بازار پرسود فروش وی‌ پی‌ ان (vpn) و فیلتر شکن در ایران!

1

تاکنون دست‌اندرکاران و متولیان فیلترینگ در کشور میلیون‌هادلار صرف تدوین و اجرای روند‌های فیلتر‌کردن سایت‌های غیراخلاقی و مغایر با دیگر موازین کشور کرده‌اند اما در مقابل کاربران اینترنت نیز با هزینه‌کردن همین میزان پول برای خرید نرم‌افزارهای ضدفیلتر امکان دسترسی به اینترنت را برای خود فراهم کرده‌اند.

 فروش وی پی ان فروش vpn دانلود فیلتر شکن vpn رایگان
گرچه تا به امروز مسوولان مربوطه، استفاده از ابزار فیلترشکن را غیرقانونی اعلام کرده‌اند، اما استفاده از این نرم‌افزارها به‌خصوص در مواقعی که مثلا دسترسی به جی‌میل، یاهو و سایت‌های ارایه‌دهنده خدمات اینترنتی میسر نمی‌شود، افزایش می‌یابد.

سایت دیلی‌دات در گزارشی به بررسی میزان استفاده از نرم‌افزارهای فیلترشکن در ایران پرداخته و در این‌باره می‌نویسد: در بازار نرم‌افزارهای فیلترشکن، پول زیادی نهفته است. این سایت مدعی است که در برخی موارد فروش نرم‌افزارهای فیلترشکن از سوی برخی نهادهای نیمه‌دولتی صورت می‌گیرد تا براین‌اساس علاوه بر دریافت سود از این بازار و ایجاد حس کاذب امنیت، نظارت بر کاربران را آسان‌تر کند. در ادامه این گزارش آمده است: «دسترسی به بسیاری از بزرگ‌ترین وب‌سایت‌های دنیا از جمله توییتر و فیس‌بوک که حدود ۲۰میلیون ایرانی در آن عضو هستند، در ایران امکان‌پذیر نیست. اما در ایران با خرید وی‌پی‌ان می‌توان مانند شهروندان هر جای دیگری از جهان به بخش عمده‌ای از اینترنت دسترسی پیدا کرد. فناوری ضدفیلتر در ایران غیرقانونی است اما بسیاری از وی‌پی‌ان‌ها به راحتی فروخته می‌شوند و به کاربران ایرانی این امکان را می‌دهند که فیلترینگ را دور زده و ظاهرا آن را بی‌تاثیر کنند.» براساس اعلام مسوولان دولت ایران از هر ۱۰جوان ایرانی هفت‌نفر از وی‌پی‌ان استفاده می‌کنند؛ در‌عین‌حال موتور جست‌وجوی گوگل نیز نشان می‌دهد که دو‌میلیون‌نفر واژه «خرید وی‌پی‌ان» را به فارسی جست‌وجو کرده‌اند.

فروش وی پی ان فروش vpn دانلود فیلتر شکن vpn رایگان

براساس گزارش۲۰۱۴ اسمال‌مدیا، کاربران و برخی از رسانه‌های ایران مدعی شده‌اند که تعدادی از فروشندگان وی‌پی‌ان، ارتباط نزدیکی با نهادهای دولتی و نیمه‌دولتی دارند. براساس اطلاعاتی که از ۸۴هزارکاربر اینترنت در ایران به‌دست آمده، محبوب‌ترین ابزارهای دورزدن فیلترینگ و چگونگی عملکرد آن نشان داده شده است؛ براساس اطلاعات به‌دست‌آمده یکی از محبوب‌ترین ابزارهای ضدفیلتر «هات‌اسپات‌شیلد» است که ۱۵/۱درصد از کاربران مشتری آن هستند.

پس از آن سایفون ۳ و F-Secure FreedomeVPN قرار دارند؛ سه‌مورد از ابزارهایی که کاربرد آسانی دارند و اجازه می‌دهند وی‌پی‌ان‌ها توانایی خود را برای دورزدن محدودیت‌ها تبلیغ کنند. پس از آن «تور» توسط حدود ۷/۵درصد از کاربران ایرانی استفاده می‌شود. اما مسوولان دولت توانستند مانع دسترسی ۷۵درصد از کاربران «تور» به اینترنت شوند.

دیلی‌دات در بخش دیگری از گزارش خود می‌نویسد: بیشتر ایرانی‌ها، مانند بسیاری از مردم در سراسر جهان، اگر بتوانند به فیس‌بوک وارد شوند چیز دیگری از اینترنت نمی‌خواهند.» گزارش‌های دیگر حاکی از این است که در سال۲۰۱۱، حدود ۱۸میلیون ایرانی در هر زمان به اینترنت متصل می‌شدند.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

1 نظر
  1. نیما می گوید

    سلام. عرض کنم خدمتتون که من خودم فروشنده ی vpn هستم و این که با افراد اطلاعاتی و دولتی ارتباط داریم و کاربرانمون. و کنترل میکنیم، همش شایعه و تهمته. این vpn ها یه سرور شخصی داره، که اونم مالکش یه شخصه نه یه ارگان