درست کردن لواشک هلو

0

درست کردن لواشک هلو

طرز تهیه لواشک هلو در فر ، طرز تهیه لواشک هلو و شلیل ، طرز تهیه لواشک هلو خانگی ، طرز تهیه لواشک هلو فوری

یکی از انواع تنقلات که طرفداران زیادی دارد انواع لواشک‌ها در طعم‌های مختلف هستند. گاهی به دلیل عدم رعایت نکات بهداشتی در تهیه برخی از لواشک‌های بازاری افراد ترجیح می‌دهند که لواشک را در خانه تهیه کنند تا با خیال راحت از طعم و مزه‌ی لواشک های خانگی لذت ببرند. اما همه می‌دانیم که برای تهیه لواشک به یک فضای باز با نور زیاد آفتاب و محیطی خشک و بدون رطوبت نیاز است، که این شرایط برای منازل در نقاط مختلف فراهم نیست. با آموزش طرز تهیه لواشک در فر می‌توانید در هر منطقه با هر نوع آب و هوا، انواع لواشک‌ها را در مدت ۲ الی ۳ ساعت درست کرده و از طعم بی نظیر آن‌ها لذت ببرید.

لواشک خانگی طرز تهیه لواشک هلو طرز تهیه لواشک در فر

مواد لازم
هلو ۱۰ عدد
آب یک پیمانه
شلیل (دلخواه)  ۳ عدد

زمان لازم برای آماده شدن لواشک ۳ ساعت

دستور تهیه

  • هلو‌ها را خوب بشویید، هسته و پوست آنها را جدا کنید.
  • اگر از شلیل هم استفاده کردید، شلیل را بشویید و پوست و هسته‌ی آن را بگیرید.
  • هلو و شلیل را خرد کنید و همراه آب در یک قابلمه بریزید.
  • قابلمه را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و آبش تمام شود.
  • پس از اینکه میوه‌ها پختند و کاملا له شدند آن‌ها را در غذا ساز یا مخلوط کن بریزید تا به حالت پوره درآیند.
  • کف سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کنید و یک لایه نازک از پوره هلو را روی آن بریزید.
  • فر را روشن کنید و روی حرارت ۱۲۰ درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود.
  • سپس سینی را به مدت یک تا دو ساعت در فر بگذارید تا لواشک سفت شود.
  • سپس آن را از فر خارج کنید. اگر قسمت‌هایی از لواشک هنوز نرم بود، سینی را بیرون بیاورید و پس از یک الی دو ساعت دوباره فر را روشن کرده و سینی را در فر بگذارید.

لواشک شما آماده سرو است… می‌توانید برای ماندگاری بیشتر آن‌ها را داخل یخچال نگهداری کنید.

لواشک خانگی طرز تهیه لواشک هلو طرز تهیه لواشک در فر

چند نکته:

  • در لواشک هلو می‌توانید کمی نمک، تمبر هندی، جوهر لیمو و… نیز اضافه کنید.
  • اگر برای تهیه لواشک از میوه‌های ترش مثل آلوچه استفاده کردید، ولی شما لواشک شیرین دوست دارید می‌توانید کمی عسل به مواد پوره شده اضافه کنید.‌
  • در پایان کار نیز می‌توانید کمی گلپر به لواشک بپاشید.
  • در طرز تهیه لواشک در فر علاوه بر آماده شدن سریع لواشک، مشکل نشستن گرد و غبار روی لواشک در روش سنتی خشک کردن، وجود ندارد.

شما نیز می‌توانید انواع لواشک‌ را در منزل به شکل کاملا بهداشتی تهیه کنید و از طعم آن‌ها لذت ببرید. اگر تجربه یا نظری برای تهیه لواشک در فر دارید آن را با ما و دیگر مخاطبان در بخش ارسال نظر در پایین همین صفحه در میان بگذارید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ