طرز تهیه رولت کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی

0

رولت کدو حلوایی با خامه ، آموزش رولت کدو حلوایی ، شیرینی رولت کدو حلوایی

طرز تهیه رولت کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی

مدت زمان تهیه رولت کدو حلوایی برای شب یلدا کمتر از ۳۰ دقیقه خواهد بود. جهت آشنایی با طرز تهیه رولت هندوانه و رولت خامه ای به بخش آشپزی مراجعه فرمایید.

مواد لازم رولت کدو حلوایی طرز تهیه رولت کدو حلوایی شیرینی شب یلدا دسر یلدایی عروس دسر شب یلدا

طرز تهیه رولت کدو حلوایی برای شب یلدا

مواد لازم
آرد ۳/۴ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
پوره کدو حلوایی ۲/۳ پیمانه
پودر قند ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری
جوز هندی ۱/۸ قاشق چایخوری
میخک ۱/۸ قاشق چایخوری
نمک ۱ پینچ

دستور تهیه:

  1. فر را روی درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
  2. در ظرف نسبتا گودی مواد خشک شامل آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین، زنجبیل، جوز هندی و میخک را با یکدیگر ترکیب و از الک ریز رد کنید.
  3. در ظرف دیگری، تخم مرغ، وانیل و شکر را به مدت ۱۰ دقیقه به کمک همزن برقی بزنید تا سفید و کرم رنگ شود.
  4. در ادامه پوره کدو حلوایی را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید.
  5. در این مرحله مواد خشک الک شده را به آرامی در چند مرحله به مخلوط تخم مرغ بیفزایید و به کمک لیسک، مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید.
  6. کف سینی رولت ۲۰*۳۰ را با کاغذ روغنی بپوشانید و با قلم‌مو چرب کنید.
  7. مایه رولت کدو حلوایی را درون سینی رولت ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در فر که از قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده است قرار دهید تا زمانی که روی رولت به رنگ طلایی در بیاید.
  8. در این فاصله روی یک حوله تمیز و یا یک تکه کاغذ روغنی ۱/۴ پیمانه پودر قند ذکر شده در مواد لازم را الک کنید و پس از خارج کردن رولت از فر و خنک شدن آن، رولت را روی این پارچه برگردانید و شروع به رول کردن رولت به همراه پارچه کنید تا رولت فرم مورد نظر را به خود بگیرد و کاملا خنک شود.
  9. در فاصله‌ای که رولت در حال خنک شدن است، مواد میانی رولت را تهیه نمایید.

طرز تهیه مواد میانی رولت کدو حلوایی

مواد لازم
پنیر خامه‌ای ۲۵۰ گرم
کره ۶ قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
پودر قند ۱ پیمانه

دستور تهیه:

  1. برای تهیه مواد میانی رولت کدو حلوایی، پنیر خامه‌ای به دمای محیط رسیده، کره ذوب شده و خنک، وانیل و پودر قند را به کمک همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
  2. در صورتی که مایه از غلظت مورد نظر برخوردار نبود، کمی پودر قند به آن اضافه کنید.
  3. در صورتی که مایه بیش از حد غلیظ بود، یک تا دو قاشق آب به آن اضافه کنید.
  4. در صورت تمایل به جای کرم خامه‌ای، می‌توانید از خامه فرم گرفته قنادی استفاده نمایید.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ