طرز درست کردن ترشی آلبالو

1

طرز درست کردن ترشی آلبالو

طرز تهیه ترشی آلبالو با سرکه سیب ، طرز تهیه ترشی آلبالو با سرکه قرمز ، ترشی آلبالو با آب نمک ، برای ترشی البالو از چه سرکه ای استفاده کنیم ، ترشی آلبالو فوری ، فوت و فن ترشی آلبالو ، طرز تهیه ترشی آلبالو ملس

یکی از انواع ترشی‌هایی که می‌توانید با میوه‌های تابستانی تهیه کنید ترشی آلبالوست. آلبالو خواص بسیار زیادی اعم از انواع ویتامین‌های A، B و C دارد. همچنین حاوی مقادیر زیادی آهن، کلسیم، فسفر، کلر، گوگرد، منیزیم، سدیم، پتاسیم، مس، روی، منگنز و کوبالت است. با درست کردن ترشی آلبالو در فصل تابستان می‌توانید در تمام فصول از خواص آلبالو بهره ببرید. طرز تهیه ترشی آلبالو با سرکه سفید بسیار راحت است و در عین حال طعم فوق‌العاده‌ای دارد. در ادامه ۴ روش برای تهیه این ترشی را خواهید خواند.

مواد لازم ترشی آلبالو طرز تهیه ترشی آلبالو آموزش انواع ترشی

طرز تهیه ترشی آلبالو

ترشی آلبالو با سرکه سفید

مواد لازم به اندازه دو کاسه ترشی
 آلبالو  نیم کیلوگرم
شکر  ۱ قاشق مرباخوری
نمک  ۱ قاشق مرباخوری
سرکه سفید نیم کیلوگرم

زمان لازم برای آماده‌سازی ۱۵ دقیقه

دستور تهیه:

  • آلبالو‌ها را خوب بشویید و اگر می‌توانید هسته‌ آن‌ها را بگیرید. مراقب باشید که له نشوند.
  • سپس آن‌ها را در یک شیشه کاملا خشک و تمیز بریزید و شکر و نمک را به آن اضافه کنید.
  • نهایتا سرکه سفید را در شیشه بریزید تا روی همه‌ آلبالو‌ها را بگیرد.
  • در شیشه را محکم ببندید و آن را یک هفته در یخچال بگذارید تا ترشی شود.
  • ترشی آلبالو را می‌توانید با انواع غذا‌ها نوش جان کنید.

ترشی آلبالو بدون شکر

مواد لازم
آلبالو ۱ کیلوگرم
نمک به میزان لازم
سرکه سفید به میزان لازم

زمان لازم برای آماده‌سازی ۱۵ دقیقه

دستور تهیه:

  • ابتدا آلبالو‌ها را تمیز بشویید و دم آن‌ها را بگیرید. کمی نمک روی آن‌ها بپاشید، آنها را پخش کنید و صبر کنید تا آلبالو‌ها کاملا خشک شوند.
  • سپس آلبالو‌ها را در شیشه کاملا خشک و تمیز بریزید و شیشه را از سرکه سفید پر کنید.
  • در شیشه را محکم ببندید و شیشه را در یخچال بگذارید تا ترشی جا بیفتد.
  • پس از حداقل ۱۰ روز می‌توانید ترشی آلبالو را با انواع غذا‌ها نوش جان کنید.

نوش جان …

ترشی آلبالو با رب انار

مواد لازم
آلبالو ۱ کیلوگرم
سرکه سفید ۴ لیوان
نمک ۱ قاشق غذاخوری
رب انار ۴ قاشق غذاخوری
گلپر ۱۲ پر

دستور تهیه ترشی آلبالو با رب انار و گلپر:

  • آلبالوها را شسته، دم آن‌ها را جدا کرده و اجازه دهید کاملا خشک شوند.
  • آن‌ها را درون دبه‌های تمیز شیشه‌ای بریزید.
  • سپس رب انار، گلپر، نمک و سرکه را به خوبی مخلوط کرده و روی آلبالوها ریخته و ۳ هفته در جای خنک و سایه قرار دهید تا جا بیافتد.

مواد لازم ترشی آلبالو طرز تهیه ترشی آلبالو آموزش انواع ترشی

ترشی آلبالو شور

مواد لازم
آلبالو ۱ کیلوگرم
سرکه سفید ۴ لیوان
آب جوش سرد شده ۱-۲ لیوان
نمک به میزان لازم
سرکه نصف لیوان

دستور تهیه شور آلبالو:

  • ابتدا در شیشه‌ای آلبالوهای شسته رو تا دهانه پر می‌کنید.
  • بعد در ظرفی جداگانه آب و نمک و سرکه را با هم مخلوط می‌کنید و به آرامی درون شیشه می‌ریزید.
  • آب باید تا سر آلبالو ها را بگیرد.
  • مدت ۴ الی ۵ روز درون یخچال بگذارید.
  • بعد از این مدت شور ترشی آماده است. (میزان نمک را بنا به سلیقه خود کنترل کنید.)

چند نکته:

  • توجه کنید که مقدار کالری موجود در ترشی آلبالو حدود ۳۵۰ کیلوکالری است.
  • قابل ذکر است که بهترین سرکه برای تهیه ترشی آلبالو سرکه قرمز است، ولی اکثر افراد تند و تیزی سرکه سفید را برای این ترشی ترجیح می‌دهند.
  • هرگز از سرکه به تنهایی برای تهیه ترشی استفاده نکنید، زیرا طعم و مزه خوبی پیدا نمی‌کند.
  • از آب ترشی آلبالو می‌توانید برای تهیه سس انواع سالاد استفاده کنید؛ به طور کلی آب این ترشی جایگزین خوبی برای آبلیمو است.
  • اگر می‌توانید بهتر است که هسته‌های آلبالو‌ها را بگیرید و بعد با آن‌ها ترشی درست کنید.
  • در شیشه ترشی را محکم ببندید تا هیچ هوایی به آن وارد نشود؛ اگر هوا وارد شود موجب فاسد شدن و کپک زدن ترشی می‌شود.
  • برای تهیه ترشی از آلبالو‌های سالم و یکدست استفاده کنید.‌
  • می‌توانید نصف شیشه را با سرکه و نصف دیگر را با آب نمک جوشیده پر کنید. به خصوص اگر از سرکه صنعتی استفاده می‌کنید.
  • سعی کنید آلبالو هایتان را مرغوب و باکیفیت تهیه نمایید تا ترشی یکدست و خوشمزه ای را در نهایت داشته باشید و استفاده از آلبالوهای سیاه شده را از فکرتان دور بریزید.
  • نیاز به یک زمان ۷ الی ۱۰ روز می باشد که ترشی ها جا بیافتد پس لطفا تحمل کنید تا کیفیت را میهمان سفره های خود کنید.
  • بهتر است تمامی شاخه های  آلبالو را جدا کنید و آن ها را در داخل ترشی نیاندازید.

سخن آخر

آلبالو آنقدر میوه لذیذی است که اکثرا مقداری از آن را فریز می‌کنیم تا وقتی فصلش تمام شد و هوس خوردن آن به سرمان زد، از فریزر دربیاوریم و با نمک به سراغش برویم؛ یا با تهیه لواشک آلبالو و یا خشک کردن آلبالو، سعی می‌کنیم این طعم بهشتی را در باقی فصول نیز مهمان خانه‌هایمان کنیم. میوه‌ای که علاوه بر طعم‌اش خاصیت‌های فراوانی هم که دارد باعث می‌شود در همه فصل‌ها هوش خوردنش را داشته باشیم.

این ترشی را می‌توانید مدت‌ها در یخچال نگهداری کنید بدون اینکه خراب شود. اگر شما هم نظر یا تجربه‌ای برای تهیه ترشی آلبالو دارید آن را با ما و دیگر مخاطبان در بخش نظرات در میان بگذارید. اگر به ترشی‌های خاص علاقه‌مندید می‌توانید طرز تهیه ترشی با میوه های تابستانی و ترشی ازگیل و ترشی گوجه سبز و سیر ترشی را نیز بخوانید. همچنین توصیه می‌کنیم اگر به طعم آلبالو علاقه دارید، طرز تهیه آلبالو پلو را نیز در انگیزه از دست ندهید!

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

1 نظر
  1. رویا می گوید

    بدون اغراق خوشمزه ترین ترشی هست دهنم آب افتاد