بهترین میوه های که می توانید بجای قند و شکر مصرف کنید!
توصیه میشود که برای کاهش میزان قند مصرفی خود این میوهها را جایگزین کنید.
این میوه به دلیل کم بودن میزان قند آن جایگزین بسیار مناسبی است که افراد می توانند در رژیم غذایی خود داشته باشند.
نیمی از این میوه تنها دارای ۸ گرم شکر است که برای کاهش میزان قند ؟ جایگزین بسیار خوبی به شمار می رود.
گفتنی است که یک عدد آواکادو کمتر از یک گرم قند دارد.
یک فنجان از این نوع توت حاوی ۷ گرم شکر، ۸ گرم فیبر و ۲ گرم پروتئین است که می توان آن را جایگزین دیگر مواد قندی کرد.
۶٫ اگر شما به دیابت مبتلا بوده و یانگران قند خون خود هستید بهتر است روش غذا خوردن خود را تغییر دهید.
۶٫خرما در گروه میوه ها طبقه بندی می شود. البته خرما میوه ای است که قند فراوانی دارد و هر ۳ عدد خرما یک واحد میوه محسوب می شود.
هر خرمای رطب ۲۰ کیلوکالری انرژی و ۵ گرم قند دارد.
این میوه حاوی ویتامین هایی مانند A و C است اما یک عدد خرما نمی تواند تامین کننده عمده این ویتامین ها در بدن باشد؛ وقتی در رژیم غذایی فردی، ۴ واحد میوه را در نظر می گیریم، آن فرد می تواند ۳ سهم میوه و ۳ عددخرما را به عنوان یک سهم میوه در طول روز مصرف کند.
قند خرما مانند سایر میوه ها، مخلوطی از فروکتوز و گلوکز است و چون این قندها معمولا همراه با فیبر است، مصرفشان به قندهای ساده برتری دارد. البته این امر به هیچ وجه تاییدی بر زیاده روی در مصرف خرما نیست.
خرما هم قند دارد و هم کالری و مصرف بیش از اندازه آن می تواند باعث اضافه وزن و چاقی شود.
هر عدد خرما حدود ۸۰ گرم و نزدیک به ۲۳ درصد آن آب است و مقدار کمی پروتئین دارد.
مصرف خرما به همه افراد پیشنهاد می شود و هیچ کس منع مصرفی برای این میوه ندارد. البته بهتر است بیماران مبتلا به دیابت، یک سهم میوه خرمای خود را در ۳ نوبت مختلف در طول روز مصرف کنند زیرا نمایه گلایسمی خرما نسبت به سایر خوراکی ها بسیار پایین تر است و مصرف با فاصله آن برای بیماران دیابتی مشکلی ایجاد نمی کند.