دستور پخت مرغ ترش شمالی اصلی

0

مرغ ترش شمالی به جرات می توان گفت یکی از خوش مزه ترین و لذیذ ترین غذاها می باشد. این خورش از ترکیب سبزی های محلی همراه با رب انار یا آب نارنج و مغز گردو همراه با تکه های مرغ سرخ شده درست میشه. باید اضافه کنم مرغ ترش شمالی با مرغ ترش گیلانی فرق میکنه برای تهیه مرغ ترش به این نسبت سبزی ها رو تهیه کنید جعفری ١٠ دسته، گشنیز ١٠ دسته، برگ سیر ۴ دسته، اناریجه ٢ دسته، زولنگ ٢ دسته، اوجی ١ دسته. این مقدار را برای چند وعده آماده و فریز کنید. البته امروزه می توان این سبزی ها را سرخ شده و آماده در مغازه های سبزی فروشی تهیه کرد.

نکات آشپزی حرفه ای ناهار و شام چی بپزم مواد لازم مرغ ترش مرغ ترش غذای محلی غذای شمالی طرز تهیه مرغ ترش خلاقیت آشپزی آموزش غذای محلی آشپزی سنتی آشپزی خانگی آشپزی ایرانی

مواد لازم برای تهیه مرغ ترش شمالی

ترکیب سینه و ران مرغ ۵ عدد
رب انار ۳ ق غذا خوری
گردو ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سبزی مخصوص مرغ ترش ۲۰۰ گرم
سیر دو حبه
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ ترش شمالی

نکات آشپزی حرفه ای ناهار و شام چی بپزم مواد لازم مرغ ترش مرغ ترش غذای محلی غذای شمالی طرز تهیه مرغ ترش خلاقیت آشپزی آموزش غذای محلی آشپزی سنتی آشپزی خانگی آشپزی ایرانی

مرحله اول ( مرینت کردن مرغ و تفت دادن )

مرغ ها را با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه خوب مزه دار کنید و داخل تابه خوب سرخ کنید تا طلایی شوند.

مرحله دوم ( تفت پیاز و سیر )

پیاز را رنده کنید و یا نگینی ریز خرد کنید. داخل همان تابه که مرغ ها را سرخ کردیم بریرید تفت بدهید تا خوب طلایی شود. سپس سیر رنده شده را اضافه می کنیم تا عطر سیر خارج شود و در آخر سبزی مرغ ترش را اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم.

مرحله سوم ( اضافه کردن گردو و رب انار )

بعد از تفت خوردن سبزی های گردو آسیاب شده را با رب انار خوب تفت می دهیم.

مرحله چهارم ( پخت مرغ ترش )

سپس ۵ لیوان آب سرد را اضافه می کنیم نیم ساعت زمان می دهیم تا گردو ها روغن بی اندازد سپس تکه های مرغ سرخ شده را اضافه می کنیم. سپس حرارت را ملایم می کنیم و زمان می دهیم تا مرغ ترش مون خوب جا بیفتد و همراه با برنج میل کنید.

نکات آشپزی حرفه ای ناهار و شام چی بپزم مواد لازم مرغ ترش مرغ ترش غذای محلی غذای شمالی طرز تهیه مرغ ترش خلاقیت آشپزی آموزش غذای محلی آشپزی سنتی آشپزی خانگی آشپزی ایرانی

نکات و فوت و فن های مرغ ترش شمالی با رب انار

  • ۱۰ دقیقه پایانی خورش نصف لیوان آب نارنج می توان اضافه کرد.
  • زمانی که آب سرد اضافه می کنیم چند تکه یخ داخلش بی اندازید تا شوک به گردو ها وارد شود و روغن بیشتری بی اندازد.
  • غلظت این خورشت مثل فسنجان باید باشد نباید زیاد آبکی شود.
  • می توان سینه مرغ را فیله کرد.
  • در انتهای پخت ۱ ق غذا خوری رب آلوچه می شود اضافه کنیم.
  • سبزی مخصوص حتما سرخ شود.
  • اگر سبزی محلی در دسترس نبود از سبزی معطر استفاده کنید ولی طعم اصلی این غذا بخاطر وجود سبزی می باشد.
  • می توان بجای مرغ از اردک یا مرغ درسته استفاده شود.

نکات آشپزی حرفه ای ناهار و شام چی بپزم مواد لازم مرغ ترش مرغ ترش غذای محلی غذای شمالی طرز تهیه مرغ ترش خلاقیت آشپزی آموزش غذای محلی آشپزی سنتی آشپزی خانگی آشپزی ایرانی

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ