نحوه ثبت نام در سامانه بازارگاه نهاده های کشاورزی

0

نظر به اهمیت مدیریت و برنامه ریزی فرایندهای تولید، تامین، حمل و نقل، ذخیره سازی و توزیع محصولات کشاورزی، سامانه بازارگاه نهاده های کشاورزی با همکاری و هماهنگی نمایندگان وزارت جهاد کشاورزی طراحی و پیاده سازی شد. این سامانه برای جلوگیری از توزیع نامناسب نهاده های کشاورزی و تثبیت قیمت گذاری و همچنین جلوگیری از واسطه گری طراحی شده است. برای استفاده از این سامانه باید ابتدا در آدرس مرورگر کامپیوتر خود عبارت http://sps.bki.ir را وارد نمایید و سپس نام کاربری و رمز عبور را وارد نمایید.

کد یکتا دامپزشکی چیست صنعت دام و طیور سامانه نهاده های دامی سامانه تریس دامپزشکی سامانه تریس چیست سامانه بازارگاه چیست ثبت نام نهاده های کشاورزی ثبت نام کد یکتا دامداری ثبت نام در سامانه بازارگاه بازارگاه نهاده های دامی استعلام شناسه یکتا بازارگاه اخبار صنعت دام و طیور اخبار دامداری و دامپروری

اگر نام کاربری و رمز عبور ندارید باید بر روی دکمه ثبت نام خریدار کلیک نمایید. سپس نوع فعالیت و شناسه یکتای خود را وارد و عضو سامانه شوید. جهت دریافت شناسه یکتا، دامداری ها و کارخانجات خوراک دام با مراجعه به شبکه دامپزشکی استان و یا شهرستان خود و از طریق سامانه trace  (تریس) سازمان دامپزشکی اقدام به دریافت شناسه یکتا نمایید. دامداری ها و کارخانجات خوراک دامی که از گذشته شناسه یکتا را دریافت کرده بودند، کافی است با مراجعه به معاونت امور دام استان و شهرستان خود نام کاربری و رمز عبور ورود به سامانه بازارگاه نهاده های کشاورزی را دریافت نمایند. ثبت نام اتحادیه ها و تعاونی ها نیز از طریق معاونت امور دام استان و شهرستان خود می باشد و می توانند نام کاربری و رمز عبور خود را از آن معاونت دریافت نمایند.

بعد از ورود به سامانه بازارگاه نهاده های کشاورزی باید یکی از شماره حساب های خود را در بانک کشاورزی در این سامانه تعریف نمایید و برای این کار با مراجعه به نزدیکترین شعبه بانک کشاورزی محل خود این شماره حساب را در سامانه تعریف می کنید. در ادامه می توانید نهاده مورد نیاز و فروشنده این نهاده را انتخاب و خرید خود را انجام دهید.

مراحل ثبت نام و خرید از سامانه بازارگاه نهاده های کشاورزی sps.bki.ir

الف- مراجعه به اداره دامپزشکی به همراه GPS واحد و دریافت شناسه یکتای واحد از سامانه تریس دامپزشکی https://trace.ivo.ir

ب- مراجعه به سامانه sps.bki.ir و ثبت نام

ج- دریافت نام کاربری و گذرواژه از سازمان جهاد کشاورزی

د-مراجعه به بانک کشاورزی شعبه مرکزی و افتتاح حساب ویژه و دریافت رمز حساب

د- مراجعه مجدد به سامانه مذکور و ثبت سفارش خرید

*

کمیته ملی راهبردی بهداشت و تولید دام روز گذشته پنج شنبه تصمیمات جدید و مهمی را در خصوص ساماندهی نظام توزیع نهاده‌ها برای واحدهای مرغداری، دامداری و کارخانجات خوراک دام و طیور اتخاذ کرد.

علی‌صفر ماکنعلی رئیس کمیته ملی راهبردی  در محل سازمان دامپزشکی کشور با حضور سایر اعضای این کمیته تشکیل جلسه داد و پس از بحث و بررسی در خصوص توزیع نهاده‌های کشاورزی مورد نیاز مرغداری‌ها، دامداری‌ها و کارخانجات خوراک، تصمیمات مهمی به شرح ذیل را اتخاذ کرد:

الف _ در مورد نحوه توزیع نهاده‌ها که خود در ۲ محور جداگانه «شیوه خروج از گمرکات» و همچنین «خروج از کارخانجات» به مقاصد فوق صورت گرفت، مقرر شد تا در زمینه خروج از گمرکات، کالا صرفا بر اساس اطلاعات «سامانه جامع کشاورزی» به مقاصدی که دارای شناسنه “یکتا” کشاورزی هستند، ارسال شود و از آنجا که تمام مرغداری‌ها دارای شناسه یکتا هستند؛ دامداری‌های فاقد شناسه یکتا نیز باید برای اخذ این شناسه به اتحادیه‌های دامداران یا شبکه‌های دامپزشکی شهرستان‌ها مراجعه کنند.

ب – در مورد خوراک دام خروجی از کارخانجات نیز مقرر شد تا کنترل میزان ورودی و خروجی کارخانجات بر اساس فرمول جیره‌ای که معاونت بهبود امور تولیدات دامی ارائه می‌دهد  باشد و ملاک تحویل محموله‌های بعدی نیز تایید تخلیه‌ای باشد که از طریق سامانه جامع کشاورزی به “بازارگاه” اعلام و تایید می‌شود.

ج – در خصوص تامین نهاده های مورد نیاز واحدهای مرغداری گوشتی، تحویل نهاده ها از ابتدای مهرماه سال جاری بر اساس میزان آمار تایید تخلیه کشتارگاه‌های طبور خواهد بود که اطلاعات آن از طریق سامانه “سماصط” به  بازارگاه اعلام و بر این اساس سهمیه نهاده مورد نظر در سامانه بازارگاه در اختیار مرغدار قرار خواهد گرفت.

د – سهمیه بندی کارخانجات نیز بر اساس سوابق فعالیت کارخانه در سال ۱۳۹۷ تعیین و  توزیع انجام می‌شود.

و-  همچنین بر اساس مصوبات جلسه کمیته ملی راهبردی بهداشت و تولید دام، سهمیه‌بندی برای دامداری‌ها نیز به این صورت انجام می‌شود که نهاده‌های مورد نیاز این واحدها بر اساس تعداد دام موجود از منابع اطلاعاتی دام‌های پلاک‌گذاری شده در سامانه مرکز اصلاح نژاد سهمیه‌بندی و تحویل دامپروران خواهد شد.

ی – در این جلسه در خصوص خروجی کارخانجات روغن‌کشی ( کنجاله) و فول‌فَت ( که تامین کننده سویای فرآوری شده به روش اکسترودر مرطوب بوده و دارای تأثیر فراوان در حل مشکلات تغذیه‌ای طیور است) مقرر گردید توسط کمیته‌ای متشکل از معاونت بهبود تولیدات دامی و سازمان دامپزشکی کشور ظرف هفته آینده بررسی و تصمیم‌گیری مناسب نهایی در خصوص آن صورت گیرد.

برپایه این گزارش، در زمینه نحوه استفاده از تسهیلات بانک کشاورزی نیز که با حضور نماینده این بانک در کمیته ملی راهبردی بهداشت و تولید دام مقرر گردید تا کمیته‌ای شامل نمایندگان سازمان دامپزشکی، وزارت جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی تشکیل و بر اساس رتبه‌بندی شرکت واردکننده دارو و بر اساس اولویت کالایی بانک کشاورزی، تسهیلات مورد نیاز را با شرایط مناسب در نظر بگیرد.

ساتین

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ