طرز تهیه سس قارچ رستورانی برای انواع سوخاری و استیک

0

طرز تهیه سس قارچ برای سیب زمینی سرخ کرده ، طرز تهیه سس قارچ برای ساندویچ ، طرز تهیه سس قارچ با مایونز ، طرز تهیه سس قارچ با خامه و آرد ، طرز تهیه سس قارچ با شیر و خامه

طرز تهیه سس قارچ رستورانی برای انواع سوخاری و استیک

سس ها از چاشنی های پرطرفدار برای غذاها هستند. جالب است بدانید با قارچ این خوراکی پرخاصیت می توان سس خوش طعمی تهیه کرد. علاوه بر طرز تهیه سس قارچ می توانید با معرفی و آموزش طرز تهیه انواع سس همراه ما باشید.

در این مقاله به ۶ روش مختلف برای تهیه سس قارچ اشاره خواهیم کرد و شما می توانید بسته به ذائقه و سلیقه خود انتخاب و تهیه فرمایید.

طرزتهیه سس قارچ ساده

مواد لازم
قارچ ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
خامه ۱ پیمانه
روغن ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

روش تهیه سس قارچ:

طرز تهیه سس قارچ آشپزی مدرن

  1. قارچ‌ها را در قطعات کوچک خرد کنید.
  1. پیاز را نگینی کنید.
  1. قارچ را در تابه به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
  2. پیاز و نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا نرم شوند.
  1. خامه را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش آید. پس از به جوش آمدن به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید و سپس سس را سرد و یا گرم سرو نمایید.

نکات لازم:

در تهیه سس قارچ خامه‌ای این نکات را رعایت کنید:

  • این سس را می‌توانید هم با خامه و هم با شیر تهیه کنید. اگر این سس را با شیر تهیه می‌کنید، مقداری هم آرد به آن اضافه کنید.
  • اگر می‌خواهید سس قارچ رژیمی تهیه کنید، باید از میزان کمتری خامه استفاده کنید.
  • برای خوش طعم تر شدن سس خامه‌ای، می‌توانید در آخر کار یک قاشق غذاخوری سرکه سیب به سس خود اضافه کنید.
  • برای لذیذ تر شدن طعم این سس می‌توانید به میزان دلخواه، مقداری سیر رنده شده و آویشن استفاده کنید.

طرز تهیه سس قارچ خامه ای و سیر

مواد لازم
قارچ ۳۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
کره ۲ قاشق غذاخوری
خامه یک سوم پیمانه
پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
آویشن، نمک و فلفل به میزان لازم

رسپی و روش تهیه سس قارچ خامه‌ای و سیر:

  1. کره را در به همراه یک قاشق روغن روی حرارت ملایم ذوب کنید و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید.
  2. قارچ را به تابه بیفزایید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
  3. خامه، نمک، فلفل و آویشن را به مواد اضافه کنید و پس از به جوش آمدن به مدت ۵ دقیقه با حرارت ملایم هم بزنید.
  4. در نهایت سس را از روی حرارت بردارید و پارمزان رنده شده را به سس قارچ اضافه کنید و با جعفری ساطوری شده در کنار انواع پاستا و استیک سرو نمایید.

نکته: این نوع سبک سس خامه‌ای به دلیل داشتن سیر، مورد پسند تمام افراد نیست.

طرز تهیه سس قارچ بدون خامه

مواد لازم
قارچ ۳۰۰ گرم
کره ۳ قاشق غذاخوری
شیر سرد ۲ و ۱/۲ پیمانه
آرد ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زرد چوبه به مقدار لازم

دستور تهیه سس قارچ بدون خامه:

  1. قارچ را به همراه ۳ قاشق غذاخوری روغن با حرارت متوسط تا زمانی که نرم شود و آب آن کشیده شود تفت دهید. سپس زردچوبه را به قارچ اضافه کنید و کنار بگذارید.
  2. آرد را در شیر سرد حل کنید.
  3. کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید و آرد حل شده در شیر را به تابه اضافه کنید. نمک و فلفل را بیفزایید و تا رسیدن به غلظت مطلوب به هم زدن ادامه دهید.
  4. در نهایت قارچ را به سس سفید اضافه کنید و نمک و فلفل را اندازه کنید.
  5. در صورت تمایل برای طعم بهتر از ۲ قاشق خامه می‌توانید در روند پخت بهره ببرید.

طرز تهیه سس قارچ با آب گوشت (استاک گوشت)

مواد لازم
قارچ ۳ پیمانه
آب گوشت ۲ پیمانه (یا نصف یک عدد قرص استاک گوشت)
کره ۲ قاشق غذاخوری
آرد دو قاشق غذاخوری
جوز هندی نوک قاشق چایخوری
آویشن، نمک و فلفل به میزان لازم

مراحل پخت:

  1. کره را ذوب کرده و آرد را در آن تفت دهید.
  2. قارچ‌ها را در تابه‌ای جداگانه روی حرارت بگذارید تا آب بیاندازد و آب آن تمام شود.
  3. سپس قارچ را به کره و آرد اضافه کنید و تفت دهید؛ بعد از آن ادویه‌ها را به مواد اضافه کنید.
  4. حال به آرامی آب گوشت را به تابه اضاقه کنید و اجازه دهید به غلطت مناسب برسد.

نکته: در صورتی که از قرص استاک استفاده می‌کنید، آن را در ۱ پیمانه آب ولرم حل کنید و به جای آب گوشت به مواد اضافه کنید.

طرز تهیه سس قارچ با شیر

مواد لازم
قارچ خرد شده ۳ پیمانه
کره ۵۰ گرم
شیر  ۲ پیمانه
آرد ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سفید و آویشن تازه (و یا هر ادویه دلخواه) به مقدار لازم

مراحل تهیه:

  1. قارچ‌ها را بشویید و اسلایس کنید.
  2. کره را در تابه انداخته و اجازه دهید ذوب شود؛ سپس آرد را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود.
  3. در این مرحله قارچ‌ها را به تابه اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید.
  4. بعد از ۳ دقیقه تفت دادن، نمک، فلفل و آویشن را به سس اضافه کنید.
  5. پس از گذشت ۲ دقیقه که سس غلیظ و مزه دار شد، حرارت را خاموش کنید.

طرز تهیه سس قارچ با سرکه بالزامیک

مواد لازم
سیر رنده شده ۲ حبه
سرکه بالزامیک (یا سس ووستشیر) ۱ الی ۲ قاشق چایخوری
قارچ خرد شده (اسلایس شده) ۱ پیمانه
خامه پر چرب نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

روش پخت:

  1. روغن را در تابه ریخته و پس از گرم شدن، سیر را به آن اضافه کنید.
  2. بعد از ۱۰ ثانیه، قارچ‌ها را به تابه اضافه کرده و به مدت ۵-۶ دقیقه با حرارت بالا تفت دهید. (حرارت پایین باعث خارج شدن آب میان بافتی قارچ می‌شود.)
  3. حال خامه، نمک و فلفل و سرکه بالزامیک را به مواد اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه دیگر اجازه دهید مواد به خوبی طعم بگیرند.
  4. سس خوشمزه شما آماده است.

طرز تهیه سس قارچ آشپزی مدرن

راهنمای استفاده از انواع سس قارچ برای غذاها

در این قسمت به طور خلاصه، کاربرد هر کدام از سس‌های قارچ ذکر شده را ذکر خواهیم کرد:

سس قارچ برای همبرگر

اگر یک همبرگر خانگی لذیذ در خانه تهیه کرده‌اید، سس مخصوص برگر، می‌تواند سس قارچ با شیر و یا سس قارچ با استاک گوشت باشد. (دستور شماره ۴ و ۵). همچنین شما به هر یک از این دستورها می‌توانید مقداری پنیر پیتزا اضافه کنید تا یک سس قارچ پنیری کش دار داشته باشید.

سس قارچ برای پاستا

در سرو انواع پاستا شما می‌توانید بنا به ذائقه خود از تمامی این سس‌ها استفاده کنید؛ اما سسی که بیشتر برای پاستاها مرسوم است، یک سس معطر مانند دستور شماره ۴ (یعنی سس با استاک گوشت) است که در آن از آویشن، آب گوشت و جوز هندی استفاده شده است.

سس قارچ برای استیک

استیک‌ها معمولا در کنار یک واحد نشاسته‌ای مانند پوره سیب زمینی و یک سس مخصوص قارچ سرو می‌شوند. شما می‌توانید از سس‌های شماره ۲، ۴ و ۶، در کنار استیک استفاده کنید؛  به خصوص سس لذیذ قارچ با سرکه بالزامیک که ترکیب طعمی شگفت آوری را رقم خواهد زد.

سس قارچ برای مرغ

معمولا سس‌‌های ساده قارچ، برای سرو در کنار مرغ مناسب‌تر هستند (دستورهای شماره ۱ و ۵). البته اگر مرغ را به روشی ساده آب‌پز کرده‌اید، توصیه می‌کنیم از سس قارچ خامه‌ای استفاده کنید تا عطر دل‌انگیز سیر، غذای شما را طعم دار کند.

سخن آخر

سس قارچ، یک سس خوش طعم و پرطرفدار برای غذاهای گوشتی و غیر گوشتی است. سس قارچ معمولا با شیر یا خامه درست می‌شود و شما برای انواع غذاهای گوشتی و استیک می‌توانید این سس خوشمزه را در مدت چند دقیقه در منزل خود به راحتی تهیه کنید. همانطر که ذکر شد، سس قارچ برای سیب زمینی، پاستا، مرغ، هات داگ و همبرگر استفاده می‌شود.

طرز تهیه سس قارچ بدون خامه ، طرز تهیه سس قارچ برای همبرگر ، طرز تهیه سس قارچ بدون شیر ، سس قارچ ساده ، طرز تهیه سس قارچ ساده ، سس قارچ رستورانی ، سس قارچ با شیر

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ