طرز تهیه مربای انجیر زرد تازه

0

طرز تهیه مربا انجیر زرد ، طرز تهیه مربای انجیر له شده ، مربای انجیر زعفرانی ، طرز تهیه مربا انجیر زرد تازه ، طرز تهیه مربا انجیر زرد له شده ، خوشمزه ترین مربای انجیر ، نکات پخت مربای انجیر

طرز تهیه مربای انجیر زرد تازه

یکی از مهم‌ترین وعده‌های غذایی وعده‌ی صبحانه است که بهتر است از مواد غذایی مقوی در این وعده استفاده شود. در این میان، مربای انجیر زرد گزینه‌ای مناسب، بسیار مقوی و خوشمزه برای این انتخاب است. پس دست به کار شوید و یک مربای انجیر خوشمزه برای خانواده درست کنید و لذت ببرید. مربای انجیر را هم با انجیر زرد (یا سبز) و هم با انجیر سیاه می‌توان تهیه کرد. ما در این مقاله طرز تهیه مربای انجیر زرد را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم مربای انجیر طرز تهیه مربای انجیر آموزش انواع دسر

طرز تهیه مربای انجیر زرد

مواد لازم
انجیر  ۱ کیلو
شکر  ۷۰۰ گرم
آب ۱ لیوان
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
 زعفران دم کرده  ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)

زمان لازم برای آماده سازی ۱ ساعت

طرز تهیه (روش اول)

  • یک قابلمه بزرگ را روی حرارت بگذارید و شکر و آب را در آن بریزید تا بجوشد و غلیظ شود.
  • پس از اینکه به حالت شیره در آمد انجیر‌های شسته شده را به آن اضافه کنید.
  • حرارت را کم کنید و حدود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید تا انجیر‌ها نرم شوند.
  • سپس گلاب و آبلیمو را اضافه کنید.
  • پس از ۵ دقیقه زعفران دم کرده را اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید و کمی صبر کنید تا خنک شود.
  • مربا  را درون ظرف شیشه‌ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه (روش دوم)

  • انجیر‌ها را خوب بشویید و دم آنها را کمی کوتاه کنید.
  • انجیر‌ها را در یک ظرف لعابی بریزید و شکر‌ها را روی آن پخش کنید و آن را به مدت ۷ ساعت در یخچال بگذارید تا تمام شکر‌ها آب و حل شوند.
  • پس از آن مخلوط را به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت بگذارید تا بجوشد و انجیر‌ها پخته شوند. (مراقب باشید سر ریز نشود)
  • در این مدت روی ظرف کمی کف جمع می‌شود که برای خوش رنگ شدن مربا باید آن کف‌ها را با قاشق جمع کنید.
  • پس از ۱۵ دقیقه جوشیدن دارچین و هل را اضافه نمایید.
  • سپس یک سوم پیمانه آب جوشیده به آن اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید.
  • پس از آن آبلیمو و عصاره وانیل را به همراه زعفران دم کرده به آن اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه شعله را خاموش کنید.
  • پس از اینکه کمی سرد شد آن را در ظرف شیشه‌ای دردار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

چند نکته

  • انجیر‌های ریز برای تهیه مربا مناسب‌تر هستند.
  • انجیرها زیاد نرم یا زیاد سفت نباشند.
  • در زمان پخت مربا مراقب باشید مربا سر ریز نشود.
  • اگر مارمالاد انجیر دوست دارید می‌توانید آن را آنقدر بجوشانید تا له شود.
  • برای خوش رنگ‌تر شدن مربا می‌توانید پوست انجیر‌ها را بکنید.
  • اگر دوست دارید که انجیر‌ها له نشوند بهتر است که پوست و دم انجیر را جدا نکنید.‌
  • می‌توانید به جای گلاب از یک هشتم قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.

برخی از خواص انجیر

  • طبع انجیر گرم است و به خاطر قند بالایی که دارد بسیار انرژی زاست.
  • انجیر منبع غنی از فیبر است که به رفع یبوست کمک قابل توجهی می‌کند.
  • این میوه‌ی خوشمزه سرشار از کلسیم، منیزیم، فسفر و ویتامین‌های آ، ب و ث است.
  • انجیر قند بالایی دارد و چاق کننده است.
  • تعرق بدن را زیاد و حرارت بدن را کم می‌کند.
  • انجیر چه به صورت خشک و به چه به صورت تازه به بهبود فعالیت‌های گوارشی کمک قابل توجهی می‌کند.
  • جوشانده‌ی انجیر برای رفع ورم گلو و التهابات سینه مناسب است.
  • انجیر به خاطر مواد مغذی که دارد برای خانم‌های باردار بسیار توصیه می‌شود.
  • به دلیل کلسیم بالایی که دارد برای درمان درد‌های استخوان‌ها و مفاصل و تحکیم استخوان‌ها مفید است و استفاده‌ی روزانه‌ی آن با شیر برای درمان آرتروز و درد مفاصل مفید است.

با توجه به خواص زیادی که برای انجیر گفته شد خوب است که مربای آن را تهیه کنید تا همیشه این ماده‌ی مغذی را در منزل داشته باشید.

اگر شما نیز تجربه‌ای از درست کردن مربای انجیر زرد دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن می‌شناسید، تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. می‌توانید نظرات و سوالات خود را از طریق بخش “ارسال نظر” در انتهای همین صفحه برای ما ارسال نمایید تا به سوالاتتان پاسخ داده و تجربیاتتان را با دیگران به اشتراک بگذاریم.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ