طرز تهیه چیز کیک انار ، مخصوص شب یلدا و ولنتاین +عکس
چیز کیک انار دسری پاییزی با ظاهری زیبا و خوشرنگه که برای شب یلدا و همینطور مهمانی ولنتاین مناسبه. پایه چیز کیک می تونه بیسکویت یا کیک باشه .
مواد لازم برای پایه چیز کیک
آرد یه پیمونه
شیر نصف پیمونه
روغن مایع یک چهارم پیمونه
شکر نصف پیمونه
تخم مرغ دوعدد کوچیک
بکینگ پودر یه قاشق مرباخوری
وانیل کمی
طرز تهیه پایه چیز کیک انار
شیر ، شکر و روغن را کمی می زنیم تا شکر حل بشه.
بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه و هردونه رو دو دقیقه با وانیل می زنیم.
وقتی هردو تخم مرغ رو زدیم مایع تقریبا” باید سفید بشه, بعد مواد خشک شامل آرد و بکینگ پودر الک شده رو می ریزیم و مخلوط می کنیم, ( اگه کیک شکلاتی بخواییم, که قهوه ایی رنگ باشه, یه قاشق آرد رو کم می کنیم جاش کاکائو می ریزیم .)
در همون قالب کمربندی که قراره چیز کیک درست کنیم, کیک رو درست می کنیم, بعد کیک می ره تو فر,بیست دقیقه شد چک کنید, بعد پختن وخنک شدن کیک, کیک رو از قالب در میاریم, قالب رو تمیز می شوریم وخشک می کنیم و مراحل چیز کیک رو ادامه میدیم
پایه چیز کیک انار می توته هم از بیسکویت باشه هم از کیک اسفنجی و هر نوع کیک دیگه ایی که بلدید واحساس می کنید پوکه و عالیه, حتی از پودر کیکهای آماده هم می تونید برای تهیه کیک استفاده کنید.
پایه بیسکویتی
یه بسته بسکویت پتی بور
یه بسته کره ۵۰ گرمی
دوقاشق عسل
کره رو گرم می کنیم تا آب شه, بیسکویت نرم و پودر شده رو با کره و عسل مخلوط می کنیم, نیاز نیست خیلی چنگ بزنید کف قالب کمربندی خوب پهن می کنیم, با ته یه لیوان فیکسش می کنید کف قالب
, خانمایی که مشکل در آوردن چیز کیک بعد آماده شدن دارن کف قالب نایلون بندازن, یکم نایلون اضافی از اطراف قالب بزنه بیرون تا موقع در آوردن راحت باشه, وقتی مواد رو خوب پهن کردن, بزارن یخچال نیم ساعت بگذره تا بیسکویت و کره فیکس شن,
مواد پنیری چیز کیک
تو این فاصله, یه ژله آلورا رو تو یه لیوان سرخالی آب جوش حل کنند( اگه مواد پنیرتویتون نمی خوایید سفید باشه هررنگ ژله بگیرید پنیرتونم همون رنگی میشه ) رو بخار آب بن ماری کنند تا خوب حل شه.
یه بسته پنیر ماسکارپونه, یه پاکت خامه صبحونه, نوک قاشق چایخوری وانیل وسه چهارم پیمونه پودر قند رو با هم بزنید وقتی خوب مخلوط شدن ژله حل شده رو که از حرارت افتاد وولرم بود به مواد اضافه می کنیم, خیلی داغ باشه مواد پنیری رو حل می کنه, خیلی هم سرد باشه بریده بریده میشه وبه مواد انسجام نمیده,مواد مخلوط شده رو تو قالب رو بسکویت می دیم وروشو صاف می کنیم می زاریم یخچال,یه سه چهار ساعت بگذره
ژله روی چیز کیک
بعد یه ژله انارو طبق دستور رو جعبه حل می کنیم, بعد که آماده و ولرم شد رو مواد پنیری می دیم و دونه های انارو روش می پاشیم, می زاریم یه روز تو یخچال بمونه, بعد آروم کمربند دور قالب رو باز می کنیم وچیز کیک رو به ظرف دیگه انتقال میدیم, از زیر یه چاقوی نوک تیز می ندازیم یه طرف چیز کیک که آزاد شد از کف قالب با یه کفگیر پهن آروم بلند می کنیم وکف دستمونو می بریم زیر چیز کیک, بلند می کنیم وتو ظرف می زاریم.
آموزش و دستور پخت کیک انار مخصوص شب یلدا
مواد لازم برای کیک اسفنجی:
تخم مرغ ۶ عدد
آرد ۱۵۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
وانیل نصف ق چ
بکینگ پودر یک ق چ
مواد لازم برای خامه فرم گرفته :
خامه شانتی یک لیوان
اسانس توت فرنگی چند قطره
رنگ صورتی ژله ای دو قطره
مواد لازم برای شهد :
شکر یک پیمانه
آب نصف پیمانه
پوست پرتقال دو تکه
برای تزیین :
یک عدد مربای پرتقال درسته
برگ نعنا یا پرتقال
منجوق خوراکی
انار دانه کرده سرخ
طرز تهیه کیک انار مخصوص شب یلدا :
تکه های برش بالایی کیک را سه گوش برش میزنیم و بعد یک تکه را برمیداریم و کنار میگذاریم . به تکه آخر آن نیازی نیست زیرا باید انار ها و خامه دیده شود . بعد به صورت اریب روی کیک به شکلی که مشاهده میکنید قرار میدهیم . با مربای پرتقال و برگ سبز و منجوق های خوراکی تزیین میکنیم .
به به چقدر زیبا و خوشمزه ممنون که اینو گذاشتین کاش اینو یاد بگیرم خیلی باکلاسه خیلی زیباست