طرز تهیه سس قرمز تند با رب گوجه
طرز تهیه سس گوجه با سرکه ، طرز تهیه سس قرمز برای سیب زمینی سرخ کرده ، طرز تهیه سس قرمز با رب ، طرز تهیه سس قرمز برای فلافل
طرز تهیه سس قرمز تند با رب گوجه
سس، نوعی چاشنی غلیظ است که برای طعم و مزهدادن به انواع غذاها از آن استفاده میشود. کلمه “سس” یک واژه فرانسوی است که ریشه لاتین دارد. دنیای سسها دنیایی متفاوت و متنوع است و میتوان انواع سسهای مختلف و متنوع را با اندکی کم یا زیادکردن مواد اولیه تهیه کرد.
قبلا شما را با طرز تهیه انواع سسها از جمله سس لازانیا، سس رنچ، سس مایونز، سس خردل، سس تارتار، سس کچاپ و … آشنا کردهایم که هر یک از این سسها مورد استفاده متفاوتی دارند.
آنچه دیگران می خوانند
این بار اما قصد داریم طرز تهیه سس قرمز خوشمزه را به شما آموزش دهیم که با استفاده از رب گوجه فرنگی تهیه میشود و بسیار خوش عطر و طعم بوده. با این آموزش همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سس گوجه
- رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
- سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری
- شکر قهوهای (یا سفید): ۲ قاشق مرباخوری
- نمک: ۱ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری
- روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
- آب: ۱/۳ لیوان دستهدار فرانسوی
- آویشن: ۱ قاشق چایخوری
- آبلیمو: ۱/۲ قاشق غذاخوری (دلخواه)
- پودر سیر: ۱/۲ قاشق چایخوری (دلخواه)
مراحل طرز تهیه سس گوجه فرنگی با رب گوجه
در ابتدا روغن را یک قابلمه تفلون بریزید و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. به مدت ۱ تا ۲ دقیقه مواد را روی حرارت تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود. سپس نمک، شکر، فلفل قرمز و سرکه را به رب گوجه فرنگی اضافه کنید. حرارت را روی حالت متوسط رو به پایین تنظیم کنید و مواد را به صورت مداوم به هم می زنیم تا شروع به جوشیدن کنند.
بعد از ۱ دقیقه که بخار از مواد بلند شد، ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو، آویشن و پودر سیر را هم اضافه کنید و اجازه دهید دوباره مواد شروع به جوشیدن کنند. ۲۰ تا ۳۰ ثانیه زمان برای جوش خوردن کافی است. در انتها برای اینکه سس رقیقتر شود، نصف فنجان آب اضافه کرده و صبر کنید تا سس شروع به جوشیدن کند. بعد از یک دقیقه سس را از حرارت برمیداریم. وقتی سس از دما افتاد و خنک شد، آن را در ظرف شیشهای درب بسته قرار داده و در یخچال نگه دارید.