بهترین میوه های که می توانید بجای قند و شکر مصرف کنید!

0

توصیه می‌شود که برای کاهش میزان قند مصرفی خود این میوه‌ها را جایگزین کنید.

معرف قند و دیگر مواد قندی اگر چه بسیار خوشایند می باشد اما در کنار آن لازم است که به مضرات آن توجه ویژه‌ای شود. اگر شما از آن دسته افرادی هستید که به تدریج مصرف مواد قندی پرخطر را جایگزین میوه‌های ارگانیک می‌کنید باید بدانید که آسیب‌ بزرگی را به سلامتی خود می زنید.
به گفته متخصصان تغذیه میوه‌ها می توانند تمام مایحتاج بدن را تامین کنند. همچنین آنها قادرند به آبرسانی بدن کمک کرده و مواد معدنی، آنتی اکسیدانها و ویتامین‌های متعددی را برای بدن فراهم آورند.
اگر شما نیز به دلیل بیماری دیابت و یا حفظ سلامتی خود از مصرف مواد قندی منع شده‌اید دراینجا چند جایگزین مناسب به شما معرفی می‌گردد:
۱٫ توت فرنگی‌:
این میوه به دلیل کم بودن میزان قند آن جایگزین بسیار مناسبی است که افراد می توانند در رژیم غذایی خود داشته باشند.
۲٫ گریپ‌فروت:
نیمی از این میوه تنها دارای ۸ گرم شکر است که برای کاهش میزان قند ؟ جایگزین بسیار خوبی به شمار می رود.
۳٫ آواکادو:
این میوه سرشار از چربی‌های مفید و فیبر می باشد که برای سلامتی بسیار مناسب است.
گفتنی است که یک عدد آواکادو کمتر از یک گرم قند دارد.
۴٫ توت سیاه:
یک فنجان از این نوع توت حاوی ۷ گرم شکر، ۸ گرم فیبر و ۲ گرم پروتئین است که می توان آن را جایگزین دیگر مواد قندی کرد.
۵٫ سیب:
۶٫ اگر شما به دیابت مبتلا بوده و یانگران قند خون خود هستید بهتر است روش غذا خوردن خود را تغییر دهید.
یک سیب کامل نسبت به آبمیوه آن دارای ضریب گلیسیرین کمتری است. یک سیب متوسط نیز تنها ۱۹ گرم قند دارد.

۶٫خرما در گروه میوه ها طبقه بندی می شود. البته خرما میوه ای است که قند فراوانی دارد و هر ۳ عدد خرما یک واحد میوه محسوب می شود.

هر خرمای رطب ۲۰ کیلوکالری انرژی و ۵ گرم قند دارد.

این میوه حاوی ویتامین هایی مانند A و C است اما یک عدد خرما نمی تواند تامین کننده عمده این ویتامین ها در بدن باشد؛ وقتی در رژیم غذایی فردی، ۴ واحد میوه را در نظر می گیریم، آن فرد می تواند ۳ سهم میوه و ۳ عددخرما را به عنوان یک سهم میوه در طول روز مصرف کند.

قند خرما مانند سایر میوه ها، مخلوطی از فروکتوز و گلوکز است و چون این قندها معمولا همراه با فیبر است، مصرفشان به قندهای ساده برتری دارد. البته این امر به هیچ وجه تاییدی بر زیاده روی در مصرف خرما نیست.

خرما هم قند دارد و هم کالری و مصرف بیش از اندازه آن می تواند باعث اضافه وزن و چاقی شود.

هر عدد خرما حدود ۸۰ گرم و نزدیک به ۲۳ درصد آن آب است و مقدار کمی پروتئین دارد.

مصرف خرما به همه افراد پیشنهاد می شود و هیچ کس منع مصرفی برای این میوه ندارد. البته بهتر است بیماران مبتلا به دیابت، یک سهم میوه خرمای خود را در ۳ نوبت مختلف در طول روز مصرف کنند زیرا نمایه گلایسمی خرما نسبت به سایر خوراکی ها بسیار پایین تر است و مصرف با فاصله آن برای بیماران دیابتی مشکلی ایجاد نمی کند.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ