موساکا غذای کجاست و کدام کشوره
موساکا غذای کجاست چیست موساکا غذای کدام کشور است
موساکا از غذاهایی است که با بادنجان یا سیبزمینی درست میشود. اغلب دارای گوشت چرخکرده و از غذاهای کشورهای امپراتوری سابق عثمانی و دارای تنوع منطقهای و محلی فراوانی است.
در ترکیه آن را تفت داده و به سبک کاسرول سرو کرده و به صورت گرم یا دمای اتاق مصرف میکنند. نوعی از آن در جهان عرب سرد خورده میشود. در بالکان به صورت لایه لایه تهیه شده و به صورت گرم سرو میشود. در بیشتر انواع آن روی آن لایهای ضخیم از سس متشکل از شیر و تخممرغ (کاستارد) یا آرد (سس بشامل) میریزند.
نام و ریشه آن
نام انگلیسی موساکا از کلمهٔ یونانی Μουσακάς، گرفته شده که از نام این خوراک در زبان عربی که مسقعه (به معنی خنک) خوانده میشود گرفته شده است. در ترکیه بدان musakka میگویند.
خاستگاه | یونان، خاورمیانه (به شکل سالاد پخته)، آلبانی، بوسنی و هرزگوین، بلغارستان، کرواسی، مقدونیه، رومانی، ترکیه، اسلوونی و صربستان (شکل سه لایه) |
---|---|
منطقه | بالکان و مدیترانهٔ شرقی |
دمای سرو | داغ |
مواد اصلی | بادنجان و/یا سیبزمینی، گوشت چرخکرده |
ساتین