پنیری خطرناک برای سلامت قلب

0

لورن منیکر، متخصص تغذیه و نویسنده چندین کتاب در زمینه تغذیه مناسب در مصاحبه‌ای با Eat This, Not That، از محصول مورد علاقه میلیون‌ها نفر می‌گوید که می‌تواند به سلامت آسیب برساند.

این متخصص تغذیه تصریح کرد که مصرف بیش از حد هر نوع پنیر می‌تواند منجر به مشکلات قلبی شود؛ بنابراین مهم است که بدانیم چه زمانی باید آن را متوقف کنیم.

مضرات پنیر مشاوره تغذیه رایگان مجله سلامت متخصص تغذیه پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی بهترین متخصص تغذیه

منیکر بیان کرد: پنیر می‌تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای قلب باشد، اگر وعده‌های آن در اندازه مناسب باشد و همراه با سایر غذا‌های سالم مصرف شود.

در عین حال، به نظر این متخصص تغذیه، پنیر خامه‌ای مضر‌ترین نوع پنیر است؛ زیرا حاوی مقدار زیادی چربی اشباع شده است و به ویژه غنی از عناصر کمیاب مفید نیست.

به طور متوسط ​​دو قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای حاوی ۱۰ گرم چربی است که ۱۵ درصد نرمال روزانه بوده که از این میزان ۵.۹ درصد آن چربی اشباع است که ۳۰ درصد نرمال روزانه را تشکیل می‌دهد.

منبع : باشگاه خبرنگاران

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ