طرز تهیه چوروس اسپانیایی شیرینی خوشمزه
تفاوت چوروس و بامیه ، طرز تهیه چوروس با روغن ، طرز تهیه چوروس اسپانیایی ، طرز تهیه چوروس با سس شکلاتی ، شیرینی اسپانیایی چوروس ، طرز تهیه شیرینی چوروس اسپانیایی ، چوروس چیست ، چوروس به انگلیسی
طرز تهیه چوروس اسپانیایی شیرینی خوشمزه
فهرست مطالب
شیرینی چوروس churros یا بامیه اسپانیایی یک دسر خوشمزه بین المللی است که به خصوص در کشورهایی مثل اسپانیا و ترکیه بسیار محبوب و مرسوم است. چروز، چروس، جوروس یا چوروز تلفظهای مختلف بامیه اسپانیایی هستند. چوروس یا چوریوز که تا حد زیادی شبیه شیرینی بامیه عربی است دستور پختی بسیار شبیه شیرینی بامیه ایرانی دارد و با سس شکلات سرو میشود. طرز تهیه شیرینی چوروس اسپانیایی با سس شکلات به همراه تمام فوت و فنهای پخت آن را به عنوان یک شیرینی ماه رمضانی بخوانید.
طرز تهیه شیرینی چوروس اسپانیایی خوشمزه با بافت نرم
مدت زمان آماده سازی مواد: ۴۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای تهیه چوروس یا بامیه اسپانیایی
- آب: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
- آرد قنادی: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
- تخم مرغ: دو عدد
- شکر: ۲ قاشق غذاخوری
- وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک: ۱/۴ قاشق چای خوری
- روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
- دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
- شکر کاستور: ۱۰۰ گرم
مواد لازم برای سس شکلاتی شیرینی چوریوز
- شکلات شیرین یا تلخ خرد شده: ۲۰۰ گرم
- شیر: ۱۰۰ میلی لیتر
- عصاره وانیل: ۴/۱ قاشق چایخوری
مراحل طرز تهیه شیرینی چروس اسپانیایی
مرحله اول: کره، شکر و آب را با هم مخلوط کنید
در قابلمه مناسبی یک لیوان فرانسوی دستهدار آب بریزید. کره و شکر را به آب اضافه کنید. حرارت زیر قابلمه را روی حالت ملایم تنظیم کنید. اجازه دهید تا مواد داخل قابلمه به مرحله قل زدن برسند.
مرحله دوم: آرد را به مواد قابلمه اضافه کنید
در این مرحله قابلمه را از روی شعله گاز بردارید و آرد را به یک باره و سریع به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
مرحله سوم: نمک و وانیل را اضافه کنید
نمک و وانیل را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و با لیسک مواد مایه شیرینی چروس را به آرامی و به صورت دورانی هم بزنید تا خمیر لطیف و یکدستی درست شود.
مرحله چهارم: خمیر چوروس را به ظرف دیگری منتقل کنید
خمیر چوروس را به ظرف دیگری منتقل کنید و اجازه دهید خمیر سرد شود. با لیسک خمیر را باز و پهن کنید که زودتر سرد شود. همین که از داغی بیفتد کافی است.
مرحله پنجم: تخم مرغها را به خمیر چوروس اضافه کنید
تخم مرغها را یکی یکی به خمیر چوروس اضافه کنید. بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ خمیر را به مدت یک تا دو دقیقه با همزن برقی هم بزنید. سپس تخم مرغ دوم را اضافه کنید و باز هم بزنید تا خمیر چسبناکی درست شود.
مرحله ششم: خمیر بامیه اسپانیایی را در قیف بریزید و برش بزنید
خمیر بامیه اسپانیایی را در قیف بریزید و روی قیف «ماسوره رزت» بگذارید. در یک ماهیتابه گود تا نیمه روغن مایع بریزید. روغن را داغ کنید. سپس خمیر چوروس را در خمیر پایپ کنید. یادتان باشد برای بریدن خمیر جهت درست کردن هر عدد بامیه با قیچی که لبههای آن را چرب کردهاید به اندازه دلخواه (حدود ده سانتیمتر) هر عدد بامیه چوروس را برش بزنید.
مرحله هفتم: بامیه چوروز را سرخ کنید
بامیه چوروس را در روغن داغ سرخ کنید. وقتی چوروس به رنگ طلایی درآمد و تمام قسمتهای آن سرخ شد روی دستمال حولهای بگذارید تا روغن بامیه چریوز گرفته شود.
مرحله هشتم: سس شکلات بامیه جوروس را آماده کنید
در این فاصله تمام مواد سس شکلات بامیه چوروس را داخل قابلمه بریزید و به آرامی با هم مخلوط کنید. برای اینکه سس براقی داشته باشید، مدام این ترکیب را هم بزنید. مراقبت باشید که حرارت زیر قابلمهای که سس را در آن آماده میکنید، ملایم باشد.
مرحله نهم: سرو کردن بامیه اسپانیایی
بعد از سرخ شدن churros، آن را با دارچین و شکر کاستر به خوبی ترکیب کنید. وقتی تمام این مراحل را به درستی انجام دادید، حالا نوبت به سرو شیرینی چوروس اسپانیایی کنار سس شکلاتی خوشمزه و لذیذ است.
نکات و فوت و فن های طرز تهیه شیرینی چوروس اسپانیایی
* زمانی که مشغول سرخ کردن شیرینی بامیه اسپانیایی در روغن هستید، بسیار مراقبت باشید. روغن برای سرخ کردن چوروس باید بسیار داغ شده باشد.
* اجازه ندهید که حبابهای هوا در خمیر churros ایجاد شوند.
* از آرد کهنه برای درست کردن خمیر شیرینی چوروس استفاده نکنید.
* برای ترد شدن شیرینی چوروس آن را زیاد سرخ نکنید.
* اگر سس توت فرنگی یا هر نوع سس دیگری باب میل شما است، آن را برای سرو در کنار شیرینی چوروس اسپانیاییامتحان کنید.
* در صورت تمایل میتوانید برای درست کردن خمیر شیرینی چوروس اسپانیایی از تخم مرغ هم استفاده کنید.
*به جای سس شکلات از شکلات نوتلا هم میتوانید برای سرو کنار بامیه چوروس استفاده کنید.
*شیرینی چوروس را در فر هم میتوانید درست کنید.
*شیرینی چوروس را به عنوان یکی از دسرهای مخصوص ماه رمضان میتوانید تهیه کنید.
سوالات متداول
شیرینی چوروس متعلق به کدام کشور است
چوروس یک شیرینی اصالتا اسپانیایی است که طرز تهیه آن به بامیه شبیه بوده و به آن «بامیه اسپانیایی» هم گفته میشود.
برای روی شکلات یا شیرینی چوروس از چه موادی استفاده می شود
از شکلات ذوب شده، نوتلا، شکر و … میتوانید برای تزیین و خوشمزهتر کردن طعم چوروس استفاده کرد.
من هنوز با این دستور درست نکردم ببینم چه طور میشه ولی هر وقت درست کردم نرم شده و بوی تخم مرغ میده کسی اگر بلده لطفا طرز تهیه رو بفرسته
دقیقا منم مثل شما این مشکل رو دارم خیلی شیرینی خوشمزه ایه آماده اش
ولی درست میکنم خوب درنمیاد
منم آماده میخرم بلد نیستم درست کنم