طرز تهیه غذاهای خوشمزه برای عید فطر

0

عید فطر از مهم‌ترین جشن‌ها و اعیاد مسلمانان، پایان ماه رمضان و روز اول ماه شوال است. در کشورهای اسلامی، عید فطر از جمله اعیاد بسیار مهم محسوب می‌شود و معمولاً با تعطیلی رسمی همراه است. در این روز، روزه حرام است و مسلمانان نماز عید برگزار می‌کنند. مسلمانان در این روز در کنار خانواده خود جشن می گیرند و عید را بهم تبریک می گویند. اغلب خانواده ها در این روز مهمانی می دهند و از برادران و خواهران  دینی خود پذیرایی می کنند.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم ناهار و شام چی بپزم غذای عید فطر عید فطر طرز تهیه مرغ بختیاری آشپزی سنتی آشپزی با مرغ آشپزی با ماهی آشپزی با گوشت آشپزی آسان در خانه

غذای خوشمزه با مرغ برای عید فطر: مرغ بختیاری

اگر از درست کردن مرغ های تکراری خسته شده اید به شما توصیه می کنیم این روش مرغ را امتحان کنید. مرغ بختیاری بسیار خوش عطر و خوشمزه میباشد.

مواد لازم برای درست کردن مرغ بختیاری

مرغ بدون پوست و ریز خرد شده                   ۱ عدد متوسط

پیاز متوسط                                               ۴ عدد

نمک ، زرد چوبه ، زعفران کاری                      به مقدار لازم

ترشی ناردون ( دانه انار خشک شده )            ۲ پیمانه

روغن                                                      به مقدار لازم

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم ناهار و شام چی بپزم غذای عید فطر عید فطر طرز تهیه مرغ بختیاری آشپزی سنتی آشپزی با مرغ آشپزی با ماهی آشپزی با گوشت آشپزی آسان در خانه

طرز تهیه :

  • ابتدا در یک قابلمه روغن بریزید
  • حالا پیاز ها را که با رنده ریز رنده کرده ایم اضافه و تفت میدهیم
  • در این فاصله دانه های انار خشک شده یا ترشی ناردون را با ۲ لیوان آب حدود نیم ساعت می جوشانیم تا غلیظ شودو از صافی رد میکنیم و بعد مرغ های تیکه شده را به پیازها که طلایی شده اند اضافه و تفت می دهیم
  • کمی که سرخ شدند نمک ، زرد چوبه ، کاری ، زعفران آب کرده را اضافه و کاملاَ تفت میدیم
  • حالا ترشی ناردون را اضافه کرده و  در قابلمه را می گذاریم تا با حرارت کم پخته و آب آن بخار شود.
  • مرغ بختیاری آماده است

این غذای خوشمزه را که یکی از لذیذترین غذاهای مخصوص عید فطر است درست کنید و عیدتان را در کنار خانواده به خوشی با خوشمزه های مخصوص این عید بگذرانید.

درست کردن جوجه کباب به سبک جدید برای عید فطر : جوجه کباب با سس گوجه فرنگی

همه ما اکثرا جوجه کباب را با ماست و یا سس مایونز درست می کنیم. ولی امسال برای عید فطر می خواهیم یک جوجه متفاوت و خوشمزه را آموزش دهیم که با سس قرمز درست میشود.

مواد لازم برای تهیه سس :

رب گوجه فرنگی                   ۲ قاشق غذا خوری

آبلیمو                                 ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری

روغن زیتون                        ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری

آب                                  ۵ پیمانه

فلفل و دارچین                    به میزان لازم

کافی است با مواد فوق سس را تهیه کنید و با برس مخصوص غذا در اواسط پخت دو مرحله روی کباب ها بزنید.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم ناهار و شام چی بپزم غذای عید فطر عید فطر طرز تهیه مرغ بختیاری آشپزی سنتی آشپزی با مرغ آشپزی با ماهی آشپزی با گوشت آشپزی آسان در خانه

غذا با گوشت برای عید فطر : یک غذای شیک برای مهمانی های شیک و باشکوه

  • این غذا با فیله گوشت درست می شود.  کافی است گوشت را نیم ساعت در فلفل بخوابانید.
  • در مرحله بعد سیر و پیاز را در ظرف مناسبی بریزید.
  •  سپس سرکه را با سس گوجه ‌فرنگی و کمی نمک  ومقداری آب روی حرارت کم بگذارید تا بجوشد و آب آن تمام شود.
  • سپس آن را بردارید تا خنک شود.
  • زرده تخم‌مرغ را با کمی نمک و دو قاشق آب هم بزنید و به روش بن ‌ماری داغ کنید.

نکته: روش بن ماری چیست؟

گرم کردن و حل کردن مواد غذایی روی بخار آب را روش بن ماری میگویند . مثلا محتوی ظرف غذا را در ظرف آبی قرار داده و آن را روی حرارت اجاق گاز قرار داده تا آب آرام آرام بجوشد و غذای سرد به این وسیله گرم شود. در واقع، این بهترین و بهداشتی ترین روش برای گرم کردن غذا و حل کردن شکلات می باشد.

  • کره را کم‌کم اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا سس غلیظی مانند مایونز به دست آید.
  • سپس ترخون و گشنیز را با پیاز، سیر پخته شده و قارچ به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
  • روی گریل یا یک تابه سنگین، مقداری روغن بریزید و تورندو ‌را در تابه یا گریل گرم بیندازید.
  •  پس از دو یا سه دقیقه برگردانید و پس از سه دقیقه دیگر نمک بپاشید و بردارید.
  • تورندو آماده است.
  • حالا وقت آن است که سس را در ظرف جداگانه‌ای کنار ظرف تورندو بگذارید و با نان سفید، سیب‌زمینی پخته یا سرخ کرده‌ روی میز بگذارید و سرو کنید.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم ناهار و شام چی بپزم غذای عید فطر عید فطر طرز تهیه مرغ بختیاری آشپزی سنتی آشپزی با مرغ آشپزی با ماهی آشپزی با گوشت آشپزی آسان در خانه

غذا با ماهی برای عید فطر : طرز تهیه ماهی سالمون با سس خردل عسلی

ماهی سالمون یکی از خوشمزه ترین ماهی ها میباشد. اینبار می خواهیم به روشی نو این خوشمزه را درست کنیم.

مواد لازم برای سالمون با سس خردل عسلی :

فیله سالمون                     ۶۸۰ تا ۹۰۰ گرم

* خردل عسلی                   ۳ قاشق غذاخوری  (یک و نیم قاشق غذاخوری عسل به اضافه ی یک و نیم قاشق غذاخوری خردل)

سیر له شده                      ۳ حبه

روغن زیتون                       ۳ قاشق غذاخوری

آبلیمو                               ۱ قاشق غذاخوری

شوید تازه خرد شده           ۱ قاشق غذاخوری

نمک                                مقدار کمی

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم ناهار و شام چی بپزم غذای عید فطر عید فطر طرز تهیه مرغ بختیاری آشپزی سنتی آشپزی با مرغ آشپزی با ماهی آشپزی با گوشت آشپزی آسان در خانه

طرز تهیه سالمون با سس خردل عسلی :

  • فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
  • سیر، دو قاشق روغن زیتون، آبلیمو، خردل عسلی، شوید و نمک را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
  • سینی فر را با آلومینیوم پوشانده دو طرف فیله ها را روغن زیتون بمالید و روی سینی فر بچینید
  • سپس سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
  •  هر دو طرف فیله ها را با استفاده از قلم های مخصوص آشپزی با روغن زیتون آغشته کرده و آنها را روی سینی فر بچینید.
  • حالا با قلم روی فیله را با مخلوط خردل عسلی بپوشانید.
  • سینی را داخل فر گذاشته و ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا سالمون ها بپزند (البته نه خیلی!).
  • اگر وسط ماهی کمی خام باشد مشکلی ندارد، زیرا بعد از بیرون آوردن از فر به خاطر حرارت بالا، قسمت های نپخته هم می پزند.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ