طرز تهیه رولت کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی
رولت کدو حلوایی با خامه ، آموزش رولت کدو حلوایی ، شیرینی رولت کدو حلوایی
طرز تهیه رولت کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی
مدت زمان تهیه رولت کدو حلوایی برای شب یلدا کمتر از ۳۰ دقیقه خواهد بود. جهت آشنایی با طرز تهیه رولت هندوانه و رولت خامه ای به بخش آشپزی مراجعه فرمایید.
طرز تهیه رولت کدو حلوایی برای شب یلدا
مواد لازم | |
آرد | ۳/۴ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پوره کدو حلوایی | ۲/۳ پیمانه |
پودر قند | ۱/۴ پیمانه |
بیکینگ پودر | ۱/۲ قاشق چایخوری |
جوش شیرین | ۱/۲ قاشق چایخوری |
وانیل | ۱/۸ قاشق چایخوری |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
زنجبیل | ۱/۲ قاشق چایخوری |
جوز هندی | ۱/۸ قاشق چایخوری |
میخک | ۱/۸ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ پینچ |
دستور تهیه:
- فر را روی درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
- در ظرف نسبتا گودی مواد خشک شامل آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین، زنجبیل، جوز هندی و میخک را با یکدیگر ترکیب و از الک ریز رد کنید.
- در ظرف دیگری، تخم مرغ، وانیل و شکر را به مدت ۱۰ دقیقه به کمک همزن برقی بزنید تا سفید و کرم رنگ شود.
- در ادامه پوره کدو حلوایی را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید.
- در این مرحله مواد خشک الک شده را به آرامی در چند مرحله به مخلوط تخم مرغ بیفزایید و به کمک لیسک، مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید.
- کف سینی رولت ۲۰*۳۰ را با کاغذ روغنی بپوشانید و با قلممو چرب کنید.
- مایه رولت کدو حلوایی را درون سینی رولت ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در فر که از قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دهید تا زمانی که روی رولت به رنگ طلایی در بیاید.
- در این فاصله روی یک حوله تمیز و یا یک تکه کاغذ روغنی ۱/۴ پیمانه پودر قند ذکر شده در مواد لازم را الک کنید و پس از خارج کردن رولت از فر و خنک شدن آن، رولت را روی این پارچه برگردانید و شروع به رول کردن رولت به همراه پارچه کنید تا رولت فرم مورد نظر را به خود بگیرد و کاملا خنک شود.
- در فاصلهای که رولت در حال خنک شدن است، مواد میانی رولت را تهیه نمایید.
طرز تهیه مواد میانی رولت کدو حلوایی
مواد لازم | |
پنیر خامهای | ۲۵۰ گرم |
کره | ۶ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۱/۸ قاشق چایخوری |
پودر قند | ۱ پیمانه |
دستور تهیه:
- برای تهیه مواد میانی رولت کدو حلوایی، پنیر خامهای به دمای محیط رسیده، کره ذوب شده و خنک، وانیل و پودر قند را به کمک همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
- در صورتی که مایه از غلظت مورد نظر برخوردار نبود، کمی پودر قند به آن اضافه کنید.
- در صورتی که مایه بیش از حد غلیظ بود، یک تا دو قاشق آب به آن اضافه کنید.
- در صورت تمایل به جای کرم خامهای، میتوانید از خامه فرم گرفته قنادی استفاده نمایید.