ۳ قاشق غذاخوری کچاپ، خردل، سس گوجهفرنگی با طعم فلفل و سیر و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت چرخکرده را اضافه کنید و هم بزنید.
- ۲. حدود ۱/۳ پیمانه مخلوط گوشت را در قالبهای مافین بریزید. قالبها را درون تابه بزرگی قرار دهید.
- ۳. در یک کاسه کوچک، نصف پیمانه کچاپ، سس آلو و پودر چیلی را با یکدیگر مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری از سس را روی هر کدام از گوشتها بریزید.
- ۴. آنها را به مدت ۴۰ دقیقه در فر بپزید تا گوشت به طور کامل مغزپخت شود.
- ۵. در این فاصله پوره سیبزمینی درست کنید. با اسکوپ کوچک بستنی، پورههای سیبزمینی را به صورت گرد روی گوشتها بگذارید. روی آنها پنیر بپاشید و دوباره قالب را به مدت ۵ دقیقه به فر برگردانید تا پنیرها آب شوند.
- ۶. آنها را از فر خارج کنید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس با پیازکوهی خرد شده تزئین و سرو کنید.
منبع : برترین ها