طرز تهیه ماهی با سس زعفران خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه ماهی با سس زعفران خوشمزه و مجلسی ، طرز تهیه ماهی ساده مرحله به مرحله ، طرز تهیه ماهی خوشمزه بدون بو ، طرز تهیه ماهی زعفرانی سرخ شده ، ماهی زعفرانی سرخ شده
طرز تهیه ماهی با سس زعفران خوشمزه و مجلسی
ماهی با سس زعفران یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که معمولاً با سبزی پلو سرو می شود.
مواد لازم ماهی با سس زعفران برای ۴ نفر
ماهی ۲ عدد متوسط
زعفران دم کرده ½ فنجان
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل و آویشن به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه، پودر سیر و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه ماهی با سس زعفران
برای تهیه ماهی رستورانی با سس زعفران در ابتدا سرکه سفید را با مقداری نمک ترکیب می کنیم سپس شکم ماهی ها را کاملاً باز کرده و محتویات داخل شکم آنها را
خالی کرده و خوب می شوییم.
در این مرحله با برس تمیز دو طرف ماهی ها را سرکه سفید می زنیم و ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم. در همین حین سس زعفران را آماده می کنیم، برای این منظور زعفران
دم کرده را در ظرف مناسبی می ریزیم.
حالا روغن زیتون را به همراه مقداری پودر زنجبیل، آویشن، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آبلیمو به زعفران اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند. بعد
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
در این مرحله ماهی ها را از سمت پوست روی سینی فر قرار می دهیم سپس سس زعفران را به صورت یکنواخت روی ماهی می زنیم. سپس سینی را در فر قرار دهید
و اجازه دهید ماهی کاملاً بپزد.
زمان پخت ماهی بسته به ضخامت و اندازه آنها متفاوت است و حدوداً بین ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان می برد. بعد از پخت کامل ماهی گریل را روشن می کنیم و
میگذاریم روی ماهی رنگ شود.
بعد از اینکه ماهی خوب رنگ و طلایی شد سینی را از فر خارج کنید. در آخر ماهی را از سینی فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم سپس با لیمو ترش و مخلفات
دلخواه سرو می کنیم.
طرز تهیه ماهی سرخ شده قزل آلا ، طرز تهیه ماهی سوخاری