قلوه گاه گوسفندی کجاست

0

قلوه گاه گوسفندی کجاست

قُلوه‌گاه آن بخش از گوشت گوسفندی یا گوساله است که از زیر دنده‌ها شروع می‌شود و تا ران ادامه دارد. قلوه‌گاه شامل دنده‌ها و ماهیچه‌های شکم و حول کمر بوده و حدود ۲۲ درصد از وزن لاشه را تشکیل می‌دهد و چون میزان چربی آن به نسبت بالاست، بیشتر مصارف صنعتی داشته و در فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس و کالباس مصرف می‌شود.

قلوه گاه

البته از قلوه‌گاه برای مصرف گوشت به صورت چرخ کردن نیز استفاده زیادی می‌شود. گوشت قلوه‌گاه دراز و تخت است و جنس آن به نسبت دیگر برش‌های گوشت گوسفندی و گوساله سفت‌تر است.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ