سمیه حاجعلی کیست +عکس

1

سمیه حاجعلی کیست ، همسر سمیه حاجعلی کیست

سمیه حاجعلی کیست

سمیه حاجعلی از فعالان برجسته قرآنی است که نخستین بار در مسابقات بین‌المللی دانش‌آموزی سال ۱۳۷۴ در رشته قرائت رتبه اول را کسب کرد. وی همچنین در سال ۱۳۸۳ در جشنواره ملی قرآن دانشجویان و اولین دوره مسابقات بانوان در رشته قرائت که به همت سازمان اوقاف و امورخیریه برگزار شد، حائز رتبه اول شود.

سمیه حاجعلی، قاری بین‌المللی، داور و حافظ قرآن کریم است.

سمیه حاجعلی مدیر دارالقرآن امام علی (ع) گفت: متأسفانه در مراکز قرآنی که مسئولیت فعالیت‌های قرآنی در کشور را عهده‌دار هستند، توجه قابل قبولی به فعالیت‌های قرآنی بانوان نمی‌شود.

انقلاب اسلامی به عنوان یک انقلاب فرهنگی، موجب گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه شده است. بر همین اساس دستگاه‌ها و نهادهای مختلفی خصوصاً نهادهای انقلابی متولی توسعه فعالیت‌های قرآنی کشور شدند. دولت‌ها نیز هر کدام به سهم خود تلاش کرده‌اند تا نقشی در این زمینه داشته باشند که متأسفانه علیرغم انتظارات این نقش تاکنون به درستی ایفا نشده است.

سمیه حاجعلی

در دولت جدید و در حالی که معاونت قرآن و عترت چشم به راه حکم انتصاب متولی تازه و جدید خود مانده؛ جامعه قرآنی به بیان برخی کاستی‌های موجود در عرصه امور دینی و قرآنی پرداخته است.

در همین راستا سمیه حاجعلی مدیر دارالقرآن امام علی (ع) و حافظ کل قرآن و داور بین‌المللی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در جامعه‌ای که بانوانش یک فرهنگ غنی اسلامی قرآنی برخوردار باشند قطعاً می‌توانند کل فضای جامعه را تحت تأثیر قرار دهند چرا که به هر حال آنها نسل آینده‌ی کشور را تربیت می‌کنند و به همین دلیل می‌توانیم به ضرورت توجه فعالیت‌های قانونی بانوان پی ببریم.

وی ادامه داد: متأسفانه در مراکز قرآنی که مسئولیت فعالیت‌های قرآنی در کشور را عهده‌دار هستند، توجه قابل قبولی به فعالیت‌های قرآنی بانوان نمی‌شود و اگر هم بودجه‌ای دریافت می‌کنند بیشتر این هزینه‌ها صرف فعالیت‌های قرآنی برای آقایان می‌شود.

سمیه حاجعلی

مدیر دارالقرآن امام علی (ع) با ذکر نمونه‌هایی، اظهار داشت: به عنوان مثال هزینه‌هایی که صرف برگزاری محافل قرآنی ویژه آقایان می‌شود یا اگر بخواهند زمینه‌ی آموزش‌های تخصصی را ایجاد کنند برای آقایان این فضا بیشتر فراهم می‌شود در حالی که استقبال بانوان از فعالیت‌های قرآنی رو به افزایش است.

وی گفت: در حوزه‌های مدیریتی یا در شوراهایی که تشکیل می‌شود بعضاً حتی یک خانم هم در این شوراهای تخصصی عضو نیست.

این بانوی قرآنی با اشاره به برنامه‌هایی که می‌تواند صورت بگیرد، ادامه داد: اگر قرار است که در دولت تازه نفس و جدید اتفاقی رخ دهد، باید در حوزه‌ی فعالیت‌های قرآنی بانوان به صورت مستقل اهمیت و توجهی ویژه لحاظ شود. اگر امکانی فراهم شود تا در حوزه ریاست جمهوری، مرکزی مستقل برای فعالیت‌های قرآنی علی‌الخصوص بانوان تعریف شده می‌توان به فعالیت‌های بیشتر و تخصصی‌تر عرصه قرآنی امیدوار شد.

منبع : خبرگزاری مهر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

1 نظر
  1. Korea lover می گوید

    دبیر قرآن ماست 🙂