درمان درد زانو و مفاصل با این ترکیب جادویی
مادهای طبیعی وجود دارد که میتواند علاوه بر تقویت استخوانها، از درد مفاصل، گردن و کمر کم کند. اگر شما هم چنین مشکلاتی را تجربه میکنید، حتما از این ترکیب استفاده کنید.
متخصصان بر این باورند که بزرگترین عامل درد در مفاصل، پاها و کمر، طرز نشستن است. برای حل این مشکل باید طرز صحیح نشستن و ایستادن را تمرین کرد.
علاوه بر این مسئله، مادهای طبیعی وجود دارد که میتواند علاوه بر تقویت استخوانها، از درد مفاصل، گردن و کمر کم کند. اگر شما هم چنین مشکلاتی را تجربه میکنید، حتما از این ترکیب استفاده کنید.
قبل از هر چیز باید ۱۵۰ گرم ژلاتین ارگانیک خوراکی تهیه کنید. سپس دو قاشق چایخوری از آن را با یک چهارم فنجان آب خنک ترکیب کرده و آن را در یخچال بگذارید تا حالت ژله به خود بگیرد.
صبح روز بعد میتوانید این ترکیب را با چای، ماست، شیر، آب میوه و یا حتی تخم مرغ مخلوط کنید و سپس آن را میل کنید.
تنها یک هفته بعد، شاهد مزایای فراوان ژلاتین خواهید شد. ژلاتین میتواند درد گردن، پاها، مچها و کمر را کم کند و علاوه بر آن، برای مفاصل مانند روغنی طبیعی خواهد بود. با این حال بهتر است تا این رویه را هر روز صبح به مدت یک ماه تکرار کنید تا دردهای بدنتان به کمترین میزان خود برسد. شش ماه بعد نیز مجددا مصرف ژلاتین را آغاز کنید.
تاثیر فوقالعاده بالای ژلاتین به دلیل مواد موجود در آن است: اسیدهای قوی، پرولین و همچنین هیدروکسی پرولین که ژلاتین را به دارویی طبیعی و باکیفیت تبدیل کردهاند. ژلاتین به طور خلاصه میتواند باعث تقویت ساختار بافتهای ارتباطی شود.
ژلاتین فواید بسیار زیادی برای بدن دارد که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- پیشگیری از آرتروز و پوکی استخوان
- تقویت قوای ذهنی
- تقویت و انعطاف پذیری بیشتر تاندونها و رباطها
- بهبود متابولیسم
- کمک به درمان دیسپلازی (گسترش غیر طبیعی)
- بهبود ساختار مو و پوست
- تقویت مفاصل و افزایش سلامت قلب
ژلاتین مادهای جامد نیمه شفاف، بیرنگ، ترد و کمابیش بیمزه است که از کلاژن درون پوست و استخوان جانوران بهدست میآید. این ماده معمولاً بهعنوان عامل ژله ای کننده در صنایع غذایی، داروسازی، عکاسی و لوازم آرایشی و بهداشتی بهکار میرود. مواد حاوی ژلاتین و یا چیزهایی با عملکرد مشابه این ماده، ژلاتینی نامیده میشوند. ژلاتین یک گونه تغییرناپذیر هیدرولیز شده از کلاژن است و بهعنوان یک ماده خوراکی طبقهبندی شدهاست. ژلاتین در ساخت برخی آبنباتهای چسبناک و نیز فراوردههایی مانند ژله، مارشمالو (marshmallow) و برخی ماستهای کمچرب بهکار برده میشود.
منبع: tophealthylifeadvices
ترجمه: وبسایت فرادید