چطور یک آنلاین شاپ موفق و پولساز داشته باشیم؟

0

چگونه آنلاین شاپ بزنیم؟ آنلاین شاپ موفق

آنلاین شاپ یا فروشگاه اینترنتی به فضایی در اینترنت گفته می شود که کاربران می توانند محصولات خود را آنلاین و به راحتی بخرند یا بفروشند. در ادامه شما را بیشتر با مفهوم آنلاین شاپ، مزایا و معایب آن و نحوه راه اندازی آنلاین شاپ موفق آشنا می کنیم.

آنلاین شاپ چیست؟

آنلاین شاپ در گذشته تنها به راه اندازی یک پیج اینستاگرام و فروش محصولات ختم می شد. اما امروزه با وجود فروشگاه ساز های حرفه ای، آنلاین شاپ مفهوم گسترده تری پیدا کرده است. در واقع شما می توانید با قرار دادن محصولات خود در سایت فروشگاهی و از طریق درگاه پرداخت اینترنتی، فروش داشته باشید.

ضرورت و مزایای راه اندازی آنلاین شاپ

راه اندازی آنلاین شاپ چه ضرورتی دارد؟ چرا آنلاین شاپ راه اندازی کنیم؟

  • کاهش هزینه های جانبی

هزینه راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی یا آنلاین شاپ در مقایسه با فروشگاه فیزیکی بسیار کمتر است. چرا که در فروشگاه اینترنتی دیگر نگران اجاره مغازه، پرداخت قبوض آب، برق و … نخواهید بود.

  • دسترسی به مشتریان بیشتر

یکی دیگر از ضرورت های راه اندازی آنلاین شاپ و فروشگاه اینترنتی، دسترسی به طیف وسیعی از مشتریان نسبت به فروشگاه فیزیکی می باشد. هنگامی که یک آنلاین شاپ داشته باشید، مشتریان از هر نقطه کشور با جستجوی محصول مورد نیاز خود، به سایت شما می رسند و محدود به یک شهر نمی شوند.

  • بازاریابی آسان تر

روش های تبلیغات متنوعی از طریق اینترنت و شبکه های مجازی وجود دارد. شما می توانید با داشتن پیج اینستاگرامی و خدمات افزایش بازدید آن یا راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود به تبلیغات گوگل ادوردز، سئو و بهینه سازی سایت، شبکه های اجتماعی و … بپردازید.

چگونه آنلاین شاپ بزنیم؟ آنلاین شاپ موفق

  • سازگاری با سبک زندگی مدرن

اگر شما در کنار فروشگاه فیزیکی خود نیز به راه اندازی آنلاین شاپ بپردازید، با سبک زندگی مدرن همگام شده اید و مشتریان می توانند شما را در فضای اینترنت نیز دنبال کنند. با داشتن یک آنلاین شاپ به راحتی کاربران از تخفیفات شما مطلع می شوند. نیازی به طی کردن مسافت طولانی و تحمل ترافیک برای سفارش از شما ندارند. کاربران در سبک زندگی مدرن همینطور که در منزل از خوردن یک فنجان چایی لذت می برند، می توانند خرید خود را آنلاین انجام بدهند.

  • عدم محدودیت زمان

ارائه خدمات از طریق آنلاین شاپ محدود به ساعات شبانه روز نمی باشد. مشتریان می توانند حتی در روزهای تعطیل و هر ساعت از شبانه روز در فروشگاه یا آنلاین شاپ شما سفارش خود را ثبت نمایند.

مشکلات راه اندازی آنلاین شاپ

ساخت آنلاین شاپ هم در کنار مزایا، یک سری مشکلات و چالش هایی را نیز به همراه دارد.

  • رقابت در فضای اینترنت

یکی از مهم ترین چالش های راه اندازی آنلاین شاپ، رقابتی بودن کسب و کارهای اینترنتی است. کسب و کارهای بسیاری مشابه کسب و کار شما در اینترنت راه اندازی شده است. اگر عملکرد شما نسبت به رقبایتان بهتر نباشد، از فروش اینترنتی سود زیادی نمی کنید.

  • مشکلات فنی سایت

گاهی یک سایت ممکن است با مشکلات فنی مواجه شود و برای مدتی کسب و کار اینترنتی شما را از دسترس مشتریان خارج کند. به همین دلیل لازم است خودتان دانش فنی داشته باشید یا از افراد متخصص پشتیبانی دریافت کنید.

  • هزینه فناوری اطلاعات

در مزایای راه اندازی آنلاین شاپ گفتیم، هزینه ها کاهش می یابد. اما راه اندازی آنلاین شاپ نیز شامل هزینه هایی مانند تمدید سرور سایت، خرید افزونه های گوناگون و … می شود که نسبت به هزینه های اداره یک مغازه بسیار کمتر است.

چگونه آنلاین شاپ بزنیم؟ آنلاین شاپ موفق

چگونه یک آنلاین شاپ راه اندازی کنیم؟

اگر شما هم میخواهید با راه اندازی یک آنلاین شاپ سود زیادی بدست آورید، اما نمی دانید از کجا شروع کنید؛ در ادامه به شما می گوییم چگونه آنلاین شاپ بزنید.

  1. انتخاب حوزه کاری مناسب

در اولین و مهم ترین مرحله راه اندازی آنلاین شاپ نوبت به انتخاب حوزه کاری می رسد. برای انتخاب یک ایده مناسب مراحل زیر را دنبال کنید:

  • شناخت علاقه مندی و توانایی ها

در ابتدا باید از خود بپرسید به چه کاری علاقه دارید؟ توانایی انجام چه کارهایی را دارید؟ به این ترتیب انتخاب حوزه کاری برای شما آسان تر می شود. چرا که فعالیت در حوزه کاری دلخواهتان باعث موفقیت شما در کسب و کار می شود.

  • تحلیل بازار هدف

اکنون که متوجه علاقه خود شدید، نوبت به تحلیل بازار برای ایده تان می رسد. در واقع با این کار می خواهیم بدانیم آیا برای این حوزه کاری مشتری وجود دارد؟ رقبا و مشتریان شما چه کسانی هستند؟

  • تحلیل SWOT

در تحلیل SWOT به بررسی نقاط قوت، نقاط ضعف، فرصت و تهدیدهای ایده کسب و کارتان می پردازیم. به این ترتیب متوجه می شوید کسب و کارتان چه نقاط ضعف و قوتی دارد و چه فرصت و تهدیدهایی برای آن وجود دارد.

  • پیش بینی مالی

مورد مهم دیگر در راه اندازی آنلاین شاپ، میزان سرمایه شما می باشد. در واقع باید سرمایه خود را برای تبلیغات، اجرای آنلاین شاپ، تولید محتوا و … بودجه بندی کنید.

  1. تهیه محصولات آنلاین شاپ

پس از انتخاب حوزه کاری، نوبت به تهیه محصولات آنلاین شاپ می رسد. در تامین محصولات آنلاین شاپ به موارد زیر توجه داشته باشید:

  • تهیه محصول باکیفیت

در انتخاب محصول برای آنلاین شاپ به کیفیت و اصالت محصولات توجه داشته باشید. چرا که مشتریان با یک بار خرید و دریافت محصولات با کیفیت، به شما اعتماد می کنند.

  • خرید با قیمت مناسب

سعی کنید محصولات را از عمده فروشی ها با قیمت مناسب تهیه کنید تا با احتساب سود خود، بتوانید قیمت مناسب تری برای محصولات آنلاین شاپ در نظر بگیرید. اینگونه با اتصال فروشگاه خود به موتورهای جستجوی محصولات مانند ترب می توانید فروش های بالایی را تجربه کنید.

  • افزایش سود

هر چقدر واسطه ها برای خرید کالا را کمتر کنید، سود بیشتری نصیب تان می شود. البته این مورد نیاز به زمان و شناخت بازار دارد تا تجربه و ارتباطات بیشتری کسب کنید و بتوانید از این طریق سود خالص خود را افزایش دهید.

  1. انتخاب شیوه فروش اینترنتی

در اینجا نوبت به انتخاب روش فروش اینترنتی محصولات می رسد. انتخاب یک روش مناسب برای فروش اینترنتی باعث می شود سود بهتری داشته باشید. روش های گوناگونی برای فروش اینترنتی وجود دارد که در ادامه به بررسی ۲ مورد از بهترین های آن می پردازیم.

  • ساخت سایت فروشگاهی با فروشگاه ساز

راه اندازی یک سایت فروشگاهی بهترین انتخاب از میان روش های موجود می باشد. فروشگاه اینترنتی این امکان را فراهم می کند تا مشتریان از طریق درگاه پرداخت هزینه را پرداخت کنند و قادر به انتخاب آیتم هایی همچون روش ارسال محصول باشند. وب سایت های فروشگاهی امکان اخذ نماد اعتماد الکترونیکی را دارند که امروزه در جلب اعتماد کاربران بسیار ضروری است. همچنین مستقیما به درگاه پرداخت بانکی متصل میشوند و اشتباهات و چالش های کارت به کارت و … را ندارد. در این مورد فروشگاه ساز مجموعه وب پویا را پیشنهاد میکنیم.

  • فعال سازی شبکه های اجتماعی

روش دیگر برای راه اندازی آنلاین شاپ، فروش از طریق شبکه های اجتماعی است. شبکه های اجتماعی به دلیل محبوبیتی که نزد کاربران دارند، می تواند روش خوبی برای فروش محصولات باشد.

چگونه آنلاین شاپ بزنیم؟ آنلاین شاپ موفق

چطور آنلاین شاپ موفق داشته باشیم؟

اکنون که به طور کامل با مفهوم آنلاین شاپ و نحوه راه اندازی آن آشنا شدید، به شما می گوییم که چه چیزهایی باعث موفقیت آنلاین شاپ شما می شود.

  • نوشتن توضیحات کامل محصول

یکی از مواردی که در موفقیت آنلاین شاپ شما تاثیر می گذارد، نوشتن توضیحات محصول به طور کامل می باشد. به این ترتیب مشتری اطلاعات جامعی از محصول شما بدست می آورد و به دلیل توضیحات کاملی که از سمت شما دریافت کرده است، خرید از شما را گزینه بهتری نسبت به دیگر فروشندگان می داند.

  • استفاده از تصاویر و ویدیو

برای این که بتوانید محصولات خود را به طور اینترنتی بفروشید، لازم است از آن ویدیو و تصاویر از نحوه کارکرد و قسمت های مختلف آن تهیه کنید. به این ترتیب مشتری می توانید با خیال راحت تر از شما خرید کند. همین موضوعات جزئی اما مهم باعث موفقیت آنلاین شاپ می شود.

  • سرعت بارگذاری بالا سایت

در انتخاب فروشگاه اینترنتی توجه داشته باشید، که صفحات مختلف سایت شما در مدت زمان کوتاهی برای مشتریان بارگذاری شود. چرا که کند بودن سرعت سایت باعث خروج کاربران از سایت شما می شود.

  • فرایند خرید و پرداخت آسان

سعی کنید فرایند خرید و پرداخت آنلاین شاپ را برای کاربران آسان کنید. چرا که پیچیدگی و زمان بر بودن فرآیند خرید باعث می شود مشتری فرایند خرید را رها کند.

  • روش های پرداخت مختلف

برای آنلاین شاپ خود چندین روش پرداخت در نظر بگیرید تا مشتریان به دلخواه خود یکی را انتخاب کنند و در صورت بروز قطعی در یکی از درگاه های پرداخت، امکان پرداخت از طریق دیگر روش ها وجود داشته باشد.

  • انتخاب سرویس حمل و نقل مناسب

تحویل محصول به طور سالم و در زمان مناسب برای مشتری بسیار مهم است. بنابراین بهتر است حداقل دو روش ارسال محصول در سایت در نظر بگیرید و با شرکت های معتبر برای ارسال محصول همکاری کنید.

  • فعالیت در شبکه های اجتماعی

اگر مشتری بتواند در هر شبکه اجتماعی شما را دنبال کند و فعالیت مستمر داشته باشید، از اعتبار کسب و کار شما مطمئن می شود.

منبع:

https://www.webpouya.com/blog/how-to-succeed-in-web-store-design

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ