طرز تهیه چیز کیک انار ، مخصوص شب یلدا و ولنتاین +عکس

1

چیز کیک انار دسری پاییزی با ظاهری زیبا و خوشرنگه که برای شب یلدا و همینطور مهمانی ولنتاین مناسبه. پایه چیز کیک می تونه بیسکویت یا کیک باشه .

طرز تهیه کیک خلاقیت آشپزی چیز کیک انار بهترین سایت آشپزی آموزش پخت کیک انار آموزش انواع شیرینی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی

مواد لازم برای پایه چیز کیک

آرد یه پیمونه

شیر نصف پیمونه

روغن مایع یک چهارم پیمونه

شکر نصف پیمونه

تخم مرغ دوعدد کوچیک

بکینگ پودر یه قاشق مرباخوری

وانیل کمی

طرز تهیه پایه چیز کیک انار 

شیر ، شکر و روغن را کمی می زنیم تا شکر حل بشه.

بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه و هردونه رو دو دقیقه با وانیل می زنیم.

وقتی هردو تخم مرغ رو زدیم مایع تقریبا” باید سفید بشه, بعد مواد خشک شامل آرد و بکینگ پودر الک شده رو می ریزیم و مخلوط می کنیم, ( اگه کیک شکلاتی بخواییم, که قهوه ایی رنگ باشه, یه قاشق آرد رو کم می کنیم جاش کاکائو می ریزیم .)

طرز تهیه کیک خلاقیت آشپزی چیز کیک انار بهترین سایت آشپزی آموزش پخت کیک انار آموزش انواع شیرینی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی
در همون قالب کمربندی که قراره چیز کیک درست کنیم, کیک رو درست می کنیم, بعد کیک می ره تو فر,بیست دقیقه شد چک کنید, بعد پختن وخنک شدن کیک, کیک رو از قالب در میاریم, قالب رو تمیز می شوریم وخشک می کنیم و مراحل چیز کیک رو ادامه میدیم
پایه چیز کیک انار می توته هم از بیسکویت باشه هم از کیک اسفنجی و هر نوع کیک دیگه ایی که بلدید واحساس می کنید پوکه و عالیه, حتی از پودر کیکهای آماده هم می تونید برای تهیه کیک استفاده کنید.

طرز تهیه کیک خلاقیت آشپزی چیز کیک انار بهترین سایت آشپزی آموزش پخت کیک انار آموزش انواع شیرینی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی

پایه بیسکویتی

یه بسته بسکویت پتی بور

یه بسته کره ۵۰ گرمی

دوقاشق عسل

کره رو گرم می کنیم تا آب شه, بیسکویت نرم و پودر شده رو با کره و عسل مخلوط می کنیم, نیاز نیست خیلی چنگ بزنید کف قالب کمربندی خوب پهن می کنیم, با ته یه لیوان فیکسش می کنید کف قالب
, خانمایی که مشکل در آوردن چیز کیک بعد آماده شدن دارن کف قالب نایلون بندازن, یکم نایلون اضافی از اطراف قالب بزنه بیرون تا موقع در آوردن راحت باشه, وقتی مواد رو خوب پهن کردن, بزارن یخچال نیم ساعت بگذره تا بیسکویت و کره فیکس شن,

مواد پنیری چیز کیک

تو این فاصله, یه ژله آلورا رو تو یه لیوان سرخالی آب جوش حل کنند( اگه مواد پنیرتویتون نمی خوایید سفید باشه هررنگ ژله بگیرید پنیرتونم همون رنگی میشه ) رو بخار آب بن ماری کنند تا خوب حل شه.

یه بسته پنیر ماسکارپونه, یه پاکت خامه صبحونه, نوک قاشق چایخوری وانیل وسه چهارم پیمونه پودر قند رو با هم بزنید وقتی خوب مخلوط شدن ژله حل شده رو که از حرارت افتاد وولرم بود به مواد اضافه می کنیم, خیلی داغ باشه مواد پنیری رو حل می کنه, خیلی هم سرد باشه بریده بریده میشه وبه مواد انسجام نمیده,مواد مخلوط شده رو تو قالب رو بسکویت می دیم وروشو صاف می کنیم می زاریم یخچال,یه سه چهار ساعت بگذره

ژله روی چیز کیک 

بعد یه ژله انارو طبق دستور رو جعبه حل می کنیم, بعد که آماده و ولرم شد رو مواد پنیری می دیم و دونه های انارو روش می پاشیم, می زاریم یه روز تو یخچال بمونه, بعد آروم کمربند دور قالب رو باز می کنیم وچیز کیک رو به ظرف دیگه انتقال میدیم, از زیر یه چاقوی نوک تیز می ندازیم یه طرف چیز کیک که آزاد شد از کف قالب با یه کفگیر پهن آروم بلند می کنیم وکف دستمونو می بریم زیر چیز کیک, بلند می کنیم وتو ظرف می زاریم.

طرز تهیه کیک خلاقیت آشپزی چیز کیک انار بهترین سایت آشپزی آموزش پخت کیک انار آموزش انواع شیرینی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی

اگر میخواهید در این شب یک آشپزی متفاوت ارائه دهید حتماً این دستور را به دقت بخوانید.

مواد لازم برای کیک اسفنجی:

تخم مرغ      ۶ عدد
آرد      ۱۵۰ گرم
شکر      ۱۵۰ گرم
وانیل      نصف ق چ
بکینگ پودر     یک ق چ
مواد لازم برای خامه فرم گرفته :

خامه شانتی      یک لیوان
اسانس توت فرنگی      چند قطره
رنگ صورتی ژله ای      دو قطره


مواد لازم برای شهد :

شکر      یک پیمانه
آب      نصف پیمانه
پوست پرتقال      دو تکه


برای تزیین :

یک عدد مربای پرتقال درسته
برگ نعنا یا پرتقال
منجوق خوراکی
انار دانه کرده سرخ

طرز تهیه کیک انار مخصوص شب یلدا :

ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده های را با دور همزن بالا میزنیم تا پف کند . سپس شکر و وانیل را کم کم روی سفیده میپاشیم و همزن هم کار میکند تا فرم بگیرد . زرده ها را داخل سفیده ریخته و مجدد هم میزنیم تا مخلوط شوند  .اکنون همزن را خاموش کرده و سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را که قبلا مخلوط و الک کرده ایم در ۲ نوبت روی مواد میریزیم . حالا با لیسک مواد را زیر و رو میکنیم . کف قالب ۳۰ سانتی را کاغذ روغنی می اندازیم و مایه را داخل آن ریخته و در فر از پیش داغ شده میگذاریم تا مدت حدود ۶۰ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه می پزیم .
یک پیمانه شکر و نصف پیمانه آب با کمی پوست پرتقال را میجوشانیم تا غلیظ و معطر شود . میتوایند از اسانس به جای پوست پرتقال استفاده کنید . کیک که خنک شد دو نصف کرده و میان آن را شهد میریزیم و با برس میمالیم .
خامه را با همزن به همراه اسانس و رنگ خوراکی میزنیم . پف که کرد کنار میگذاریم .سپس وسط کیک را با خامه میپوشانیم . انارهای سرخ دانه شده را همراه با منجوق های خوراکی نقره ای رویش میپاشیم .

طرز تهیه کیک خلاقیت آشپزی چیز کیک انار بهترین سایت آشپزی آموزش پخت کیک انار آموزش انواع شیرینی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی
تکه های برش بالایی کیک را سه گوش برش میزنیم و بعد یک تکه را برمیداریم و کنار میگذاریم . به تکه آخر آن نیازی نیست زیرا باید انار ها و خامه دیده شود . بعد به صورت اریب روی کیک به شکلی که مشاهده میکنید قرار میدهیم . با مربای پرتقال و برگ سبز و منجوق های خوراکی تزیین میکنیم .
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

1 نظر
  1. نیلوفر می گوید

    به به چقدر زیبا و خوشمزه ممنون که اینو گذاشتین کاش اینو یاد بگیرم خیلی باکلاسه خیلی زیباست